Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Hallo, Vandaag heb ik mijn DTP en Rabiës vaccinatie ontvangen. Vanavond ben ik van plan om aan de 2cb te gaan. Voor zover ik lees is hier geen wisselwerking tussen en beïnvloedt het de werking van deze vaccins niet. Is dit correct?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoelang duurt het voor je de bijwerkingen van nootmuskaat krijgt ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Bij begin van een avondje speedgebruik (thuis) kom ik niet tot een goede high. Ik blijf er echt tegen aan hikken, maar dit blijft als ik heel minuscuul bijneem. Ook heb ik vaak dat de high in een kleine vlaag komt, voor 10 seconden en voor de rest niks. Daar houdt het dan ook bij op. (dit is geteste speed) Het is ook niet dat ik te weinig neem of dat dit te maken heeft met een opbouwende tollerantie.. Waarom kom ik niet in een goede rush / high?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Relevante informatie: Leeftijd: 20 Lengte: 2,03m Gewicht: 110kg Had dit weekend voor het eerst in 1,5 jaar tijd nog eens mdma geprobeerd, dit in pil vorm. Ze waren getest op 240mg werkzame stof mdma. Nu had ik een stuk door het midden gehakt met me pillcrusher. en hem ingenomen ongeveer 2 uur na het avondeten. Na 1 uur voelde ik nogaltijd relatief weinig en sinds ik er 2 had besloot ik er 1 hele bij te gooien en het helfje nog te bewaren, Nu weet ik dat ik een beetje boven me acceptable mg/xkg zat. maar oke, in totaal nu dus 1x 120mg gepakt. 1 uur later 1x240mg. Na 3 kwartier begon ik plots wel n beetje dat fijne gevoel te krijgen wat ik me kan herinneren toen ik nog vaker mdma deed. Dit hielt ongeveer zo een 30 min aan en daarna werd ik misselijk en moest ik zelfs overgeven, iets wat ik nog nooit heb gedaan terwijl ik op mdma zit. Ook ben ik daarna moe naar bed gegaan. heb ongeveer 4 uur geslapen en werd plots keistrak wakker. het is nu 18 uur geleden en ik voel me nog steeds rusteloos, strakke kaken, grote pupillen. Ik vroeg me af hoe dit komt? Mdma voelde ik normaal na 30 min volop inknallen, en dan voor 6 uur helemaal uit me dak om vervolgens heerlijk te slapen. deze ervaring daar integen was totaal niet wat ik had verwacht. Excuses voor het lange bericht!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Hoi, Voor mijn ADD begin ik binnenkort met het nemen van bupropion, 125 mg per dag. Nu vroeg ik mij af of ik mijn drugsgebruik nog steeds kan voortzetten. Het gaat om de middelen: - Alcohol + 3-MMC - MDMA - Truffels (psilocybine) - 2-CB - Ketamine - LSD Uiteraard gaat drugsgebruik (en zeker combinaties) niet zonder risico's, maar ik vraag me af of er echt heftige en gevaarlijke risico's zullen zijn? Ik zou het erg jammer vinden als ik mijn drugs-avontuur voor de ADD medicatie moet stopzetten. Ik hoor het graag!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik probeer te minderen van roken, ok heb 5 sigaretten/dag en ik neem daar 15 rookpauzes in per dag Dwz elke sigaret rook ik op in 3 pauzes, is dit schadelijker?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
is het mogeljjk na jarenlang gebruik van speed dat men last krjjgt van slapeloosheid
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik ga komende zaterdag 2-CB gebruiken, maar ik ga dinsdag naar de kaakchirurg. Kan 2-CB de effectiviteit van de plaatselijke verdoving verminderen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi! Sinds kort zijn drugs als 3mmc verboden, maar nu komen er drugs als 3cmc op de markt... Weten jullie daar al meer over? En zo ja, wat is er volgens jullie over 3cmc bekend? Groetjes
