Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Mag de antibiotica Augmentine gecombineerd worden met MDMA op de laatste dag van de kuur?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Ik heb in de 3e week van mijn zwangerschap 3 ballonnen (lachgas) gebruikt. Ik wist niet dat ik toen zwanger was. Heeft dit invloed op de baby?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Ik ga morgen met een vriend 5-APB proberen. Ik kan alleen erg weinig info vinden over deze Research chemical. Ik heb een paar vragen. Wat is een goede dosis om mee te beginnen? Is bijnemen (mocht het effect niet sterk genoeg zijn) veilig? Hoe lang is de inwerktijd en wanneer is het uitgewerkt? Is er sprake van een dip/ kater? Hoe sterk is dit middel in vergelijking tot MDMA? Ik hoor het graag. Gr
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Goedemiddag, Ik heb zo'n 4 maanden geleden 0,35 gr speed gebruikt i.c.m. alcohol (8 bier gok ik). Ik heb na gebruik ongeveer een week last gehad van bijna flauwvallen, tintelingen, hartkloppingen en extreem licht in het hoofd. Na een week werden deze klachten iets minder. Daarvoor in de plaats heb ik nu al 4 maanden last van spierpijn/ Stijve/ stramme/ verzuurde spieren en spiertrekkingen in rust in voornamelijk de kuiten en onder de voeten, maar soms ook in de borst, nek of rug. Ook heb ik een extreem lage concentratie en een wat mistig/ licht gevoel in mijn hoofd. Toen op jullie advies bij een psychosomatische fysiotherapeut behandelt. Om wat rustiger te worden en de spierspanning wellicht wat te minderen. Ook doe ik ontspanningsoefeningen/ ik zit bij een masseur en doe iedere dag ademhalingsoefeningen. Probeer daarbij (als de pijn het toe laat) veel te wandelen en te fietsen. Mijn Huisarts geeft ook aan dat ie niet weet waar dit vandaan komt --> en weinig kennis heeft vanuit zn opleiding met klachten die voortkomen uit (overmatig) drugsgebruik. Zouden jullie aandringen op bloedonderzoek o.i.d.? Ik word er moedeloos van omdat de klachten maar niet minder lijken te worden en werk hard aan herstel (al 4 maanden geen alcohol/ drugs en vroeg naar bed). Hebben jullie eerder van deze klachten (Spierpijn, spiertrekkingen, licht in hoofd) gehoord na amfetamine gebruik? En waar denken jullie aan als je dit hoort (Blijvende schade?)? Hebben jullie nog tips? Ter achtergrond info ik ben niet iemand die vaak drugs gebruikt (Voor dit incident). Vriendelijke groet en hartelijk dank
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hoi. Ik heb quetiapine (antipsychotica) voorgeschreven gekregen. Het is niet tegen psychoses of een bipolaire stoornis, maar om me te helpen met slapen. Ik moet elke dag 25 mg slikken. Er staat een waarschuwing op dat ik voorzichtig moet zijn met alcohol. Maar hoe zit het met cannabis? Ik weet dat antipsychotica en cannabis niet de beste combi zijn, maar misschien is dit anders omdat het zo'n lage dosering is? Alvast bedankt
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, Ik zou graag XTC willen proberen, ik heb echter best erge astma en ook last van inspanningsastma. Mijn medicatie is 1x in de 24 uur de symbicort turnuhaler 400/12, en verder gebruik is salbutamol wanneer ik het benauwd heb. Ik kan niet zonder de symbicort dus die zou ik sws moeten gebruiken. Ik vroeg me af of dat samen kan met bijvoorbeeld een kwartje XTC of een beetje MDMA. In hoeverre zou dit gevaarlijk zijn of een probleem zijn? Alvast heel erg bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Voor m’n gevoel naar de bekende weg vragen, maar toch: ik heb een allergische reactie op truffel in gerechten. Ik word vaak na een paar uur misselijk en moet ik braken. Is het te verwachten dat dit ook gebeurt bij Magic truffels? Of verschillen ze heel erg van elkaar?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo ik gebruik lexapro ( escitalopram ) 20 mg 1x daag, nou gaan cocaine en amfetamine goed, alleen heb geen idee hoe ik een dealer moet zoeken na 6 jaar clean te zijn van 7 jaar ghb gebruik. Dus welke research chemicals geven soort gelijke effecten en doen niet so veel aan de serotonine receptoren, maar meer de dopamine en nordrenaline. Ik wil wel van anti depressivia af maar de afkick is heftiger voor mij dan 1 week in een zware psychose in detox van 30ml ghb per 2 uur. Vooral de elektrische schokken zijn beangstigend. Ik heb een gegeneraliseerde angst stoornis en sociale angst stoornis en hyhpochondrie. ( dit is behandeld, heb er wel last van maar een paniek aanval/ hyperventilatie kan ik wel met mijn gedachten verschuiven. Man 28 Ong: 150 kg Rook ook 2,5 wiet per dag waar ik mee ga stoppen inclusief tabak aangezien ik veel hoest. Ik combi wiet en cocaine/speed niet trouwens, wel met benzos
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Is het mogelijk dat je gevoel wordt onderdrukt door mdma?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi ik had een vraagje Ik en vriend van mij willlen graag red 89(een adenere soort Dan bleu89) doen. Heeft iemand ervaring mee en weet je ook wat er allemaal in zit?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb afgelopen nacht met vrienden speed gedaan. Ik heb binnen een tijdspan van 4 uur 4 lijntjes genomen. Ik heb nu al 48 uur niet geslapen en merk ik dat ik ook impotentie heb. Normaal doe ik zelden drugs, maar hier schrok ik van. Daarnaast dronk ik ook bier en heb ik een klein nipje ghb genomen. Gaat de impotentie nog weg?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
ik zou graag een keer 2cb willen proberen. maar ik heb een vorm van autisme namelijk asperger. ik zou graag willen weten of het verstandig is om dan 2cb te nemen. ik heb al een keer mdma en xtc gehad. daar heb ik nooit klachten van gekregen.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoelang blijft de afbraakstoffen (metabolieten) van cocaine in het bloed als ik een keer of 3 gebruikt heb paar lijntjes in 3 weken en volgende maand mijn testen moet gaan doen bloedafname ben ik dan clean ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Momenteel injecteer ik al een drietal maanden speed. In het begin gaf dit geen problemen maar de laatste weken geraken mijn injectiespuiten steeds verstropt. Van zodra mijn bloed in contact komt met de speed dewelke door de naald stroomt dan stolt mijn bloed zo goed als direct en dit zorgt voor een geblokkeerde injectiespuit. Wat is hier juist aan de hand want volgens mij verdund speed of amfetataminne het bloed toch alleen maar?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, ik ben een 26 jarige student die pas recent een voorschrift voor dexamfetaminesulfaat heeft gekregen voor add. Aangezien die (bijna) de zelfde stof als speed is, vraag ik mij af of dit gevaarlijk kan zijn voor brein schade als je dagelijks 10 mg slikt. Ik hoor ook dat er afhankelijkheid kan optreden voor studeren en concentratie. Hoe serieus moet ik die claims nemen? Het helpt mij enorm bij het schrijven van mijn thesis, maar als het op lange termijn slechte gevolgen kan hebben maak ik mij een beetje zorgen. Bedankt
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
wat doet drugs
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoelang blijft thc in je urine
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste Drugsinfoteam, Ik weet dat het laten testen van xtc pillen verstandig is maar hoe betrouwbaar is de informatie op bepaalde site´s Bijvoorbeeld: Ik heb een type XTC tablet (My brand- Yellow skull) ik vergelijk mijn pil met die van een internationale grote databse site op gewicht, afmetingen en kleur. Stel dat de afmeting, gewicht identiek is dan mijn pil, kan ik er vanuit gaan dat de hoeveel MDMA klopt? Of zitten er producenten tussen die pillen van anderen "kopiëren" diezelfde afmetingen en gewicht hebben dan die beschreven op de site? Bedankt voor de feedback!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik wil je in het kort uitleggen wat er met mij zo dwars zit de laatste tijd, ongeveer 3 maanden terug zat ik rustig thuis ik verveelde mij dus nam ik mijn waterpijp en mixte ik de smaak met een beetje weed, na paar trekjes voelde ik mij zeer slecht zo slecht dat ik in mijn eigen dacht ik ga dood. Ik had zeer veel pijn op mijn borst mijn hart ging zeer snel tekeer etc. Nu 3 maanden verder voel ik mij nog steeds slecht ik voel me steeds gespannen en angstig weet geen raad meer wat ik moet doen ik heb vanalles geprobeerd maar het lukt mij niet om weer normaal te zijn wat kan ik hieraan doen heb je een goede raad of een enkele tips dat ik kan doen?? Met vriendelijke groeten
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hi, tijdens een festival in februari had ik een klein beetje mdma gebruikt waarna ik over ging op xtc. Nadat ik een kwartje had genomen, kreeg ik na een paar minuten enorme druk op m’n borst waardoor ik voorover boog. Het voelde alsof ik een hartstilstand had, maar na (het voelde een seconde) voelde ik m’n hart weer een bons geven waardoor ik er ineens weer bij was. Ik had de avond ervoor gedronken en weinig geslapen dus geen goede voorbereiding op een dag festival met drugs. Daarnaast was ik ook een beetje angstig. Nu vraag ik me af wat er precies is gebeurd tijdens dat moment die avond op het festival. Ik hoop dat jullie hier meer informatie over hebben en/of ik hier iets mee moet doen wat betreft huisarts?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters