Cannabis - Combi

Feiten

Werking

Risico's

Tips

Combi's

Combinaties

  • Bij combinaties van cannabis met andere drugs zijn er vaak per individu of per keer verschillende effecten.
  • Wees voorzichtig met alcohol. De combinatie kan misselijkheid en hoofdpijn veroorzaken. De combinatie is niet extra gevaarlijk. Je bent echter sterker onder invloed en dat kan risico's geven. De combinatie met alcohol zorgt ook voor een verdere achteruitgang van de rijvaardigheid.
  • Over de combinatie cannabis met XTC ervaren gebruikers verschillende effecten: het effect van cannabis wordt verdrongen door het effect van XTC, het cannabis effect verlengt het XTC effect of het cannabis effect vlakt het XTC effect af.
  • De combinatie cannabis met paddo's kan de paddotrip kalmeren, maar het kan ook leiden tot een heftige, onvoorspelbare trip. Sommige gebruikers zeggen ook dat later tijdens het blowen eerder beleefde paddo-effecten opnieuw kunnen optreden.
  • Als je medicijnen slikt en cannabis wilt gebruiken, raadpleeg dan eerst een arts. Sommige medicijnen werken minder goed. Anderen juist weer sterker. Medicijnen tegen psychose hebben minder effect als je blowt. Kijk bij Vraag & Antwoord voor meer informatie over cannabis en medicijnen.

Psychose

Geheugen