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik gebruik methylfenidaat, voorgeschreven door m'n arts vanwege ADD, tijdens het leren voor tentamens en tijdens colleges. Ik ben ik sinds een paar weken mee begonnen en dit bevalt goed. Nu had ik laatst voor het eerst weer een tentamen en heb toen zonder er verder bij na te denken ook methylfenidaat genomen tijdens het tentamen. Ik merkte dat dit juist averechts werkte. Ik ben van mezelf tijdens tentamens altijd al redelijk gestresst waardoor ik me goed kan focussen. Alleen nu met de methylfenidaat erbij werd ik juist zo gestresst dat ik niet meer rustig en helder kon nadenken. Ik overweeg nu tijdens m'n volgende tentamen juist geen methylfenidaat te nemen, maar tijdens het studeren de dagen ervoor wel. Kan dit? Ik heb wel eens begrepen dat als je tijdens het leren een bepaald middel gebruikt, je dit middel ook tijdens het tentamen moet nemen omdat je dan je opgedane kennis beter paraat hebt. Ook ben ik bang dat ik tijdens het tentamen afkickverschijnselen heb als ik de dagen daarvoor wel heb genomen en die dag dan voor het eerst weer niet neem. Ik hoop dat jullie even met mij mee kunnen denken. Ik ga het ook nog met mijn huisarts bespreken, maar wil graag ook de mening van een arts die wat meer gespecialiseerd is m.b.t. oppeppende middelen. Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi, ik ben nu bijna 6 weken zwanger en erg misselijk elke dag. Ik rook elke dag over de dag heen een paar teugjes van een mini "jointje" met 4 korrels wiet erin en de rest een klein beetje shag zodat ik goed kan eten. Zonder te roken kan ik amper eten. Toch zit het me niet zo lekker en weet ik niet hoe ik dit moet zien en blijf ik erover nadenken.. Als ik niet kan eten krijgt mijn kind geen voedingsstoffen binnen maar aan de andere kant rook ik toch elke dag al is het maar een mini hoeveel wiet. Moet ik mij hier rot over voelen en beter proberen om hier overheen te komen met als risico dat ik een aantal dagen amper kan eten vooral nu in het ontwikkelende begin? Of kan dit kleine beetje weinig schade doen en is het beter dat ik goed kan eten? Veel liefs en alvast bedankt voor het antwoord!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik leid een zeer hectisch en stressvol leven, ik werk 7 dagen per week, 16 uur per dag. Ikzelf vind het prettig om ‘S avonds, na een dag werken, 10-30mg oxazepam in te nemen, 5-10mg diazepam of 1-2mg etizolam. Dit alles altijd gecombineerd met 1 of 2 hasj joints. Dit doe ik nu ongeveer een maand, met soms een pauze van 2 dagen. Blowen doe ik al 12 jaar, dit heb ik gelukkig volledig onder controle. Overdag begin ik niet aan blowen/medicatie, omdat dit mij minder scherp en gefocust maakt en dat kan ik totaal niet gebruiken. Ook dat heb ik tot op heden goed onder controle. Nu heb ik een aantal vragen: - In hoeverre zal het schadelijk zijn om 4/5 maal per week alleen ‘S avonds 10-20mg oxazepam, 10mg diazepam of 1-2mg etizolam in te nemen? Zal er, wanneer het gebruik alleen ‘S avonds is, dezelfde afhankelijkheid/verslaving ontwikkelen als wanneer deze medicatie overdag wordt geslikt (dus om de dag door te komen)? De dag doorkomen zonder medicatie is voor mij, tot op heden, heel gemakkelijk. De gedachte aan de medicatie komt niet in mij op overdag. - Wat is het effect van het combineren van etizolam met oxazepam, oxazepam met diazepam, diazepam met etizolam? - Soms krijg ik van 1-2mg etizolam een nerveus/onrustig gevoel, wat zou hier de reden van kunnen zijn?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Kan kleurenblindheid effect hebben op de manier waarop je een 2CB-trip ervaart?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(4 Stemmen)
Beste Kunt u mij aub een antwoord geven op de vraag of er designer benzodiazepinen zijn die niet positief screenen bij urinetest , zo ja de welke zijn het moeilijkst op te sporen ? Mvg .
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi, Ik heb vrijdagavond xtc(mdma kristallen) gebruikt. Dit was de eerste keer dat ik drugs heb geprobeerd. Ik had advies aan mensen gevraagd, maar het gekke bij mij was dat er maar niks gebeurde. Pas bij de 5de vingertop sloeg die in. Dit was 3 uur na de eerste vingertop. Hierna ging het een beetje mis omdat die te hard insloeg en nam ik teveel bij omdat ik te ver was. Uiteindelijk heb ik 10 vingertopjes gebruikt wat ik nooit meer ga doen. Maar nu had ik zondagnacht en vannacht hallucinaties snachts. De eerste nacht stemmen, muziek, op een plek opeens zijn, in mijn oor praten en vannacht echt mensen zien, praten en voetstappen. Ik lees nergens dat dit zolang duurt en de mensen om mij heen hebben dit ook nog nooit gehoord. Ik heb nooit een psychose gehad. Wel heb ik soms nachtmerries over inbrekers die best wel echt kunnen zijn. Hoelang zal dit nog duren?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Kan xtc, ketamine en 4mmc gecombineerd worden met het antibiotica middel “doxycycline” en “azitromycine” ? Wat zijn per medicatie en per drug de mogelijke risico’s?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik ben een vrouw van 25 jaar en 65 kilo. Ik heb al regelmatig xtc geprobeerd, maar ik heb me er pas 2 keer echt goed bij gevoeld. Ik neem echt een lage dosering (van 180 mg een kwartje en van een hogere mg zoals 230 max nog minder en neem ik 1/8). Ik laat er altijd minimaal 1 tot 1.5 uur tussenzitten tot ik bij neem. Ik ervaar minimale effecten zoals een verhoogde hartslag, koud/warmte vlagen, wat kaakspanning en een droge mond. Maar ik heb pas 2 keer het “euforische opwekkende” gevoel gehad, het gevoel dat ik echt merkte dat ik een pilletje had genomen. Sterker nog ik heb vaak momenten dat ik compleet in mijn eigen wereld raak en iedereen om me heen vervelend vind. Het liefst wil ik dan alleen gelaten worden en dit is natuurlijk alles behalve gezellig. Meestal is dit ook het moment dat ik niet meer bijneem. Dit gebeurd meestal na 2 a 3 keer 1/4 pilletje in te nemen in een tijdsbestek van 3 á 4 uur. Het werkt dan gewoon uit en dan voel ik me altijd vele malen beter als het dan uitgewerkt is. Ik vraag me eigenlijk gewoon af hoe dit kan. Is het misschien juist een te lage dosering? Kan het zijn dat xtc gewoon niet mijn drugs is en kan ik me daar dan beter bij neerleggen? Zou het te maken kunnen hebben met het feit dat ik een consistente wietgebruiker ben? Ik ben gewoon super benieuwd of iemand me hier antwoord op kan geven!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Ik heb een vraag. Inmiddels ben ik in vijftiger maar ik heb van mijn dertigste tot vijfenveertigste veel party drugs gebruikt bij uitgaan. Bijna wekelijks xtc en soms gecombineerd met ghb of speed. Nu ik ouder ben vraag ik me af wat dit met mijn lichaam heeft gedaan. Kan ik door mijn levensstijl in het verleden schade hebben opgelopen in mijn lichaam? Voor de rest heb ik altijd gezond geleefd. Veel bewegen en altijd gezond gegeten. Misschien had ik met deze vraag naar de huisarts gemoeten maar ik voel me daar wat bezwaard voor. Ik heb overigens geen klachten. Groet, B
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Speed klapt veelste laat in 1x in. Gebruik best wel vaak maar nu Heb 3 keer gehad niet achter elkaar maar wel de laaste 15 tot 25 avonden . dat ik weinig van speed voel en dan meer pak om de 1 tot 3 uur meestal om de 1.5 uur En dan over de hele avond nacht en dag 0.25 tot 0.5 echt Max opsnuif en dan nog wijnig van voelen en dan amper ervan strak staan of grote ogen niet echt gevoel van meer energie voel er echt wijnig en dan van 2 eerste keren dat ik na 4 tot 6 uur niks meer gepakt te hebben ik in 1x vol strak stond echt veel ste stak hartkloppingen krijgen energie of ik een hele marathon kan gaan renenen adrenaline op 100+. temperatuur stijgt gevaarlijk oftewel normalen effecten maar in 1 klap en dan 10x erger ongeveer 1 tot 2.5 uur lang wou bij alle keren bijna naar 112 bellen maar hield me rustig en is ook niet dat ik me zelf dan paranoia aan het maken ben heb dat sowieso nooit echt gehad ook bij schimmen in de ooghoek of buiten of je achtervolgd word heb het weinig en doet me eigenlijk niks denk er een seconde over na en weet zit achter me oren zijn echt puur die effecten. Had dit paar uur geleden ook voelde er niet veel van ook niet na 7 x bijpakken denk 0.3 op 1.5 uur later en wou al weer bijpaken had daar de tijd niet voor of klapte in 1x weer in en al die effecten beginnen in 10 tot 15 min en is echt alleen als ik vanbegin bijna niks voel heb aardig vaak gesnoven en altijd rond de zelfde dosis haal altijd bij de zelfde dealer En Weet nu wel hoe minder ik voel hoe minder ik bij moet nemen hoe raar het ook klinkt. Weet iemand hoe dit kan en of het vaker gebeurd
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
hallo goeiedag ik gebruik 20 jaar methadon 90 mg sinds de laatste jaren heb ik het idee dat ik negatiever en angstiger ,depressiever wordt . ik leef echt gezond en loop ook 3 x hart in de week ...
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters