Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Hallo, De afgelopen corona periode heb ik 3 keer XTC gebruikt. Mijn 1e keer was helemaal top, voelde me prima na een halfje. 3 weken later had ik het nog een keer gedaan, dit keer zonder het liefdesgevoel (waar ik me van bewust was) mijn 3e XTC was 2 weken later en toen viel hij niet zo heel prettig. Mijn 2e en 3e duurde het al lang voordat de xtc pas opkwam, dus had ik die 2 keren een jointje erbij gerookt. Het is nu 4/5 weken geleden dat ik m'n 3e keer xtc gebruikt heb. En elke keer als ik ga blowen voel ik steeds meer m'n kaken bewegen als ik steeds meer ga blowen. Het gebeurt bij elke keer als ik dit doe. Ik blow misschien 2/3x in de week, dus het is nog wel redelijk netjes. Alleen dat de XTC/MDMA op komt voelt dan heel naar aan en is het helemaal niet prettig. Hoe komt dit? En hoe kan dit verholpen worden dat ik normaal stoned word inplaats van dat ik strak ga staan? Mvg
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hallo, binnenkort moet ik ivm een autoimmuunziekte starten met cellcept/mmf. Ik zou heel graag weten of je hierbij ook drugs als xtc, speed of ketamine kunt gebruiken. Ik heb eerder mtx als medicatie gebruikt, daar kon ik op dit forum veel info vinden, maar over cellcept staat erg weinig betreft contra indicatie. Ik wil dus graag weten, wat kan wel en wat is onverstandig. Mijn arts vertelde dat af en toe alcohol geen probleem is, maar over drugs heb ik geen vragen gesteld. Alvast heel erg bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Is er een model dat je inneemt en alsjeblieft dan cocaïne snuift je ziek wort
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Sinds aantal keren xtc gebruik wordt ik als het ' uit' is gewerkt na 2 a 3 uurtjes erg draaierig tot bijna het gevolg dat ik flauw val. Ik ben 1 keer flauw gevallen en sindsdien let ik er erg op. Maar is het erg vervelend. Zodra ik op sta gebeurt het. Wat zou daar de reden van kunnen zijn?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik ben van plan Xtc te doen maar het een blaasontsteking en heb daarvoor een eenmalige kuur gekregen in poeder vorm die ik moet mengen met water en op moet drinken. Ik moet dan doen voor ik ga slapen. Heeft het dan zin als ik daarvoor Xtc heb genomen? Ik doe het thuis en niet op een feestje.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb eergisteren mdma genomen maar nu heb ik last van duizeligheid en hartkloppingen, de hartkloppingen zijn af en toe vooral als ik er mee bezig hou. Het eerste keer voor mij dat ik mdma heb genomen en vraag mij heel erg af of dit vaak voorkomt en of het normaal is. En hoe lang het normaal aanhoud en wanneer je contact moet opnemen met je huisarts. Omdat dit mijn eerste keer is ben ik hier nog best onzeker over en maakt me een beetje bang.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Is het schadelijk om zyban met anavar te combineren? Zitten hier dan extra risico's aan of meer bijwerkingen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Nou,als je dit leest(goed)dan denk ik dat de beoordeling van een 1 op de vraag afkicken van Oxycodon heeeeeel erg terecht is,waarom dat mag jij of u mij vertellen,mailen.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hallo! Ik ben een jonge vrouw (midden 20) en ben voor zover ik weet helemaal gezond. Ik heb tot een jaar geleden regelmatig (1x in de 2 a 3 maanden) XTC gebruikt, altijd probleemloos. Daarna bijna een jaar geen drugs gebruikt. Het begint nu wel weer te kriebelen en over 2 weken is de planning om weer eens XTC te gaan nemen met wat vrienden. Nu heb ik in de afgelopen maand wel een paar keer wat coke gebruikt, wat ik voorheen eigenlijk nooit deed. Ik had daarvan elke keer tot een week na het gebruik last van een soort kramp/lichte steken rond mijn hart, terwijl het maar om hele kleine hoeveelheden coke ging (iets van 4 lijntjes over een hele avond). Ik heb verder geen klachten gehad, en ik weet ook dat het effect van XTC op je lichaam heel anders is dan dat van cocaine, maar ben hierdoor toch een beetje ongerust geworden. Kan ik gewoon weer eens XTC gaan gebruiken of moet ik nu extra voorzichtig zijn?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb nu bijna een jaar klachten na een bad trip op XTC. Ik heb ook al een gesprek gevoerd met een van jullie artsen, Trijntje. Ondanks het feit dat het over het algemeen al een stuk beter gaat heb ik nog een vraag. In het begin was ik heel erg op zoek naar de oorzaak van mijn angst: hersenschade, hartritmestoornis, depressie, paniekaanvallen, piekerstoornis etc. (ik denk wel 18 dingen waar ik me druk om heb gemaakt). Het idee hierachter is dat ik MOET weten wat het is, voordat ik voor mijn gevoel kan genezen. Ik werk nu met een psycholoog en probeer minder op te zoeken. Dit gaat met vlagen best goed. Tevens heb ik af en toe last van paniekaanvallen. Hebben jullie tips om te stoppen met het zoeken naar een antwoord wat er niet is? Ik wil het vergeten en accepteren dat het nu even zo is. Ik merk namelijk dat op dagen dat ik er minder of niet aan denk, dat het eigenlijk best goed gaat en allemaal hartstikke meevalt, maar soms word ik meegenomen in een angstig gevoel en kan ik zo de hele dag kwijt zijn. Gevoelsmatig ben ik er bijna, maar ik moet stoppen met het zoeken naar antwoorden, lotgenoten etc. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb zaterdag xtc gebruikt (vgm ong 80 mg teveel dan geschikt) en ineens sinds dinsdag heb ik dikke hoofdpijn keelpijn en ben ik wazig en zwak. Sinds woensdag is mn hoofdpijn minder geworden en heb ik van die vage spanningen in mn hoofd. Maar keelpijn en zwakheid heb ik nog steeds. Wat is er aan de hand?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb een klein zakje met een soort wit klompje gevonden. Het lijkt op zout of kalk (om aan te geven hoe het er uit ziet) ik ben bang dat het een drug is. Wat kan het zijn? De persoon van wie het rookt ook
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik ben 15 en zit op de middelbare school. Ik voel me de laatste tijd duizelig en ik ben daarvoor naar de huisarts gegaan, die zei dat ik bloed moet prikken voor een bloedonderzoek. Nou heb ik gisteren 1 xtc pil op en ben ik net gaan bloedproppen. Kan de dokter dat zien en zo ja wat zijn mijn rechten, want me ouders mogen het echt niet weten.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo! Ik vroeg mij af wat de mogelijkheden zijn m.b.t. het gebruik van truffels in combinatie met epilepsie. Ik heb verschillende vragen gelezen op jullie website, echter wordt er vaak geen ervaring meer gedeeld n.a.v. de gestelde vraag. Daarom ben ik benieuwd of jullie mij meer kunnen vertellen hierover. Op mijn 13e is er epilepsie bij mij geconstateerd, wat gepaard ging met meerdere aanvallen in een korte periode. Na de juiste medicatie (Natriumvalproaat Chrono) en mate van inname te hebben gevonden heb ik tussen mijn 16e en 22ste geen aanval meer gehad. Rond mijn 22ste begon ik erg laks te worden met de medicatie, en nam ik erg ongeregeld een aantal medicijnen, waardoor ik weer een aanval kreeg n.a.v. een serieuze avond stappen. N.a.v. heb ik mijn medicatiegebruik weer goed opgepakt en sindsdien ben ik vrij van dergelijke aanvallen. De aanvallen die er zijn geweest hebben uitsluitend in een bepaalde slaapfase plaatsgevonden, ik werd of net wakker of viel bijna in slaap. Er is dus geen sprake van overgevoeligheid bij licht of flitsen. Ik overweeg al een tijd om truffels te gebruiken, en heb eerder een keer een microdosis gehad. Daarnaast rook ik met enige regelmaat hasj en is overmatig alcohol gebruik nooit een aanleiding geweest. Ik ben benieuwd naar jullie mening m.b.t. truffels in combinatie met mijn medicatie op basis van bovenstaande informatie. Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goedenavond meneer/mevrouw, Heeft XTC effect op het herstel van mijn pezen losgezien van het risico dat ik het kan stoten wanneer ik in onder invloed ben? Alvast bedankt voor uw reactie & met vriendelijke groet, Anoniem
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
is 7.5 gram truffels genoeg voor een goeie trip?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb op de 15e een endoscopie en op de avond 11e/12e een feestje. Ik zou graag wat mdma willen gebruiken. Heeft dit invloed op de procedure? Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo ! Ik ben een jongeman van 20 jaar oud die na 6 jaar blowen uiteindelijk toch is kunnen stoppen. Het is nog maar pril (1 week) maar ik ben niet van plan terug te beginnen. Nu, mijn vraag is, zal ik terug helder kunnen denken na enige tijd & zal mijn geheugen zich volledig herstellen ? (Ik doe cognitieve oefeningen en probeer mijn brein veel aan het werk te zetten.) ik ben heel bang dat ik schade toegebracht die onomkeerbaar is.. dat ik nooit meer normaal zal kunnen functioneren omdat ik alles overdenk. Is dit mogelijk of is dit één grote denkfout ? Alvast bedankt, V.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, ik ga vandaag beginnen aan een antibiotica kuur voor mn blaasontsteking en heb al weken lang een feestje gepland op donderdag. Is het veilig om xtc te doen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Ik ben een meisje van 16 jaar. De laatste 2 maand heb ik soms eens wiet gedaan met mijn vriendinnen, dat was altijd goed afgelopen. Alleen had ik eergisteren een erge bad trip. Ik had een pure gedaan, niet heel groot, maar blijkbaar was het ook hele straffe wiet. Ik voelde me meteen erna helemaal weg. Die avond heb ik ook veel stress gehad, er was luide muziek, allemaal mensen dat ik niet kende en we moesten wel een halfuur weglopen van de politie op het einde. Al dit herinner ik mij, maar mijn lichaam was lam. Ik kon maar aan één ding tegelijk denken en soms niet bewegen tenzij ik me echt forceerde. Ik heb dan ook een halfuur gelopen, wat wel lukte met iemand die ik volgde. Na dat lopen heb ik ook even gehallicuneerd. (De rest van de avond was ik heel de tijd aan het zitten en kon ik niet echt bewegen.) Dan ben ik nog naar huis gefietst (wat denk ik helemaal onverantwoord was) met een vriendin die door mij te zien ook veel stress kreeg en dan ook een bad trip had. Ik ben in bed gekropen en had heel slecht geslapen die nacht. De volgende dag werd ik wakker en dacht ik dat ik normaal was, maar rond 16u middag voelde ik me opeens weer erg raar. Het leek alsof mijn lichaam niet bij mijn gedachten hoorden ofziets. Ik ben naar huis gegaan toen en ik kon wel een gesprek voeren en snel antwoorden maar alles leek heel raar, vaag, misschien zoals een droom? Ik ben vroeg gaan slapen en ben nu wakker geworden. Ik voel mij nog steeds een beetje raar. Ik kan wel alles doen maar het lijkt toch nog niet zoals ervoor. Ik ben bang dat ik lang zo vaag zal blijven. Er lijkt iets anders met mijn zicht en mijn gedachten ofzoiets. Moeilijk om uit te leggen, maar alles passeert mij zo precies. Hebben jullie hier ervaring mee? Duurt dit lang? Gaat het over of moet ik echt naar een dokter? Ik denk dat ik vooral stress en me daardoor misschien wat raar voel, maar aangezien mijn bad trip ook met hallucinaties kwam, weet ik het niet goed. Hopelijk was dit duidelijk genoeg voor een antwoord. Groetjes.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters