Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb gelezen dat 200 mg een behoorlijke dosering mdma is. Als ik met mijn vriendin naar een festival ga halen we t net met ongeveer 5 gr en 3a4 gr cocaine moet ik me nu zorgen maken?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Goed dat je je vraag hier stelt.

De meeste gebruikers geven aan dat 1 tot 1,5 mg mdma per kilogram lichaamsgewicht een prettig effect geeft. Als je meer neemt, vergroot dit de kans op nadelige bijeffecten. De negatieve effecten kunnen dan de overhand nemen, de kans op ernstige gezondheidsklachten neemt toe. Voor meer informatie over dosering, check even onze pagina over xtc.

Je geeft aan dat jullie een combi nemen van xtc en cocaïne. Door het combineren van oppeppende middelen gaat alles harder en sneller: je bloeddruk gaat omhoog, hartslag versneld en er kunnen problemen ontstaan het je hart en/of bloedvaten. Dit kan dus extra gevaarlijk zijn.

Je vraagt je af of je je zorgen moet maken. Ik denk niet dat je je zorgen hoeft te maken over de trips die je eerder al hebt gehad. Het is wel aan te raden, naar aanleiding van dit antwoord, om nogmaals naar jullie gebruik te kijken en na te denken over hoe jullie dit in de toekomst willen aanpakken.  Zoals ik aangaf levert het wel hogere risico’s op terwijl de positieve effecten vaak niet gesterkt worden.

Heb je nog een vraag? Stuur me dan nog een bericht.

Groet,

Celeste

28 mei 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG