Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Beste drugsinfoteam, Ik gebruik sinds een week atenolol 25mg (bètablokkers) voor een hoge bloeddruk en een hoge hartslag. Nu wil ik aankomende weekend naar een festival gaan en xtc gaan nemen mijn vraag is bij deze of het verstandig is om xtc te nemen of eventueel te mixen met de bètablokkers en wat voor klachten/bijwerkingen ik er van kan hebben. Alvast dank voor de moeite!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb gisteren xtc gedaan, maar door de zon heb ik een zonnesteek. Mijn dokter zei dat ik medrol kan nemen zodat ik sneller herstel. Kan dit na een avond xtc?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi, hoop voor 10 juni antwoord te hebben :-) ivm festival. Afgelopen 4 weken pregabaline voorgeschreven ivm zenuwpijn been, 1 a 2 weken 150 mg. Afgelopen 2 weken 300 mg Dinsdag 30 mei een wortelblokkade behandeling gehad waarbij er corticosteroïd en pijnstiller is ingespoten Graag wil ik weten wat wisselwerking is van 2/4 xtc/mdma tablet op 300 gram pregabaline en corticosteroid. Ik krijg graag een advies
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb een verlengde qt tijd ( ecg). Kan het kwaad om psilocybine en caapi te gebruiken?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hallo, Hoe lang voor een ayahausca ceremonie is het verstandig om te stoppen met Methylfenidaat (Ritalin) ? Ik gebruik een dosis van 10 mg per dag. Ik begrijp dat het na 24 uur wel uit je bloed maar is het dan ook veilig om ayahuasca te drinken of zou ik er beter langer mee kunnen stoppen voor de ceremonie? Alvast bedankt voor jullie tijd ! Groeten,
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Ik ben laatst voor 2 weken gestopt met koffie drinken (ik dronk 1 a 2 koppen per dag). Toen ik gister weer om 11 uur 's ochtends mijn eerste en enige kop koffie dronk na 2 weken, resulteerde dat in dat ik die avond pas om 4 uur 's nachts in slaap viel. Normaal ga ik rond half 11 in bed liggen en val ik na max een half uur in slaap. Dat was deze avond dus even anders. Mijn hersenen waren nog niet toe aan slapen leek het. Nu is mijn vraag; hoe kan het dat ik slechts een kop koffie drink om 11 uur 's ochtends en dat ik meer dan 12 uur later nog steeds de effecten er van voel. Ik weet dat cafeïne lang in je systeem blijft, maar dit lijkt mij vrij extreem. Kan het zijn dat bij sommige mensen ultra gevoelig zijn en zou ik dan moeten stoppen? Alvast bedankt.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik gebruik mysimba om af te vallen sinds 8 weken. Dit is een combimiddel. Graag zou ik willen weten of het veilig is om een aantal dagen van te voren te stoppen met mysimba om daarna mdma te nemen.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste , ik stelde hier al eerder een vraag i.v.m. Dexamfetamine i.p.v. speed . Nadat de arts mijn bloeddruk e.d. had nagekeken stelde hij toch voor om met een lage dosis Dexamfetaminesulfaat te starten , 2 keer 5 Mg. per dag . Ondertss. al een tijdje verder waarbij de Dex. telkens werd verhoogd omwille van blijvende vermoeidheidsklachten . Neem nu 2 keer 20 Mg. en ben nog altijd heel vermoeid en geen beetje kracht . Ik weet het ook niet meer . Moet ik de Dex. nog verhogen of heeft dit geen zin ? Ik lig de helft van de tijd in mijn bed en mijn huishouden geraakt zo ook niet vooruit . Ik nam 3 kl. lijntjes van de speed per dag en daar kon ik redelijk op functioneren . Als je dat omzet naar Dexamfetaminesulfaat , hoeveel zou ik dan nodig hebben om dezelfde resultaten te hebben ? Mvg.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, Dit weekend had ik een trombose (niet in een slagader) bij mijn arm als 34-jarige. Momenteel vindt nog verder onderzoek plaats gezien er niet echt een oorzaak te achterhalen was. Ik rook en ben daar bijgevolg accuut mee gestopt. Verder is Cloxane toegediend (eenmalig) en ben ik gestart met Xarelto (eerst een paar weken 2x/dag 15mg, daarna 1x/dag 20 mg). De arts heeft mij uitgelegd hoe het zit met roken en alcohol, alleen zat ik hierna nog met twee vragen. 1. Alcohol: sociaal drinken was volgens de arts geen probleem, 1 tot 3 units afhankelijk van het aantal uur, alleen vroeg ik mij af of je misschien eens een keertje tijdens het feesten een avondje wat meer kan drinken? Al dan niet door eenmalig de Xarelto niet in te nemen? 2. Wat met andere drugs? Occasioneel gebruik ik wel eens cocaïne, ketamine, hasj en MDMA, uiteraard niet door elkaar en hoogstens misschien 1x/maand. Heeft dit gevolgen op de klonter (trombus) en/of de medicatie? Zou ik (bijvoorbeeld bij een dagje festival) eenmalig de medicatie niet kunnen innemen om wisselwerking te voorkomen? Alvast erg bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste lezer, Vorige maand heb ik voor het eerst een epileptische aanval gehad. Ik was op een festival (buiten) en heb daar XTC gebruikt. Ik heb dit wel al vaker gedaan (dit was de 9e keer over een langere periode). De hoeveelheid (1.5 pil, 240mg per pil) is aan de hoge kant voor mijn gewicht (55kg), maar dezelfde hoeveelheid was mij bekend van eerder. In het verleden heb ik ook wel eens twee dagen achter elkaar gebruikt en ook dit is goed gegaan. Het is de hele dag goed gegaan, voelde mij erg goed. De pil sloeg niet hard in, had eerder het gevoel dat ik er niet zoveel van voelde, terwijl de rest redelijk hard ging. Ik ben begonnen met 2 kwartjes en heb daarna in 1/3 gepakt. Dit was niet helemaal de bedoeling, maar de stukjes braken een beetje lullig af. Rond 22:00 uur waren er felle stroboscooplichten. Meerdere mensen hadden er last van en de ogen moesten ervoor dichtgeknepen worden. Het laatste wat ik mij herinner is het felle licht in mijn ogen, waarna ik bliksemlichten zag, mijn evenwicht verloor en daarna werd het zwart en ben ik out gegaan. Toen ik wakker werd kon ik mij niets herinneren en zelfs niet geloven wat er was gebeurd. Mijn vrienden hebben mij zien schokken op de grond. Met dit verhaal, inclusief het XTC gebruik ben ik naar de huisarts gegaan, welke vervolgens een verwijzing heeft gedaan naar het ziekenhuis. De neuroloog gaf aan dat het om een epileptisch insult ging en heeft een CT scan en EEG onderzoek laten uitvoeren om kans op herhaling te toetsen. Hier is uit gebleken dat ik GEEN epileptische reacties heb en ook geen gevoeligheid voor lichtflitsen in het algemeen. De arts heeft hiermee aangegeven dat de kans op herhaling minder is omdat er geen epilepsie is geconstateerd, maar dat ik eventueel wel meer risico loop omdat ik ooit een aanval heb gehad. Ik ben natuurlijk erg geschrokken en ik ben voorlopig ook klaar met drugs, want gezondheid gaat natuurlijk voor. Wel ben ik erg benieuwd of het voor mij volledig uitgesloten is om ooit nog eens een pilletje te nemen. Wel hou ik mij dan aan de maximale hoeveelheid per gewicht, neem ik dit goed verdeeld over de dag, ga ik met mijn rug naar eventuele lichten staan en drink ik de toegestane hoeveelheid water. De vraag heb ik ook aan mijn neuroloog gesteld, maar merk dat zij het lastig vond en het ‘2-petten principe’ aanhield. Artsen zullen immers drugsgebruik nooit stimuleren… Hopelijk kan mijn vraag alsnog beantwoord worden! Mochten er andere alternatieven zijn die wel ongeveer hetzelfde effect als XTC hebben, maar waarvan het risico op een aanval minder groot is, hoor ik dit ook graag!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik slik sinds een week trazodon 150mg voor het slapen. Dit is een antidepressivum, maar geen ssri begreep ik. Ssri’s kunnen gevaarlijk zijn met drugs. Nu heb ik een aantal maanden geleden xtc en 3mmc gebruikt op een festival toen ik de trazodon op 75mg slikte, dit ging goed. Let dan gewoon goed op hoe ik me voel. Nu vraag ik me af of er een verschil is met 150mg? Het is nog steeds geen hoge hoeveelheid. Ik slik de trazodon dus voor het slapen en dag erna in de middag begin ik dan pas met drugs, dit is overigens ook maar 2 keer per jaar zoiets. Wilde het toch nog even checken of het kwaad kan met deze dosering
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Captagon is dat hetzelfde als amfetamine speed of andere samen stelling van middelen
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste Drugsinfoteam, Ik heb nog wat wiet in een gripzakje wat ongeveer 7 of 9 maanden oud is. Het heeft al die tijd in een plastic gripzakje gezeten. Kan ik dit nog gewoon roken? Hoe lang kan wiet bewaard worden in een gripzakje? Alvast super bedankt voor antwoordt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Beste, Mijn vriendin heeft 5 maanden geleden een operatie gehad vanwege ernstige endometriose. Hierdoor is het klepje dat er voor zorgt dat urine niet terug stroomt naar haar nier verwijderd (Reflux VUR). Ze voelt sindsdien ook minder aandrang om te plassen meer en gaat dus vaak op gezette tijden zodat haar blaas niet te vol is. In het verleden gebruikten we af en toe mdma of xtc maar hiermee is het vaak moeilijk plassen. Is het voor haar veilig mdma of xtc te gebruiken zonder dat er schade aan haar nier komt doordat de blaas te vol is en urine terugstroomt naar haar nieren?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi ik maak mijn zorgen om een vriend .ik schat in dat hij minimaal 10 gram ketamine per dag gebruikt moet ik mijn zorgen maken.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik heb de afgelopen jaren ongeveer 12 keer mdma gebruikt. Twee keren heb ik, in plaats van de poeder op mn tong gelegd, de mdma op mijn tandvlees gesmeerd tussen mn bovenlip. Die twee keren heb ik direct een enorme bult aan de binnenkant van mijn bovenlip gekregen. Verder geen pijn aan gehad alleen schaamde ik mij wel. Ik ga er dus vanuit dat het een allergische reactie is. Ik heb het daarna nog een keer gedaan (en niet bij mn tandvlees gesmeerd) en toen had ik geen last van een zwelling. Ik heb inmiddels mdma op mijn huid gelegd (en in gewreven) en kreeg hier geen reactie op. Mijn lippen zijn in het algemeen best gevoelig, als ik een wondje op mijn lip heb en pittige tandpasta gebruik zetten ze soms ook al op. Moet ik mij hier zorgen om maken? Zal ik in het vervolg vloetjes gebruiken als pakketje en door slikken en of de mdma ver op mijn tong leggen in plaats van bij mijn tandvlees (wat ik vorige keer had gedaan). Daarnaast vraag ik mij af of ik een allergische reactie kan krijgen in andere delen van mijn lichaam (denk aan het opzetten van de keel)
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi, Ik heb sinds 8 maanden een hormoonstaafje in mijn arm als anticonceptie. Ik heb nog geen regelmatige cyclus, en hiervoor slikte ik de pil waardoor ik helemaal geen natuurlijke cyclus had. Ik ben gisteren naar een festival geweest en ik heb hier 3mmc en cocaine gebruikt. Ik ben vandaag licht ongesteld geworden. Ik ben 2 weken hiervoor echter ook ongesteld geweest na drugsgebruik, 3mmc en cocaine (wel in een veel kleinere hoeveelheid). Kan het drugsgebruik en de ongesteldheid samenhangen? Of is dit te wijten aan de onregelmatige cyclus van het hormoonstaafje? Wanneer en hoe veel ik ongesteld word wisselt nog sterk. Ik vind dit dus lastig in te schatten. Alvast bedankt voor het antwoord!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik gebruik sinds kleine 3maanden strumazol voor snelle schildklier , volgende week gaan we naar een festival en willen we toch iets gebruiken. Ik wil blauwe buisjes gebruiken, ik voel me verder helemaal top dosering is verlaagd van 30MG naar 10MG kan dit???
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi goededag, Ik heb voor het eerst in mijn hele leven mdma gebruikt afgelopen zondag. Tot mijn verbazing had ik een paar uur na inname vaginaal bloedverlies. Ik ben twee weken geleden voor het laatst ongesteld geweest. Is dit een bijwerking? Of moet ik met spoed de huisarts bellen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goedemiddag, Ik ben sinds een aantal jaren werkzaam als microdosing coach. En begeleid en coach mensen die willen microdoseren met substanties zoals truffels. Ik streef ernaar zo goed mogelijk voorlichting te geven over de voordelen én risico's. Nu heb ik een klant die heeft gemicrodoseerd een paar weken en nu last heeft van floaters in haar ogen. Zou dit mogelijk kunnen vallen onder het HPPD? Ookal was de hoeveelheid zo weinig? En hebben jullie tips voor mij hoe ik mensen die willen microdoseren hier goed over kan inlichten tijdens mijn consulten? Ik begrijp dat dit heel weinig voorkomt. Graag zou ik hierover in gesprek willen met een deskundige. Dank!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters