Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Als je zegt dat je methadon gebruikt tijdens ziekenhuis opname Word je meteen anders behandeld. Terwijl toen Ik zei dat ik suboxone gebruikte dat is een klein pilletje wat je onder je tong legt. Kreeg ik wel een fatsoenlijk gesprek.en respectvolle benadering Omdat bijna niemand dat middel kent op een gewone ziekenhuis afdeling. ik was depressief. Kreeg nergens hulp zoals het hoort. Omdat je gediscrimineerd word.en een stempel op je hebt.als gebruiker die NIET te helpen is. Maar staat er geen methadon op je dossier. EN zolang niemand weet dat je drugsverslaafd was. Word je menselijk benaderd. Het is triest in ziekenhuis heerlen bv. Werd ik met dubbele longontsteking toch ontslagen. Toen ik dag erna vertelde dat IK methadon slikte. Werd de behandeling gestopt. Kan je dan ook aangifte doen Van discriminatie .

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Ik kan me voorstellen dat dit een moeilijke situatie voor je is geweest. Je voelt je onjuist behandeld en wil weten of je hiervoor aangifte kunt doen.

Of dit een grond is voor aangifte weet ik niet. Maar zou het een idee zijn om dit met het ziekenhuis te bespreken? De meeste ziekenhuizen hebben een website of telefoonnummer waar je een klacht kan indienen. Dan kan er gekeken worden naar het beleid en of dit in de toekomst misschien aangepast kan worden, zodat mensen zich niet zo hoeven te voelen. 

Succes. Mocht je nog een vraag voor ons hebben dan kun je een bericht sturen.

Groet,

Celeste

28 mei 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG