Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Hallo dankje nog voor je reactie. en ik ben heel hard aan het proberen het denken enzv te stoppen. Dat ceker weten heb ook hulp gekregen enzv. Maar soms lijkt het of het maar niet weg wil gaan. En kijk ik ben jong begonnen door dat ik cocaine kreeg van me broer en zin maten soms. toen was ik 11/12 en daarom denk ik dat ik niet oud ga worden . Maar wat ook egt raar is is dat ik na het gebruik van lorazepam wat ik toen kreeg omdat ik door drugsgebruik snelle hartslag had ongev 6/7 uren lang . en iedereen zei het gaat over maar door die lorazepam kreeg ik meer last van hartkloppingen na die tijd toen ik ermee stopte en een keer nog 8 uur lang doordat ik was gestopt met alles en n joint probeerde. Ik weet t was niet slim. maar heb nu al 2 keer hartkloppingen gehad van 7 tot 8 uur lang. En voor die tijd door lorazepam en ook serquel dat ik n dag innam na de lorazepam dat moest de vervanger worden. maar kreeg daar ook zo lang hartkloppingen van . En denk dus echt van wnr gaat t gebeuren .zovaak hartkloppingen door het rotspul en medicatie en kreeg ook hyperventilatie erbij. maar de hartkloppingen wat ik daar van kreeg duurden gelukkig niet lang een keer wel maar De rest was met 5 minuten weg en die eene lange keer dat was ook 2 uur ofsoiets. Vandaar dat ik vroeg of hartkloppingen kwaad konden want al met al. Denkik dat me hart het niet lang meer aankan zo vroeg gebonnen en hele lange hartkloppingen erbij later . En hyperventilatie. vandaar dat ik u dat vroeg want t gaat echt mis denkik maar nog bedankt voor u antwoord en begrip. u hoeft hier niet op te reageren als u niet wilt. ik snap het best maar nog bedankt voor je antwoord dit wou. Ik nog even kwijt groetjes j
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi Gerard Dank je wel voor je antwoord Ik heb inderdaad vanmorgen contact gehad met de apotheek en het antwoord was okay misschien wat te snel maar het gaat vandaag nu toch wat beter dus je kan er maar vanaf zijn. Nou geloof mij dit was een rit van de hel en terug. Wat ben ik vreselijk ziek geweest. De scherpe kantjes zijn er nu vanaf maar dit op deze manier iemand aandoen thuis is niet menselijk. Ik zou dit zo nooit meer doen. Nooit meer. Ik vind dat ze bij zoiets je moeten opnemen om dit onder begeleiding te doen. In het weekend had ik niemand die me kon helpen. Ben in die dagen 8 kilo afgevallen en me matras is een waterbed geworden. Ik vond dit onmenselijk en ook voor me gezin. Maar wat ik me wel heel goed besef nu wat een ZOOI ik al die tijd geslikt heb. Zint eer gij begint. Er is mij nooit verteld wat dit met je lichaam doet. Puur vergif wat ik naar binnen slikt iedere dag weer opnieuw. Dit zou niet moeten mogen. Er moet meer voorlichting komen over deze pillen. Ik weet nu wel voor mij nooit meer!!!!!! En als ik iemand kan helpen om dit te voorkomen zou ik dat zo graag willen doen. Afkicken gun ik mijn ergste vijanden nog niet.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
hallo. als ik iemand die wiet rookt (tong)kust, kan ik dan positief testen op thc bij een speekseltest ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste Drugsinfoteam, Ik heb een vaporizer gekocht om cannabis te verdampen. Nou was ik aan het googlen wat de juiste temperatuur is zodat de THC verdampt. Maar op verschillende websites staan andere temperaturen. Wat is de juiste temperatuur zodat je echt high wordt? En van welke temperatuur wordt je stoned? Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Ik ben nu 2 jaar lang vol aan de 3mmc ik heb gebruiks pieken van 10 gram in een weekend maar ik vind dat ze iets te mooi over 3mmc doen ik raad mensen aan het nooit te gebruiken je lichaam gezondheid en je privé leven gaat helemaal kapot
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(3 Stemmen)
Hoi, kan je met erectie pillen ook bepaalde trippen krijgen of zitten hier stoffen in waardoor je een trip kan maken of iets?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
In maart heb ik voor het eerst ervaren dat ik s nachts wakker schrok en begon te hyperventileren, ik denk zelf dat corona erma te maken had in psychisch opzicht. Nu heb ik en maand geleden xtc (300-400mg) en ketamine gedaan (ong 0.5g). Het was een vrij heftige trip. Wat er na de trip gebeurde schrok ik enorm van. Het voelde als zware hartkloppingen die uit leek te strijken naar de arm en naar de hals. Het voelde alsof mijn hart eruit werd gescheurd. Omdat alles was uitgewerkt kon ik aan niks positiefs meer denken. Ik dat echt dat mij laatste minuten geteld waren. Sinds toen, merk ik dat ik frequent last heb van s nachts wakker schrikken. Vaak is dit kort na het inslapen of juist midden in de nacht. Ik word benauwd wakker, begin te trillen en hyperventileren en ervaar pijn op de borst. Vooral de angstige gevoelens die dan optreden ervaar ik als zeer onprettig. Ik kan er de vinger niet op leggen wat het verergt, maar koffie of alcohol lijken wel een effect te hebben. Ik weet niet goed wat ik moet doen omdat de aanvallen tijdens het slapen lijken op te komen. Wat adviseren jullie?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Vrienden willen binnenkort 3mmc proberen en ik zou graag mee willen doen. Echter slik ik al geruime tijd escilatopram (15mg). Ik weet niet goed wat de wisselwerking is van deze middelen, maar wil niet de kans lopen op serotoninesyndroom. Iemand die weet hoe dit zit?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik gebruik de laatste weken bijna dagelijks speed, soms in vombinatie met keta of XTC. Nou heb ik de laatste tijd dat als ik een erectie krijg onder invloed van speed, dat mijn rechter teelbal omhoog schiet. Hij daalt vanzelf weer in, maar als ik geen speed heb gebruikt gebeurd dit (bijna) nooit. Ook gebeurd het soms spontaan als ik teveel keta gebruik. Waar door komt dit?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik slik Dovato, een hiv medicament. Eenmaal daags. Is gebruik van cocaine niet zonder risico bij het nemen van Dovato ? Verder slik ik ook nog Lyrica en depakine.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Helpt een zelfgemaakte neusverstuiver tegen drugs loopneus ? Lauw water met 1 koffielepel zout erin gemixt. Direct verstuiven na het gebruiken of gewoon iedere dag, na het snuiven, tot alles terug normaal is ? 3x per dag ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik snuif heel soms, 0,5 gram. Twee vette lijntjes. 1 keer per 2 weken of 3 weken. Het meeste irrante is de nawerkingen. Was het goede of slechte ? 14 dagen met een loopneus en constant niezen van de snot kriebelingen. Nu had ik er ene gesnoven die maar 4 dagen loopneus gaf, maar nu tandarts verdoving, vlak daarna. Kleine tintelingen aan mijn mond. En snot blijft kleverig vast zitten. Welke medicatie helpt best tegen die nawerkingen ? Ik neem Multi-Vitaminen in, eet goed, drink goed, Niocitran. Die loopneus en continue niezen moet snel ophouden aub. Welke coke was het beste ? Die met lang snuiten of met tandarts verdoving ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Gevoelige huid na 2cb Afgelopen weekend heb ik voor het eerst een halve pil 2cb genomen. De trip was verder prima, maar ik had best een ongemakkelijke lichamelijke reactie erop. Ik kreeg een erg kriebelig lichaam, en een klein beetje tintellig. Nu 4 dagen later heb ik nog steeds last van een gevoelige huid, en snachts ook van heel erg veel zweten. Kan dit nog komen door de 2cb?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Dag infoteam, Heb een vraag over combigebruik va 3mmc en mdma. Vriend wil deze combi gaan realiseren door 3mmc en half uur later mdma bijpakken. Beide door te injecteren in een ader. Heb daar wat moeite mee daar ik 3mmc soms gebruik...zonder ander spul. U advies graag !!! Bvd en gr....
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo Ik heb ong een tiental jaar een medicijn verslaving gehad . Vooral benzodiazepines. Ik slikte op 1 dag 100 mg diazepam, xanax, lorazepam, oxazepam , dormicum , rohypnol, rivotril en nog zoveel meer . Ik ben naar detox/verslavingsafdeling gegaan en ben daar volledig afgekickt . Laatste benzodiazepine genomen op 1 okt 2020. Ik heb nog steeds last van afkickverschijnselen, tremoren, zweten , warm koud , dissociatie ( depersonalisatie en derealisatie) eerste vraag na hoelang gaat dat over . Tweede vraag , kan het zo zijn dat door overmatig benzo gebruik er structurele veranderingen zijn ontstaan in mijn hersenen en hoe heet dat precies . Is er nu iets neurologisch met me aan de hand ? Alvast heel erg bedankt !
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
HELP HELP HELP Ik weet het niet meer. Ben sinds 3 dagen gestopt met oxycodon retar 3 keer 45 mg per dag. Heb 2 dagen daar voor een pleister fentanyl gekregen. Plakte al 50 fentanyl dus 50 extra voor de pijn die ik heb en niet verholpen kan worden. Ben met de oxy gestopt na een gesprek met de apotheekster omdat mijn maag en darmen niet goed werken veel problemen door de oxy. Door dit alles is mijn levensgenot erg af genomen woon en slaap in een bed in de woonkamer geen goede situatie voor een moeder van 51 met 2 meiden thuis. Ik woon samen met mijn aanstaande ex wat ook niet geweldig is maar jij doet zn best. Nu is dit eigenlijk onmenselijk. Ik ben zo ziek zo beroerd. Heb het zo koud en loop zwetend leeg ondertussen met een afdruk van zweet in me bed. Door het zweet blijft de fentanyl niet plakken die komt steeds los. Waardoor het ook niet goed werkt. Me handen zijn zo koud dat ze vreselijk pijn doen. Ben heel erg aan de diarree loop echt leeg en zn buikpijn kramp. Probeer genoeg te drinken met tegenzin ben zo misselijk maar weet dat het belangrijk is. Ik plas nu bijna niet meer uren niet en dan een heel klein beetje. Daar maak ik me echt zorgen om. Denk door het enorme zweten dat me lijf toch te kort komt. Ik heb constante tremors weet niet of ik dat goed schrijf in me benen en armen. Slaap bijna niet en als ik slaap droom ik walgelijk echt zo bang Word ik dan wakker. Voel me nu op moe ziek heb koorts het is pas dag 3 weekend dus apotheekster is er nu niet om te bellen. Ik weet het niet meer. Kan dit zo niet aan. Weet het niet meer help.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Is het gevaarlijk om dinsdag na de vrijdag dat je 2cb hebt gebruikt, je maximale hartslag op te zoeken met het sporten?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb geen vraag, maar wil graag wel me verhaal hier kwijt zodat het misschien iemand kan helpen die op dit moment dezelfde problemen ervaart als die ik heb ervaren. Vorig jaar juli (2019) ben ik naar een festival geweest en heb daar xtc en speed gebruikt. Het was iets te gek en zat niet in de vibe die ik normaal ervaarde van deze middelen. Het voelde niet fijn en de dag erna voelde ik me ook anders. Alsof ik in een droomwereld zat, lastig uit te leggen, maar tijdsbesef was anders en ik had een andere kijk op de omgeving en de wereld om me heen. De eerste weken waren heel erg omdat ik niet wist wat er aan de hand was, ik moest regelmatig huilen omdat ik me weer gewoon wilde voelen als voor dat festival. Ik heb toen meerdere keren op internet gezocht wat er aan de hand kon zijn en kwam uit op derealisatie, echter is er weinig informatie over te vinden behalve dat het uiteindelijk vanzelf weg moet gaan. Ik heb toen contact gezocht met het spreekuur van drugsinfoteam en een afspraak gemaakt met Gerard. Die nam de tijd om me gerust te stellen en uit te leggen wat er aan de hand was, hierna zijn de klachten een stuk afgenomen maar nog steeds wel aanwezig. Ik heb toen in januari een afspraak gemaakt bij de dokter om met een psycholoog te praten over wat er aan de hand was en hoe ik me voelde, ik kreeg er problemen door thuis met mn vriendin omdat zij me niet begreep hoe ik me voelde en wat er aan de hand was. Daardoor had ik het idee dat ik er toch alleen voor stond om dit probleem aan te pakken. Na een paar gesprekken en uitleg wat ik kan doen op de momenten dat het erger werd ben ik hiermee gestopt. Of het me veel heeft geholpen?, ik weet het niet, maar het gaf me iniedergeval een goed gevoel dat ik er wel mee bezig was om terug te gaan naar mn leventje zoals ik het kende. Ik heb eigenlijk altijd geprobeerd om heel positief te blijven. Nu, november 2020, kan ik zeggen dat ik me weer goed voel, ik heb het idee dat ik weer echt de oude ben. Het was een rotperiode, maar het is toch weggegaan, met ups en downs. Ik hoop dat ik daarmee iedereen gerust kan stellen die op dit moment dezelfde klachten ervaart als die ik ervaarde. Wat voor mij heeft geholpen is om wel me eigen dingen te blijven doen als sporten en naar buiten gaan. Als ik binnen bleef zitten dan werd het alleen maar erger. Ik heb een gezonde levensstijl aangenomen, vaste tijden naar bed en vooral gezond eten waardoor ik mezelf fitter ging voelen. Geprobeerd dingen in te plannen op vaste tijden waardoor ik toch een soort tijdsbesef begon te krijgen. Ik heb sinds het feest nooit meer drugs gedaan en denk ook niet dat ik het snel nog eens zal doen nu ik weet wat er kan gebeuren.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik gebruik antibiotica, namelijk: Amoxicilline/Clavulaanzuur Aurobindo (500mg/125mg) en het bevat penicilline voor mijn keelontsteking. Ik heb geen last meer van mijn keel, maar ik moet de kuur afmaken (nog 3 dagen ongeveer). Kan ik toch nog een kleine hoeveelheid mdma/xtc gebruiken? Of is dit gevaarlijk?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb afgelopen zaterdag voor het eerst 2C-B gebruikt. De pillen zijn getest en bevatten 11mg. Ik heb ook maar 1 pil genomen deze avond. Toch had ik hele intense visuals. Zo erg dat ik er heel erg van schrok, zeker aangezien het een lichte dosis was. De avond hiervoor heb ik flink gedronken en ben ik laat gaan slapen. Ik had niet persé een kater, maar ik had me fitter kunnen voelen. Heeft dit ervoor gezorgd dat ik zo intens tripte of is dit pure toeval?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters