Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Hi, Ik vroeg mij af of het gebruik van 4mmc of 3mmc riskant is als je telkens enkele grote blauwe plekken krijgt op bijzondere plekken na gebruik. Ik ben bewust van het feit dat zulke drugs je bloedvaten vernauwen, waardoor je blauwe plekken kan krijgen, maar ik gebruik zelf helemaal niet zo vaak drugs, maar hooguit 1 keer per maand, maar eigenlijk wel veel minder, dus daarom vind ik het bijzonder dat ik dat telkens heb. Misschien kan ik er gewoon slecht tegen, maar ik was benieuwd naar jullie idee hierover.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Wat is de interactie met 150mg pregabaline 2x daags, een fentanyl pleister van 12, 5 mg 2xdaags hydrocortisone en MDMA of xtc.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Ik slik nu Citalopram 20mg. Ik weet dat drugs nemen niet handig is ivb serotonine etc. Maar kan je wel lachgas gebruiken heeft dit invloed hier op? En zijn er nog andere drugs die wel in combinatie kunnen met Citalopram? Groetjes, [naam verwijderd]
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoezo verschillen bij afkomen van coke
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb 2 maanden fentanylpleisters gehad wegens pijn 12 dagen geleden is de laatste pleister na afbouwen van 2 en een halve week verwijderd Hoe weet ik dat het uiteindelijk uit mijn lijf ? bloed? hoofd ? Is .
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, ik vraag me af of ayahuasca wel kan als je alleen bupropion gebruikt. Ik weet dat het niet kan met SSRI''s maar dat is bupropion toch niet?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Ik vroeg me af. Af en toe gebruik ik 3mmc. Maar soms ook alcohol met 3mmc. En hierdoor gaat het dronken gevoel weg. Alleen is het alcohol ook sneller uit je systeem of voelt dat alleen zo. En nog een vraag. Ik heb ooit van drugs vaatvernauwing gehad. Vlekken op verschillende plekken blauw, paars. en huidskleur lichtelijk geel. (En nek benauwd hierdoor) Dit had ik al snel zonder veel gebruikt te hebben. Dit was door 3mmc zonder combinatie met iets anders. Voorlopig ga ik het niet meer gebruiken maar ik was best nieuwgierig omdat ik hier niks op kon vinden op internet. Is er iets wat ik op dat moment kon doen om dit te verminderen anders dan niet meer bij nemen. (Want niet bij nemen deed ik gelijk niet meer). En dingen wat ik niet moet doen om dit bijvoorbeeld erger te maken. (Ik noem maar wat suikers ofzo) En kon dit gevaarlijk zijn? Het duurde 2 uur voordat helemaal weg was. Ik hoor graag. Ik ben erg nieuwsgierig naar dit antwoord en hoop mijn kennis te mogen delen em mensen te kunnen helpen als dit bij andere gebeurt. Groet
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Goedenavond, Ik heb al maanden last van erge buikpijnklachten. Heb al veel medicatie gehad en heb laatst eindelijk een maagonderzoek gehad. ik loop blijkbaar al maanden met een maagzweer en heb voorheen af en toe, bij feestjes xtc gebruikt. Ik ga stoppen met xtc gebruiken omdat dit slecht voor de maag is maar kan ik bijvoorbeeld wel pep snuiven? Dit wordt niet via de maag opgenomen toch? Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
tweede test door Ro
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Beste, Ik heb in het verleden veel cocaïne gebruikt, op een gegeven moment voelde ik aan de zijkant van mijn hoofdhuid tintelingen en een brandend gevoel, vandaag heb ik continu tintelingen aan 1 kant van mijn gezicht en hoofdhuid, ik gebruik sinds deze klachten geen cocaïne meer dat is nu al anderhalf jaar, kan dit door de cocaïne komen en wat moet ik doen ik zie het niet meer zitten
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik slik al geruime tijd voor het slapen gaan een dosis tramadol van 50mg. Nu heb ik binnen kort een feestje waarop ik 3mmc wil gebruiken. Ik lees overal dat dit een slechte combinatie is met tramadol. Hoeveel tijd van te voren kan ik mijn laatste dosis pakken van tramadol zodat ik het “veilig” kan gebruiken? Is paracetamol wel oké om op de dag zelf te gebruiken en eventueel naproxen de avond van te voren?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
ik heb sinds kort vastzittend slijm in mn keel, nu hoorde ik van een vriend dat dit kan komen door ghb gebruik.. en dat het misschien blijvend kan zijn. Ik gebruik sinds ongeveer april 2021 ghb, maar toen nog niet dagelijks. Ik denk dat ik er sinds 3 weken lichamelijk verslaafd aan ben, en heb sinds een week dat vastzittende slijm.. Ik neem nu 4 ml per 2 uur. Ik ga over 2.5 week de detox in en aansluitend een opname van 3 maanden doen. Denken jullie dat dit blijvend is bij mij?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi, ik slik nu sinds een half jaar elke dag 10mg escitalopram (antidepressiva). Nu doe ik eens in de zoveel tijd drugs (4mmc, xtc, coke, etc.) Maar ik vroeg mij af of het beter is om dan een dagje geen antidepressiva te slikken of om gewoon door te blijven slikken? Ik weet dat je antidepressiva sowieso nooit moet combineren met drugs maar goed.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik mis bij vele drugsinfo website’s de vraag; “Hoe schadelijk is het voor mijn pas bevruchte eitje (4a5) weken als ik vanaf nu start met 5 mg afbouw methadon elke week om in 8 weken tijd op 0 te staan”? Dus de eerste 3 maanden … En dan nu de algemene vraag voor over het hele algemeen “hoe schadelijk is het voor de foetus, om aan een ontwenningskuur te beginnen in de eerste 3 maanden” die geheel slaagt overigens! • Deze vraag moet standaard in jullie vele malen gestelde vragen gezet Helaas heb ik deze vraag jaren geleden aan mijn huisarts moeten stellen, waarop hij geen antwoord wist en daarom de brijder moest informeren .. Het antwoord van de brijder geloofde ik niet, maar ik ben benieuwd naar jullie reactie! Ik lees het graag :)
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Kan ik 2cb gebruiken tijdens gebruik van antibiotica doxycycline?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb 2 weken lang dagelijks een dosis xtc genomen. Begon met een halve per dag tot een hele de laatste 4 dagen. Laatste keer donderdag rond 12.00u. Daarna heb ik zaterdagmorgen speed genomen, rond 12.00u. Ik werd later misselijk, heel rustig, en kreeg later op de dag een soort van draaierig gevoel in mijn hoofd, wat aan blijft tot nu toe. Ik heb geen last van het evenwicht, maar het is een vreemd gevoel in combinatie met oorsuizen. Ik ben erg geschrokken, heb jonger nog nooit drugs gebruikt, maar heb die deze fijne sectie wel misschien blijvend iets opgelopen. Wat moet ik doen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste infoteam, Ik heb afgelopen weekend voor het eerst in 3 jaar weer speed gepakt. We waren 2 nachten wakker, ik heb maandag avond het laatst speed gepakt. Ook doe ik daar ghb bij waar ik nu nog af en toe een dop van pak. Maar ik kreeg maandag al een tinteling bij me hersenen en dat is nu erger geworden hoe kan dat? Ik heb ook nergens puf voor en me hart klopt ook super erg op sommige momenten en dan beginnen me hersenen weer te bewegen lijkt wel. Ik kan ook spontaan gaan huilen zou dit allemaal door de speed komen ???
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik wil vanavond mdma gebruik doen, ik ga hoogst waarschijnlijk maar ene halfje pakken dit is niet de eerste keer dus ik heb ervaring maar mijn vraag was dus kan het kwaad als je ene luchtwegen infectie hebt? Ik ben wel al beter heb gewoon nog last van hoesten, slijmen in de keel en een loopneus ik heb wel astma maa tijdens andere keren dat ik had gebruikt en lichamelijk niet ziek was heb ik er geen last van gehad zou het nu wel meer kwaad kunnen tijdens mdma gebruik buiten het feit dat je lichaam eigelijk gewoon verzwakt word door gebruik vn mdma?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi Drugsinfoteam, Ik heb een vraag. Een aantal maanden geleden had ik een badtrip gehad. Ik had een date met een persoon en diegene gaf mij een joint ik rookte een paar hijsjes (had ik nooit moeten doen want ik kende diegene niet goed). De situatie was aan het begin super gezellig… vervolgens veranderde de hele situatie/onderwerp, er werden mij hele enge dingen vertelt terwijl ik onder invloed was, daardoor werd ik heel angstig. Omdat het in die tijd sowieso een hele slechte tijd voor me was en de dingen die mij verteld werden over hele duistere/duivelse onderwerpen ging ben ik er echt enorm bad op gegaan. Dit was een aanleiding om in paniek te vertrekken (ik ben nog nooit zo angstig geweest). Ik had aan het begin ook last van derealisatie/depersonalisatie, en waanideeën (dat lijkt vermindert) ik, maar mijn gedachtes lijken niet te kunnen vergeten wat mij is verteld, helaas geniet ik daardoor minder van het leven. Ik focus me meer op mijn gedachtes waardoor ik mezelf helemaal gek maak. Tijdens het hardlopen kan ik niet zoals vroeger mn mind op uit zetten, het blijft aan. Ik functioneer verder prima. Ik weet bij een trauma (vooral onder invloed) dat heftige psychische /-lichtelijke psychotische klachten kunnen voorkomen. Ik durf overigens niet meer onder invloed te worden. Ik drink zo weinig mogelijk en blowen doe ik helemaal niet meer. Ik schrijf van alles op en doe ook minfullnes opdrachten. Als ik ook stil sta bij mijn angstklachten en me af vraag waar ik bang voor ben denk ik elke keer dat het meevalt en dat er niks is om bang over te zijn maar bij het proberen mn verstand op 0 te zetten komen die gedachtes weer. Ik vraag me af wat ik het best kan doen, want ik sta in de wachtij bij de ggz en mn huisarts weten van mn badtrip, maar ik vraag me soms af of het niet bete is als ik naar een drugs psycholoog zou gaan. Ik schaam me voor wat me is overkomen en het onderwerp (straks denken ze dat ik niet oke ben). En ik wil ook niet aan medicatie, omdat dat het probleem niet oplost. Ik hoop op een reactie terug.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo! Ik ben laatst gediagnostiseerd met ADHD. Soms heb ik een sombere stemming, dit als symptoom van mijn ADHD Ook heb ik last van chronische rugklachten waarvoor ik binnenkort in het pijnrevalidatiecentrum onderzocht ga worden. Ik heb een verslavingsachtergrond. Tot er iets bekend is omtrend mijn rugklachten heb ik vooralsnog 2x d 50mg Tramadol (dit mag retard of gewone zijn, zolang het bij die 2 blijft). Morgen heb ik een gesprek met de psychiater over medicatie om mijn ADHD onder controle te krijgen. Echter lees ik veel dat ADHD medicatie een wisselwerking heeft met tramadol vanwege het serotoninegehalte en daarom kans oo serotoninesyndroom. Ik ben bang dat de arts mijn tramadol er af gaat halen. Andere sterke pijnmedicatie werkt qua serotonine op dezelfde manier heb ik gelezen. Ik wil niet aan de oxycodon ivm mijn verslavingsachtergrond. Met tramadol heb ik geen last van 'trek' als ik geen pijn heb. Mijn vraag concreet: Is er een ADHD medicatie die goed samen gaat met een pijnmedicijn dat ongeveer dezelfde sterkte heeft als tramadol? Atomoxetine lijkt mij een goed middel ivm mijn stemming. Echter heb ik niet elke dag een ADHD medicijn nodig. Ongeveer 4/5 dagen per week. Ik weet dat ik met mijn eigen arts hier over kan praten, dat ga ik ook zeker doen. Ik ben op zoek naar meerdere blikken op deze combinatie, zodat ik zelf een goede keuze kan maken wat ik tot mij neem. Groetjes, Anoniem van 24 jaar
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters