Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Hallo ik vroeg me wat af ik gebruik hoogstens 2 x in de maand als ik naar een feest ga. Ben meestal 2 dagen wakker want ik after. Ik gebruik 4mmc maar pak er ook pep /speed bij . Nu valt me op dat me tanden heel erg achteruit gaan. Ik had al niet hele goede tanden meer want veel gaatjes maar die zijn gevuld ik poets elke dag 2 x en als ik gebruik poets ik ook een aantal keer. Nu trekt mijn tandvlees terug, tintelen me tanden, ontstoken tandvlees , en er laat wat vel loos van mijn tandvlees. Ook word mijn tandvlees spier wit als ik gebruik. Dit komt door het gebruik. Maar wat kan ik er aan doen? En wat kan er mis gaan met mijn tanden. Kunnen ze eruit vallen of dergelijke? Ik poets wel steeds maar ben wel erg bang. En is er nog iets om het te voorkomen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi ik heb zaterdag xtc gebruikt, ik doe dit een paar keer per jaar dus onderhand ken ik mn lichaam wel en weet ik hoe voor effect het op mijn lichaam heeft naderhand. Zaterdag vrijwel gelijk toen ik thuis kwam voelde ik me opgeblazen en zondag was ik erg gassig. Ik heb sinds vrijdag ook niet gepoept wat opzich best normaal is voor mij. Echter heb ik maandag weer gepoept maar er zat een beetje bloederig slijm bij.Kan de drugs hier de oorzaak van zijn?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi! Ik slik sinds kort metoprolol 47,9 mg voor hartritmestoornissen (atriumfibrilleren/atriumflutter). Nu was mijn vraag of ik nog 4mmc / 3 mmc / miauw miauw kan gebruiken? Wat zijn hier de risico’s van?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
WIE KAN MIJ HELPEN, IK WAS UIT MEZELF AL NET BEGONNEN MET AFBOUW, DIT GING GOED. NU BEN IK BEROOFD VAN MIJUN HANDTAS WAAR MIJN GELD PINPAS EN TAP INZAT IK WIL ZO GRAAG ER VAN AF , MAAR WEL VERANTWOORD . IK HEB EEN GEBROKEN BEEN MAG OOK NOG EENS NIET LOPEN, HOE IS DIT MOGELIJKK./.ALLE PECH SAMEN, MAAR INMIDDELS AL PAAR KEER FLAUW GEVALLEN. IK KAN NIEMAND BELLEN IK HEB GEPROBEERD 112 TE BELLEN MAAR DOOR DAT IK IN PANIEK BEN OMDAT IK ECHT BANG BEN OM DOOD TE GAAN, HEB IK UIT WANHOOP OPGEGOOIT OMDAT HET OVER KWAM OF ZE MIJ NIET WI8LDE HOREN OMDAT HET OVER EEN DUBBELE SITUATIE GAAT MAAKT NIET UIT MEER OPNIEUW IS DIT MIJN LAATSTE WEG EN HOOP IK DAT ER IEMAND OF IETS DAN TOCH GHB KAN BRENGEN OF MEDICH GHB ZIEKENHUIS MET TOEZICHT UITERAAD BETAAL IK, IK BEN MOEDER EN WIL GRAAG VERANDWOORD GEZOND WORDEN IK GEEF NOODGEDWONGEN NU MIJN PRIVE IN HET OPENBAAR . WIE HEEFT EN GOEDE OPLOSSING IK HEB AL TE LANG NIET GEHAD EN VOEL ME NIET OKE
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
PTSS na bad trip door lsd? Twee jaar geleden heb ik een keer lsd genomen. De trip eindigde in een grote angst en paniek. Sindsdien voel ik me anders: gespannen, sneller geprikkeld, ik ontwijk drukke plekken, durf dingen niet meer, voel me somber. Ik heb lang gedacht aan andere oorzaken, maar ineens bedenk ik me: kan het niet daardoor gekomen zijn? Ik voel me nog steeds niet ok en zit momenteel zelfs ziek thuis met een soort overspannenheid. Ben echt mezelf kwijt. Ik ben verder niet erg ervaren met drugsgebruik. Rookte wel eens een joint, maar ook dat viel niet goed meer deze ervaring. Dus ook niet meer gedaan. Hebben jullie afvies?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hoi, Ik gebruik Valaciclovir mylan 500mg nu 2,5 dag en moet 3 tot 5 dagen deze antibiotica slikken. 2 smorgens, 2 smiddags. Heb hier geen bijwerkingen, ofja alleen wat moe. Ik heb bijna geen last meer van de ontsteking. Gister wel nog veel alleen sinds vandaag een stuk beter. Ik wil dit weekend (morgen) xtc gebruiken op een festival. Kan dit kwaad? Hoor het graag!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hey Ik had wat vragen: Kan je alcohol vervangen met ghb bij verslaving aan alcohol? gezien ik overal lees dat de effecten vrij het zelfde zijn, al vind ik petsoonlijk het effect van ghb veel lekkerder en werkt het bij mij niet verslavend en alcohol werkt helaas wel verslavend... Mijn volgende vraag is ik gebruik 2 maal daags 20mg methadon en voor het slapen diazepam promethazine en soms nog een andere benzo en bij veel pijn neem ik codeïne 10mg en ik rook voor het slapen cannabis in een extreem kleine hoeveelheid. Kan dit samen met ketamine wanneer ik de ketamine op een ander tijdstip neem? Als ik de dag later ketamine wil gebruiken met een ligte dosis van 0,020 gram. En klopt het dat als je ketamine neemt je geen zin meer in alcohol hebt? En nog een vraag namelijk kan ik bij mijn dagelijkse medicatie ook xtc/mdma of 2cb of tusi(pink cocaine) of 4/3mmc of 3cmc of 3mec nemen of speed of msgic truffels?(niet tergelijkertijd met medicatie net als de ketamine, niets met medicatie op behalbe 20 mg methadon) Ik neem medicatie pas voor ik ga slapen uitgezonderd methadon. Overigens had ik laatst vloeibare xtc het zat in een klein buisje en was blauw van kleur alleen na navraag was het absoluut geen blue 69 maar vloeibare mdma, mijn vraag is bij deze dus: hoe doseer je het? Overigens hoe doseer je tusi (pink cocaine)? Overigens gaat drank en (snuif)cocaine en benzo's er makkelijk bij mij in en heb er hoge tolerantie voor, vooral alcohol en benzo's ook in combinatie en soms ook in combi met coke. Alvast enorm bedankt! Groetjes
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Ervaring! Ik zie meerdere vragen voorbij komen over mensen met epilepsie die graag truffels willen proberen. Ik wil even vermelden dat ik dit inmiddels 3x heb gedaan en dat het alle 3 de keren goed is gegaan :). Ik had geen last de dagen erna en ik voelde me hartstikke normaal, dus alle keren geen aanvallen gehad en wel een ontzettend leuke ervaring! Ik merkte juist dat ik er lekker rustig van werd (wel natuurlijk patronen etc zien), maar ik had in elk geval zeker niet het gevoel alsof dit invloed zou hebben op mijn epilepsie in tegenstelling tot XTC oid
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, Ik vraag me af wat de wisselwerking tussen tapentadol en 2-cb is. Voor langdurige (>2 jaar) onverklaarbare rugklachten ben ik onder behandeling bij de pijnpoli. Ik heb 3x daags 50 mg Tapentadol voorgescheven gekregen. Binnenkort zou ik graag 2-cb (tussen de 10-20mg) willen gebruiken mits dit veilig is. MDMA en amfetamine blijf ik vanaf gezien het risico op het serotoninesyndroom. Alvast bedankt en vriendelijk groet.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi! Ik zit al een paar maanden aan Sertraline (100mg) en heb afgelopen weekend (stom) een klein beetje pep en 3-mmc (misschien 3 keer puntje). Ik heb na vrijdagavond mijn Sertraline niet meer ingenomen omdat ik bang was voor de gevolgen in combinatie. Is er nu een risico? En wanneer kan ik mijn medicatie weer innemen? Ik merk dat ik me best angstig voel doordat ik dit heb gedaan (echt heel stom) maar volgens mij nog niet iets merk behalve moe door flink feestweekend.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste Ik heb deze nacht 4 grote lijnen coke gesnoven. Ik ben misselijk en natuurlijk moe. Mag ik mijn medicatie nemen tegen hoge bloeddruk en lexotan 6. Dank u
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, Het volgende gaat out of this world klinken maar ik heb het vroeger echt meegemaakt; vermoedelijk gigantische o.d. thc of pcp o.i.d. 5 gram als ik mij niet vergis, rond en nabij. Snel opgerookt, belande ik in een helcabine. Mijn hart beestachtig tekeer, iedere seconde alsof er een granaat kon ontploffen, een basspeaker uit elkaar kon scheuren, hyperventileren door mijn neus heel snel. Een electronische puzzeldoos ontvouwde zich, ik werd als een raket afgevuurd naar boven, kreeg het idee 3 kogels door mijn borst afgeschoten te krijgen op het laatst, bij wijze van spreken (of hele lange speren, ik kan het niet uitleggen). Een dollemansrit. Echt. Ik heb een soort doorbraak gehad op deze o.d., maar op de meest vreselijke manier voor te stellen. Eigenlijk gewoon barbaars en gewelddadig te noemen. Ik weet niet hoe of waarom, misschien dat iemand iets in mijn nachtkastje heeft gelegd. Ik heb vaker het idee dat deze o.d. mij toe is gespeeld. Als ik een video-constructie zou maken, en je zou het zien, dan zou je schrikken. Kan dit neurologisch kwaad? Ik heb later salvia gebruikt; deze ervaring zei mij dat het zich in mijn geest heeft afgespeeld. Het voelde echter heel fysiek. Ik vraag mij af wat het geweest heeft kunnen zijn. Een ding nog; ik kan niet tegen thc. Paar korreltjes en ik word psychotisch, gek, in de war, para, knetter, lijp in mijn kop. Ik denk soms wel eens; als ik meer had gebruikt, dan was ik op een meest lompe, bruute wijze om het leven gekomen/gebracht. Wat moet ik doen? Ik was een jaar of 14/15. Ik ben 12 jaar psychotisch geweest hiervan (mede als paddo's maar bovenstaande was de hoofdoorzaak). Dat was het. Met vriendelijke groet.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi, Mijn bericht is aan Sjoerd nav bizarre ervaring speed en salvia. Bedankt voor je bericht. Het gaat nu stukken beter met mij. Ik ben bijna 3 jaar van de drank en drugs af. Ik gebruik antipsychotica en benzo's. Wat je zegt over herbeleving flashbacks; kan kloppen. Ik had daarvoor een droom dat er een plant in mijn oog zat, soortgelijk met navel verhaal. Ik zag toen ook iets bruins in mijn oog voordat ik wakker werd. Ik weet wel; deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik geen salvia meer heb gebruikt, dit zal ik ook niet weer doen. Wat pep betreft heb ik FOIR gebruikt. Dat is Frans voor echte zooi. Waarschijnlijk drugsafvalproducten met pep vermengd. Ik spuug vandaag de dag nog klodders gele zooi uit. Geel spuug. Ik lees dat de politie voor een raadsel staat wat makers van drugs met het afval doen, omdat er minder drugsafval gevonden is. Door psychoses, en misschien nu nog steeds dacht ik dat er een plant in mijn lichaam groeide, doordat ik misschien een soort bio-activator had gebruikt. Maar het was een hallucinatie. Ik heb vele hallucinaties gehad, maar deze waren echt fucked up. Wat nog wel zo is; als ik iets gezonds eet en drink, bijvoorbeeld verse vruchtensap of groentesoep, de volgende ochtend heb ik het idee dat er vergif uit mijn mond komt. De smaak, het gevoel, een soort gif. Kan de ander zich geen voorstelling van maken. De dokter neemt mij niet serieus. Die zegt, ach, meeste stoffen verdwijnen uit het lichaam. Dat noemen ze klaring. Maar de zooi welke ik heb gebruikt valt door het lichaam niet af te breken. Mijn lichaam heeft de grootste moeite, al jaren, om deze zooi kwijt te raken. Ik denk dat mijn lymfeklieren het er moeilijk mee hebben. Ook zie ik er ouder in mijn gezicht eruit. Ik krijg rimpels, en ben nog geen 40. Dat was het. Met vriendelijke groet
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goeiedag, Ik slik nu 3 weken Terbinafine en ga naar een festival toe. Nu wil ik daar drugs of alcohol gaan doen. Ik vroeg me af wat de gevaren zijn met speed, XTC of alchohol (elk appart, ik ga de drugs niet combineren) in combinatie met Terbinafine. En of dit kan. En zo ja, welke dan de minst schadelijke is.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Als je hier iets vraagt blijft dat geheim of word er door verteld aan justitie ,politie enz ....
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hoi ! Ik heb wel eens na een nacht speed of 4mmc gebruikt te hebben last van blauwe knieën en ook mijn handen kleuren dan bleker en een klein beetje paarser. Als ik dan bijvoorbeeld naar huis fiets en mijn hand los laat van mijn stuur dan kleurt het gedeelte van mijn hand die mijn stuur raakte ook wit en komt dan langzaam weer op kleur? Ik ga er van uit dat het door een slechte bloedsomloop komt maar is het iets om mij zorgen om te maken?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik ben 5keer positief getest terwijl ik geen drugs gebruik maar mijn zwager gebruikt veel crack toen die tijd was ik wat vaker bij hem en ik probeer het tegen ieder te zeggen dat ik niks gebruikt maar er staat verder niks op het internet over positieve test op drugs test door meeroken
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi, ik slik amitriptyline 10 mg elke avond voor chronische pijn en ik wil binnenkort xtc proberen. Ik vroeg me af wat voor gevolgen dit kan hebben ivm de amitriptyline en of ik dan beter een dagje over kan slaan met slikken? Ik slik de amitriptyline al een jaar en heb voor zover ik weet geen last van bijwerkingen.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
2,5 jaar geleden heb ik ayahuasca gedaan en dat is tijdens de sessie misgegaan, ik kwam in een soort psychose terecht. Sindsdien heb ik veel last van stress en paniek aanvallen. Ik denk dat dit PTSS is. We zijn bij een psycholoog geweest maar die keer meer naar de ADD die als kind bij mij is vastgesteld en ik ben daar niet verder mee gekomen. Nu is de paniek en stress zodanig dat ik het niet meer kan hanteren. Ik wil graag leven, maar weet niet hoe ik dit kan volhouden. Ik ben nu bij de psycholoog van de huisartsenpraktijk geweest en die heeft (ook al 2 jaar geleden) een lichte vorm van Autisme vastgesteld. Volgens hem kan ik niet voor de PTSS behandeld worden maar moet ik eerst mijn (lichte) Autisme behandelen, de wachtlijst is een jaar. Dit is geen optie. Wat kan ik op zeer korte termijn doen om van de PTSS af te komen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hallo, Waarschijnlijk zit ik al jaren in B12 tekort/ grijs gebied. Ik spuit sinds vorig jaar mei 1x per week zelf B12 injecties. En ik gebruik een paar x per jaar (op 1 hand te tellen) xtc. Ik gebruik xtc al jaren ook voor ik wist van dit tekort. Nu ben ik pas verhoogd naar om de 48 uur prikken. Dus ene week 4x per week andere x 3 x per week prikken. Dit omdat er een wachttijd was vanaf mei tot nu bij die kliniek. Ze denken dat ik stabiel blijft met dit terwijl we moeten verhogen dus vandaar nu meer injecties. Met 1x per week spuiten en een keer xtc nemen ging goed. Geen last van niks. Weinig tot geen dip of iets. Maar mijn vraag is nu is het gevaarlijk? Of is 1 of 3x hetzelfde? Er is geen wisselwerking oid? Iig zo begreep ik het altijd. Ik slik verder geen antidepressiva oid. Bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters