Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Hi! Telkens als ik uppers gebruik, krijg ik migraine. Ik voel dan precies wanneer ik op de grens zit, 1 nakkie of kwartje verder (ik heb dan misschien pas 4 uurtjes gefeest, en 1 pilletje op. Geen heftige hoeveelheden dus) weet ik dat ik bijna kotsend van de pijn plat moet. Hoe kan dat?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
I.v.m. trombose in mijn rechter onderbeen, heb ik een aantal weken geleden Eliquis apixaban voorgeschreven gekregen. Dagelijks slik ik 2x 5mg. Ik ervaar gelukkig geen enkele bijwerking van dit medicijn. Verder gebruik ik 1x dag Omeprazol 20mg 1x per dag. Ik vraag me af wat de risico's zijn van bovenstaande medicatie in combinatie met het beperkt roken van cannabis?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb 1x 3mmc gebruikt gister nacht. Iets meer als een gram en ik weet dat is te veel, maar sinds gisteren ervaar ik de volgende kater klachten: Misselijk, duizelig, spierspanning, koorts Ik heb nu 9 uur geslapen en word eigenlijk nog zieker wakker. Wat kan ik nu het beste doen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb voortaan als ik drugs neem. Miauw, mdma , xtc , blue 69 (zonder ghb gemengd. Dus alleen mdma en speed en blue Curacao). Dat heel mijn keel opzwelt dan denk je toch van heeft iedereen. Maar bij mij is het erg extreem. Omdat het zo dik word dat mn slijm blijft hangen achter mijn keel. En dat ik misselijk word en kokhalsneigingen krijg. Heb al gelezen dat het meschien allergische reacties kunnen zijn. Maar is er meschien iets of een manier om dit minder erg te maken?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Ik vraag me af of je van het gebruik van 3mmc meer last kan krijgen van puistjes. Meteen die zelfde vraag voor ketamine. Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Is Kratom te traceren in urine? Zijn er specifieke testen speciaal voor mitragynine? En zoja hoe lang is het aantoonbaar?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Toen ik voor het eerst XTC gebruikte merkte ik al weinig en werd hooguit een beetje vaag. Na verschillende keren experimenteren met verschillende starthoeveelheden etc. is er eigenlijk nog niks veranderd. Gemiddeld gebruik ik nu 2.5 pil à 140mg (altijd laten testen) en weeg 79kg. Uiteindelijk gaat de avond wel sneller maar duurt heel lang voordat ik iets merk. Daarnaast wat ik merk lijkt niet vergelijkbaar met de mensen om mij heen. Tevens recent MDMA geprobeerd maar zelfde resultaat, wat ook logisch is denk ik maargoed. Hierdoor ook overwogen er volledig mee te stoppen, aangezien het voor je lichaam waarschijnlijk niet gunstig is om deze hoeveelheid in te nemen, vooral als het geen resultaten oplevert. Ik lees veel dingen over opgebouwde tolerantie, maar bij mij is het dus al sinds het begin en ik houd altijd minimaal 3 maanden tussen het gebruik. Kortom, ik zou dus graag willen wat de oorzaak is van het geringe resultaat en of ik hier iets aan kan doen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb 24 november een keer 2 pillen azitromycine geslikt tegen chlamydia en ik wil 1 dec 3m en xtc gebruiken zou dat kunnen of wordt dat de werking geremd?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi, Ik heb sinds een half jaar last van derealisatie, ik denk dat dit komt door een badtrip tijdens het blowen. Ik heb al die tijd wel door geblowd 5/7x per week. Ik ben nu 2 weken gestopt omdat voor mij de lol er vanaf was en ik niet dagelijks meer wil blowen, ik doe dagelijks mindfullnes oefeningen en zorg dat ik minimaal elke dag 8 uur slaap pak, in het verleden sliep ik 5/6 uur per nacht gemiddeld. Ik merk dat dit de derealisatie ook erg verminderd overdag en zorgt dit er ook voor dat ik niet de heledag aan de derealisatie denk. Zou het voor mij nog mogelijk zijn om in de toekomst 1x in de week te blowen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goedemiddag, Sinds donderdag 16 november moet ik 1x per dag 3 capsules doorslikken van Budesonide Xiromed 3mg. Dit komt omdat ik vorige week ben gediagnostiseerd met de ziekte van crohn. Nu heb ik aankomende zaterdag een festival, die ik al veel langer gepland had staan. Op dit festival zou ik MDMA gebruiken. Ik heb op internet gezocht en kon niet echt iets vinden over de combinatie van Budesonide en MDMA. Zouden jullie mij hier iets meer over kunnen vertellen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
hoi, ik vraag mij af hoe de relatie tussen cannabis en metformine ligt als je metformine gebruikt voor gewichtstoename door SSRI? 1500mg metformine 4 jointjes per dag, 1 gram
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb een 2 tal jaar geleden in het studentenleven van mijn vriend een spacecookie gegeten doordat hij bleef aandringen... Ik dacht eerst niets aan de hand tot een uur later ik naar mijn kotgenote liep met het idee dat ik ging sterven. Ik was zo duizelig als het maar kon hoge hartslagen en veel angst,... Volgende ochtend ging ik naar de supermarkt een koffie halen en toen begon het opnieuw. Ik heb toen 5 dagen in bed gelegen en ben beginnen bellen en googelen. Om het kort samen te vatten ik heb toen een 3-4 maanden gewoon in bed gelegen met hoge hartslagen, en draaierig hoofd en spieren die moe zijn. Ik kon amper iets niet eens uit mijn bed had nooit honger,... Ik ben mezelf dan stilaan beginnen forceren uit bed te komen. Momenteel ben ik wel oke, mijn studies gaan goed, ik werk veel om te kunnen reizen, maar ik moet zeggen dat ik hier na 2 jaar nog regelmatig last van heb vooral die duizeligheid ergert me heel vaak en dat mijn ogen precies moe zijn? Ik drink geen alcohol meer geen koffie niets allemaal uit angst dat het eigenlijk nog een terugkomt. Zijn er mensen die dit nog hebben meegemaakt en me kunnen vertellen wat hun hebben gedaan of kan iemand me raad geven. Ik begin momenteel uit de ontkenningsfase te gaan en wil het leven echt volledig terug opnemen niet meer half.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, ik had in februari een xtc pil genomen en door wat omstandigheden in mijn leven had ik erna wat last gehad van klachten (depersonalisatie, hartkloppingen, angstig en paniek, slaapproblemen, chronische hyperventilatie). Ik heb toen hulp gezocht bij jullie en ook met de dokter gesproken. Ik heb toen een lange periode niks gebruikt van alcohol, sigaretten en drugs. In juni, 4 maanden na mijn gebruik, zijn mijn klachten vanzelf beginnen weggaan alleen mijn ademhaling en slaapritme zijn tot op vandaag nog niet helemaal in orde. Ik voel me misschien ook iets gevoeliger voor stress en angstklachten (zoals spanning rond het hart, enzovoort). Ik ben sinds de zomer terug aan het drinken en kan ook al terug sigaretten roken zonder angstig te worden. Maar nu vroeg ik me af of ik terug mdma zou kunnen gebruiken? Hebben jullie tips of wat raden jullie aan? Wanneer is volgens jullie iemand terug klaar of gaat iemand juist niet meer kunnen gebruiken? Wanneer ik op een rave ben heb ik er soms enorm zin in maar kan niet inschatten hoe groot de kans is dat ik terug overmatig last ga krijgen van deze klachten.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Weten jullie iets meer over 2c-b de gele Pikachu Is bekend hoeveel 2cb in deze pil zit ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik slik nu ongeveer een halfjaar citalopram, omdat ik long covid heb gehad. Ik ben dat op advies van artsen gaan slikken om mijn zenuwstelsel te kalmeren. Dit is inmiddels het geval, maar ik moet het nog even slikken voordat ik het weer kan afbouwen. Nu is mijn vraag of dit gecombineerd kan worden met 6-APB. Tijdens feestjes heb ik wel eens cocaïne gebruikt en dit gaat goed.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo! Is er inmiddels al meer bekend bij jullie over de wisselwerking tussen de schildkliermedicatie (levothyroxine) en het gebruik van drugs? Ik wil graag truffels gaan microdoseren en vraag me af of dit 1. uberhaupt verstandig is en 2. of het slim is om dit 's ochtends voor of na mijn medicatie te doen.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hey hallo, Ik slik sinds 3 weken; 5mg tentin dexamfetaminen 3x om de 4 uur (adhd) 150 Pregabiline smorgens en savonds 75 mg tramadol HCI/ paracetamol Om de 6 uur 75 mg en elke 3 uur nog 37 mg (Hernia) Ik ga zaterdag naar een feestje en zou het te gek vinden als met mijn vriendinnetjes geteste pilletjes zou kunnen nemen. Ik neem meestal 3x 0,5 pilletje. Nu heb ik deze medicijnen n ik weet dat ze niet te combineren zijn! Ik wil echter weten of het mogelijk is om donderdagavond mijn laatste pilletjes te nemen of ik zaterdag dan recreatief zou kunnen gebruiken? En hoe lang ik moet wachten tot ik mijn medicijnen weer mag nemen. Gr!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi! Ik heb een vraag betreffende drugs en epilepsie/diabetes. Ik heb al bijna heel mijn leven diabetes. Sinds bijna 2 jaar is daarnaast ook epilepsie vastgesteld, helaas niet welk type. Ik gebruik om aanvallen te voorkomen 2x daags keppra (levetiracetam, 500 mg). Ik ben nu bijna 10 maanden aanvalsvrij. Alle aanvallen die ik heb gehad kwamen door onregelmatig/onvoldoende medicatiegebruik, dus daar ben ik nu heel alert op. Nu weet ik dat bepaalde drugs écht niet mag gebruiken, omdat ze een stimulerend effect hebben op de hersenactiviteit, zoals XTC, Coke, Speed, etc. Maar ik ben toch best benieuwd naar het gebruik van drugs, vooral ketamine. Ik drink regelmatig en dit heeft geen invloed op mijn epilepsie. Ik ben wel erg gevoelig voor lichten, maar dit ga ik daarom uit de weg. Ik combineer alcohol en wiet ook nog weleens en dit heeft ook geen effect, soms zelfs positief. Hoe zit dit met ketamine en epilepsie en ook in combinatie met alcohol? Mvg
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hallo! Ik ben nu een kuur aan het doen van Flagyl 500mg (2x tablet per dag) en hier mag ik geen alcohol mee combineren. Echter vroeg ik me af of het ook gevaarlijk is om dit te combineren met drugs (bv mdma, lsd, ketamine, …). Ik weet goed hoe ik moet omgaan met drugs, dus no worries, maar ik wil toch ff checken of het oke is om drugs te nemen terwijl ik deze antibiotica neem. Alvast bedankt voor het eerlijke antwoord!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Dus je kan gwn mixen toch
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters