Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hey, ik was gister dus echt knetter stoned ik heb 2 gram hele goede wiet gesmoked. Maar ik was zo stoned en ik kreeg een beetje een bad trip maar het voelde niet als een bad trip ik voelde me wel lekker stoned alleen ik kon het niet echt onder controle houden. Maar opgeven moment fietsen ik samen met een vriend naar huis maar we hadden geen licht en toen waren we eventjes gestopt en toen moesten we lachen en deed hij daarna zijn flits aan en scheen op mij. Vervolgens tripte ik ziek hard ik hoorde allemaal stemmen en ik zag allemaal beelden die zich iedere keer herhaalde en ik snapte er niks van en mijn vriend zij dat ik 20 seconden gewoon stilstond en hem aankeek maar ik kan me er helemaal niks van herinneren en ik dacht juist dat ik allemaal aan het roepen was en rond liep. Ik kon niet echt goed zien wat nou echt was en wat nep was. Weet iemand wat dit is want ik weet nou niet of dat kwam omdat ik het een bad trip was of dat het iets anders kon zijn.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Je hebt een vervelende ervaring gehad zeg. Hoe gaat het nu met je? Van twee gram sterke wiet is het niet gek dat je flink kan gaan spacen en een bad trip kunt krijgen. Dat wat je omschrijft, is dus niet zo gek en komt vaker voor. Heb je naderhand nog last van iets? Zo nee, dan denk ik niet dat jij je nog zorgen hoeft te maken.

Toch wil ik je nog wel wat informatie geven. Allereerst is er op dit moment vervuilde wiet in omloop. Namelijk vervuild met synthetische cannabis. Waar deze klachten ook bij kunnen horen. Maar gezien de twee gram, lijkt dat mij niet erg aannemelijk, omdat het echt veel sterker werkt. Vertrouw je het niet dan kun je de wiet laten testen.

Als je nog last heb van klachten, neem je dan nog even contact met ons op.

Met hartelijke groet,

Dion

12 maart 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG