Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb 2 maanden geleden xtc gebruikt en heb toen echt een hele erge dinsdag dip gekregen met zwaarduizelig de eerste vierdagen met angst aanval en zwaar hoofdpijn de hoofd pijn gaat al een stuk beter maar heb nog wel last van duizelingen en mijn hart blijft in angst en vlucht modus en heb nog angst dat het niet weg gaat ik lees overal dat koffie het verergert dus dat drink ik niet meer maar lees ook dat roken slecht is dus mijn vraag is komt dit door de nicotine en kan ik wel met een damper roken zonder nicotine gr piet

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Excuus dat het antwoord op zich heeft laten wachten. Wat vervelend dat je hier al een tijd last van hebt. Wel fijn dat het langzaam maar zeker beter wordt. Het gaat er bij nicotine om, dat nicotine je stress geeft en bijdraagt aan de stressmodus. Dus wanneer je rookt waar geen nicotine in zit, geldt dat niet. Let wel op dat sommige andere stoffen dit ook kunnen doen. Net zoals koffie, cannabis (wiet/hasj) of bepaalde kruiden of voedingssupplementen. Let dus wel even goed op wat je rookt.

Verder hebben wij een pagina geschreven over andere tips bij de klachten die je hebt. Heb je behoefte om hier eens over te praten? Dan kan je altijd even contact zoeken met ons landelijk spreekuur partydrugs. Wij zijn bekend met deze klachten en kunnen je een en ander erover uitleggen. Of even langs je huisarts.

Ik hoop je zo verder geholpen te hebben. Heb je toch nog vragen? Laat het gerust weten.

Met hartelijke groet,

Dion

 

13 september 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG