Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Kan je truffels doen terwijl je aan de natriumvalproaat chrono 500 zit als medicatie tegen epileptische aanvallen (nu 17 jaar oud en slik 3 maanden dagelijkse medicatie zonder fysiek bijwerkingen) gr
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goeiedag/avond, ik gebruik nu ongeveer 2 weken Imipramine 25mg om 11 savonds uur elke dag en gebruik het voor het slapen, nu wil ik binnenkort graag nog eens xtc of speed nemen, nu is de vraag, hoe kan ik hier het beste mee omgaan? zijn er bijwerkingen die dit te schadelijk maken? of valt dit nog wel mee.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoe kan ik de speed wassen zodat het klaar is om te spuiten
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
als ik coke gebruik en ik doe mijn ogen dicht zie ik gezichten van mensen. vaak heeel realistisch zijn gewoon echte mensen. ik moet me der dan op gaan focussen als ik ze zie. vergelijken met als je ogen goed dicht doet dat je kleuren kan zien. dat heb ik dan met gezichten van mensen. is dit normaal? ik heb het ook als ik xtc gebruik.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo,.. Ik gebruik al jaren klassieke morfine voor chronische pijn in en rondom m'n heup. Ik gebruik 80mg morfine in tabletvorm per dag. Nu zou ik een keer XTC willen gebruiken Kan dit of is dit een echte no go? Mvg Danny
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Graag zou ik willen weten in hoeverre heroïne invloed kan hebben op de suboxone behandeling. Mijn vriend is recentelijk begonnen met een suboxone behandeling, maar door de grote zucht naar de drug gebruikt hij er af en toe toch nog wat bij (roken). Nou wilt hij helemaal stoppen met heroïne, maar ik vraag mij af of hij dit wel zomaar kan doen. Hij krijgt 12mg suboxone, wat opzich voldoende moet zijn voor zijn gebruik voorheen. Echter, als hij inderdaad helemaal stopt met heroïne, kan hij dat zomaar doen of heeft dit lichamelijk alsnog gevolgen (ie afkickverschijnselen)? En moet de suboxone dosis dan verhoord worden om dit op te vangen? Of heeft dit geen nut, omdat er bijna geen receptoren aan de heroine gekoppeld worden vanwege de sterkte van buprenorfine? Volgens de behandelaar stoot deze alle opiaten er vrijwel helemaal vanaf, waardoor nieuwe zich ook niet kunnen binden. Zij geeft dan ook aan dat bijgebruik volledig zinloos is en geen effect heeft. Hij meent echter wel degelijk wat te voelen, ondanks de dagelijkse dosis suboxone. Dus kan hij zomaar stoppen met het bijgebruik en zo nee, wat is dan aangeraden? Ik verneem het graag van u.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Op moment moet ik tramadol slikken voor pijn. Nu heb ik gisteravond een avondje coke gedaan. Nu is mijn vraag; is het veilig om na een avond coke (ongeveer een halve gram) en weinig slaap de volgende dag tramadol te nemen? En hoeveel tijd moet er ongeveer tussen zitten?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Kan het gebruik van Miauw miauw uit een urinetest herleidt worden? Wij zien namelijk in toenemende mate het gebruik van deze drug.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Kan LSD gebruikt worden terwijl ik nu een kuur slik (itraconazol)?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb jaren AKTON gebruikt en zeer goede resultaten een zestal maanden heeft pijn dokter mij VICTAN 2mg voorgeschreven en nu wisselende humeurwisselingen en spierpijnen in schouderblad en ribben en dit zeker na het slapen KAN JE ME HELPEN ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi, Ik gebruik sinds kort topiramaat als migraineprofylaxe, zonder bijwerkingen. (Migraine zonder aura). Is er, wetenschappelijk gezien, een reden om beter geen paddos/truffels/of lsd te gebruiken? Voordat ik topiramaat gebruikte heb ik vaker deze drugs gebruikt zonder problemen.. hetzelfde geldt voor xtc. Hoor het graag!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hoi, Ik ben 29 en ik heb een bloedstollingafwijking: Leidse Factor V (homozygoot). Ik gebruik 1 keer per 4 tot 6 maanden op een feestje of festival een XTC pil (één pil verspreid over het feestje) een heel klein beetje GHB of een klein beetje coke of 2cb. Niet allemaal in combinatie met elkaar natuurlijk ;). Verder gebruik ik geen drugs, rook en drink ik niet, ik sport af en toe en eet gezond. Ik weet dat ik als homozygoot patient een verhoogde kans op trombose heb, hier ben ik mij van bewust en redelijk alert op. Ik slik of prik geen bloedverdunners en ik heb nog nooit een bloedprop gehad. Mijn vraag is hoe hoog het risico is dat ik een bloedprop ontwikkel door dit gebruik of eventueel andere gezondheidsrisico’s. Is mijn gebruik van XTC etc. zo schadelijk voor de bloedstolling dat ik het nooit meer moet/mag doen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik slik voor mijn ADHD 50mg Lisdexamfetamine (een prodrug, Werkt net wat anders dan dexamfetamine) ik drink daar ook koffie bij. Ik merkte vandaag door een drukke dag zonder koffie dat het effect van de lisdex veel beter was. Ik denk dat dat kan komen door koffie. Echter weet ik dit niet zeker. Hebben jullie misschien een idee wat cafeïne en lisdexamfetamine met elkaar doen? Voelde me namelijk vanaf het moment dat ik koffie had gehad niet heel super meer. wakker maar erg in mezelf
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Een aantal weken geleden ervoer ik een plotselinge angstaanval ongeveer een week na het gebruik van XTC. Ik had al bijna een jaar geen xtc gedaan, en gebruikte zo'n 3/4 pil van zo'n 200 mg - iets meer dan de ratio mg per kilogewicht die wordt aangeraden voor mijn lichaamsgewicht. Het was een fijne trip. Midden in de natuur, met mijn geliefde. Ik voelde me de dag erna prima. De dagen erna kreeg ik wel last van piekergedachten. Ik heb daar gewoonlijk nooit last van. Na een week kreeg ik dus ongeveer een angstaanval. Is xtc-gebruik als oorzaak van zo'n angstaanval binnen een week na gebruik aannemelijk? Sindsdien heb ik last van lichtere angstaanvallen. De angst voor de angst speelt hier een rol in. Ik ben al bezig met het aanpakken van negatieve gedachten en het zoveel mogelijk relativeren van piekergedachten. Ook ademhalingsoefeningen en mindfulness ed. Dat helpt wel wat. Toch komt de angst soms terug en ik vind het voornamelijk moeilijk te begrijpen hoe de angst in eerste instantie ontstond. Het is ook goed mogelijk dat de dinsdagdip bestaande stress omhoog heeft gehaald, maar ik voelde me ervoor eigenlijk best prima en de trip zelf was dus ook fijn. Heeft iemand hier ervaring mee, tips om er mee om te gaan?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, Ik heb een afbouwtraject achter de rug van 240 mg oxycodon. Afgelopen dinsdagmorgen rond 08:00 was mijn laatste inname moment. Er zit dus nu een ruime 75 uur tussen mijn laatste inname en nu ( clean ). Overdag ben ik futloos, nergens zin in, heel erg veel niezen, hoofdpijn, rugpijn en moe. Dat laatste komt vooral omdat ik in de nacht heel onrustig slaap. Ik krijg na 2 uur liggen een heel stijf en onrustig gevoel in mijn rug waar ik door wakker word. Pijn is het niet te noemen. Ik herken dit wel van het afbouwen, daar had ik het ook bij elke stap die ik deed. Ik vraag mij af, nu is het dan 75 uur vanaf mijn laatste inname moment.... hoe lang duurt het ongeveer tot ik verbetering moet merken ? Psychisch heb ik vrijwel geen last, geen graving naar oxycodon. Dit komt omdat ik al weken terug heel duidelijk had dat ik hiermee wou stoppen, een soort knop omgezet! Ik hoor graag van jullie.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste drugsinfoteam Bij antwoorden op vragen wordt er regelmatig afgesloten met de titel 'drugsarts'. Nu vraag ik mij af, is drugsarts een daadwerkelijke functie? (BIG geregistreerd) of wordt hiermee 'verslavingsarts bedoeld. vriendelijke groet,
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste drugsinfoteam, Ik heb nog nooit GHB gebruikt maar ik ben er wel nieuwsgierig naar. Ik wil het gebruiken puur voor de sex ervaring. Alleen maar een klein beetje. Is GHB verslavend en gevaarlijk als ik dit 1 keer per maand zou gebruiken als extraatje? Alvast dank voor uw reactie.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik gebruik zo nu en dan speed, en soms ook xtc (xtc wel echt alleen als er een feestje is, speed iets vaker). Mijn partner en ik hebben een kinderwens en zijn al een tijdje bezig met zwanger raken. Intussen zijn we ook bij een fertiliteitsarts onder behandeling. Nou weet ik dat drugs gebruik zoals speed en xtc slecht is tijdens een zwangerschap, en ik ben zeker van plan niks te gebruiken dan, maar ik kan helemaal niks vinden over hoe schadelijk speed is voor mijn vruchtbaarheid (ik ben een vrouw). Weten jullie misschien wat speed doet met mijn vruchtbaarheid, ongesteldheid en met de eicellen en ovulatie? Graag hoor ik van jullie!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Heeft u degene die hier antwoord op geeft zelf wel eens drugs gebruikt
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb in december een drugstest voor cannabis vanuit het cbr. Nu was mijn vraag hoelang het aantoonbaar is in je urine als je 1 á 2 keer in de week een jointje rookt. Ps. Ik heb vroeger hier wel een verslaving aan gehad echter weet ik niet of dit mee kan spelen.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters