Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste drugsinfoteam, Afgelopen maandag is mijn kies verwijderd. Nu is de vraag of het veel uitmaakt of ik een gram ketamine snuif tijdens het herstel. Ik kan natuurlijk veel van deze vragen en antwoorden lezen op het internet, maar ik zou graag meer duidelijkheid hebben over het feit dat de keta gemend kan zijn. Op jullie site heb ik o.a. gevonden dat er aan ketamine vaker suikers zoals mannitol worden toegevoegd, of zelfs methoxetamine als vervanger verkocht word. Is het dan slecht voor de genezing van de wond? Kan het snel gaan ontsteken?Of is het helemaal niet zo erg? Met vriendelijke groet, Kieslozeman

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Beste kiesloze man,

Wat vervelend dat je kies verwijderd is. Daar kies je natuurlijk niet voor. Ketamine word wel eens versneden, maar niet vaak. Als je zeker wil weten hoe dat zit, kan je het beste laten testen. Methoxetamine wordt daar ook uit herkend. Niet-psychoactieve stoffen wordt helaas niet op getest. Ketamine wat je in een ziekenhuis krijgt, zou in principe niet het herstel beïnvloeden. Ketamine van de straat heeft vaak een wat andere verhouding en wordt niet in een steriele omgeving gemaakt. Hierop kan niet getest worden.

Het effect van een drug heeft niet alleen te maken met de drug zelf maar ook met hoe je je voelt en in welke omgeving je bent. Als je dus veel last hebt van kiespijn is de set om drugs te gebruiken ongunstig. Lees hier meer over drug, set en setting.

Met hartelijke groet,

Dion

20 februari 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG