Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, ik heb 3jaar geleden een bad trip op lsd gehad ik gebruikte toen ook vaak mdma en truffels na een jaar kreeg ik een soort angst gevoel voor iedere drug nu durf ik zelfs geen mdma meer te doen terwijl ik altijd goeie ervaringen er mee had als ik het nu wil doen krijg ik een soort bang gevoel en ben ik bang dat ik bad ga en blijf ik het iedere keer uitstellen bij me vrienden terwijl ik het zelf wel graag wil is dit een blijvend probleem door die bad trip of heb het met meerdere factoren te maken gr  (leeftijd 20]

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Angst is een ingewikkeld iets. Je hebt een bad trip gehad, wat heel vervelend is. Tijdens een bad trip denkt je lichaam in levensgevaar te zijn. Nu heeft je lichaam een verbinding gelegd tussen drugsgebruik en in levensgevaar te zijn. Het is dus eigenlijk heel logisch dat je angstgevoelens krijgt als je over drugsgebruik nadenkt. Dat kan een blijvend probleem zijn, maar dat hoeft niet. Maar stap één is dus beseffen dat het niet zo gek is.

Nu is het zo dat wanneer je drugs gebruikt en je angstig bent dat je dan meer kans hebt op opnieuw een bad trip. Daarom stellen wij dat je het beste alleen kunt gebruiken als jij je 100% goed voelt. De kans is namelijk aanzienlijk groter op vervelende klachten door een nieuwe angstreactie. Hier kan je in het dagelijks leven best wel last van krijgen.

Met andere woorden, is de kans op problemen groter als je weer gaat gebruiken. Maak je de keuze om het toch te doen? Zorg er dan voor dat je met een hele lage dosis begint en een tripsitter bij je te hebben, die je kan begeleiden als je het moeilijk hebt. Zorg dat de tripsitter bij voorkeur zelf ervaring heeft en heel serieus met deze rol omgaat.

Heb je nog vragen? Maak je de keuze om te gebruiken en gaat het fout? Dan ben je ook van harte welkom bij ons.

Met hartelijke groet,

Dion

08 augustus 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG