Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Hallo. Ik heb afgelopen zaterdag en zondag flink wat XTC genomen. Zaterdag icm met een beetje alcohol. Maar 2 verschillende XTC, waarvan 1 sterke. Zeker wel een paar pilletjes gehad. Zondag heb ik er ook een paar gehad, maar dan van de minder sterke dan die van zaterdag. Wel icm met veel drank en coke. Ik heb nu al dagen last van duizeligheid, misselijkheid, soort van schokken in mijn hoofd. Heel akelig gevoel vind ik dit en het belemmerd mij in mijn dagelijks leven. Ik probeer er niet op te letten maar het is wel moeilijk. Ik ervaar er wel angst en paniekaanvallen door op bepaalde momenten. Ik heb mijn lichaam een echt flinke optater gegeven. Ben er ook echt van geschrokken, heb hier al veel gelezen op de dip en de negatieve effecten die je erna kunt ervaren. Ik heb er wel echt een wake up call door gekregen en wil dit nooit meer zo doen. Hoelang kan ik hier last van hebben?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
4e keer binnen 1 maand opgenomen na gebruik van verschillende designer drugs. 4e keer 3meo en 5meo. In IC. Komt niet goed bij. Onduidelijk wat nog meer is gebruikt naast ketamine. Dokteren weten geen raad. GRAAG ADVIES
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik ben erg benieuwd naar choco bliss, dit lijkt mij een mildere vorm dan ayahuasca. Maar ik gebruik citalopram 15 mg per dag. Kan dit samen? Weet dat dit niet kan met ayahuasca, maar geldt dat ook voor choco bliss? Heb ook gelezen over micro dosing hiermee, zou dit wel kunnen denken jullie?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Mijn huisdokter heeft Deanxit 10 mg/0,5 mg voorgeschreven voor pijn in de nek en daardoor krijg ik hoofdpijn ten gevolge van artrose in de nek.Is dat de juiste voorschrift,daar dit een anti depressiemiddel is.ik heb wel vertrouwen in mijn huisdokter.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb de afgelopen dagen best veel GHB gebruikt. Vaak elke vijf uur zo’n 5ml. Ik weet zeker dat het geen GBL is, want dan zou 5ml veel te veel zijn. Vanochtend kreeg ik daar echter hele erge misselijkheid bij, moest echt naar de wc rennen paar keer omdat ik dacht dat ik moest overgeven maar was net niet nodig. Vond dit wel erg alarmerend, en wil dit dan ook voorkomen! Ik heb morgen een medische intake voor verslaving dus hoef het alleen vandaag nog zelf uit te zitten. Ik heb lorazepam in huis om eventuele ontwenning mee op te vangen. Raden jullie aan dat ik vandaag überhaupt nog GHB neem? Ik weet niet of. 5 uur per 5ml een lichamelijke afhankelijkheid veroorzaak. Ik was alleen de laatste keer zo misselijk , elke keer daarvoor was ik prima. Ik ga proberen geen GHB te nemen vandaag maar hoop dat ik geen ontwenning krijg. Groet,
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Geachte, Omwille van rugklachten heb ik gedurende 9 maanden tramadol gebruikt 300 mg in totaal op een dag. Sinds 11 dagen heb ik cold turkey moeten stoppen. Ik heb nog lichte oorsuizen. Een heel deprimerend gevoel, geen levenslust meer. Ik nies nog steeds heel veel. Ik ben altijd een heel vrolijke en spontane dame geweest. Is dit deprimerend gevoel normaal? Hoe lang zal dit nog duren? Ook de lichte oorsuizen maken me steeds bang. Ik ben reeds bij een KNO arts geweest. Soms heb ik het gevoel dat er een enorme druk is in mijn hoofd en dat deze op ontploffen staat..
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
beste ik heb 9 maanden geleden een heftige badtrip gehad toen ik een lachgas ballon nam in combinatie met xtc. ik had een tijd last van paniekaanvallen angst etc. toen de corona begon kon ik niet naar school en ben ik veel aan het blowen geweest en veel xtc coke en truffels gedaan. ik was gewoon kwa drugs gebruik overbelast en ben dus daarom zwaar bad gegaan. gelukkig is dit nu allemaal voorbij en voel ik me weer normaal. ik heb af en toe nog wel dromen die ik de volgende dag nog weet terwijl ik al een tijd geen drugs heb gehad. ook nog een beetje last van hypnagoge hallucinaties maar dan moet ik me der echt op focussen. het is gellukkig allemaal een stuk minder geworden. maar het gaat niet echt weg blijft dit permanent? ik ben der niet angstig voor of dat ik in paniek raak. ook wil ik weer in de zomer weer eens een x een pill doen ( dan is de badtrip al langer dan een jaar geleden). ik ben me der bewust van dat ik bad ging op de ballon en weer rustig aan beginnen. hebben jullie eventuele tips voor me?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Na gebruik van a-PHP en 3-MMC zijn er moment ernstige schokken in mijn hoofd,
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik ben erg benieuwd of er onderzoek gedaan is naar het onregelmatig gebruik van XTC, Ketamine en Coke zonder het te combineren. Ik ben me bewust van de risico's en gebruik daarom XTC maar maximaal 1x in de 3 maanden. Daarom vraag ik me af of er ook hogere kans op schade is als je in die 3 maanden andere drugs gebruikt zoals ketamine, LSD, coke of speed. Is het bijvoorbeeld zo dat als ik aan het begin van de maand XTC gebruik en een maand later ketamine, dat dit gevaarlijker is of heeft dit geen invloed op elkaar?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hoi! Ik heb vandaag voornamelijk 3mmc gebruikt en later op de avond xtc genomen. Ben wel benieuwd wat weed nu met je doet?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi, ik ben een meisje van 18 jaar en heb nu 2 keer in mn leven XTC gebruikt. De eerste keer kickte hij erg langzaam in, maar naderhand kwam hij erg sterk op. Toen had ik 2 kwartjes en een likje mdma genomen in een tijd van 3 uur. De hele avond voelde ik me best paranoïde waardoor ik het gevoel had alsof mensen iets van mij wilde, ik was dus best angstig. Mijn dinsdag dip was niet zo sterk gelukkig. De tweede keer toen ik XTC gebruikte had ik 1 kwartje op en heb ik steeds om de 45 minuten een likje Mdma genomen. De hele avond verliep super goed en voelde me top. Alleen op het einde werd ik super geïrriteerd en daarna ontzettend verdrietig en angstig. Ik had het gevoel dat mijn vrienden het door mij niet leuk hebben gehad en vond dit heel erg, ik werd ontzettend onzeker hiervan en de dagen erna heb ik dit gevoel nog sterk vastgehouden. Mijn vraag is dan ook of hier iets aan te doen is en of dit dan een bad trip was? Ik vond het de tweede keer erg leuk maar door de slechte afloop niet meer zo. Kan ik dit ook voorkomen de volgende keer? Of moet ik anders doseren? Hopelijk hebben jullie een oplossing, want vind het namelijk totaal niet fijn me zo te voelen en ik weet ook niet goed hoe ik het kan verhelpen.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Heel veel mensen doen op de after na xtc wat ketamine. Is dit erg want het lijkt nu gewoon de standaard? Ik wil dit misschien ook doen
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb voor de 3e keer een joint gedaan maar ik heb er nu nog steeds last van na 3 dagen mijn hart klopt soms op eens heel hard wat kan ik hier aan doen ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Enkele weken geleden een gram cannabis (blue cheese) gekocht in de shop. Ik heb eigenlijk weinig verstand van cannabis maar vind het effect normaal gesproken heerlijk en koos i.p.v. een voorgedraaide joint eens voor een ander soortje. Wat mij opviel tijdens het draaien is dat deze wiet ontzettend plakkerig was en eigenlijk niet te kruimelen zoals met andere soortjes wel het geval. Ik moest er echt stukjes afplukken zeg maar. Een week of twee geleden de joint op een avond geprobeerd en na een kwart jointje vond ik het wel prima. Toen ik afgelopen week besloot het restant van deze joint op te roken ging het finaal mis. Ik had het (restant) jointje niet helemaal opgerookt omdat ik het effect vrij vlot merkte. Ben daarna naar binnen gegaan en op de bank gekropen naast mijn vriendin. Binnen een paar minuten kreeg ik een ontzettend naar gevoel en vertelde direct tegen mijn vriendin dat ik me niet goed voelde. Het gevoel werd steeds erger en het voelde alsof ik dood ging. Gelukkig bleef zij heel rustig en probeerde me te kalmeren. Ik voelde me zo ontzettend klote en alles in mijn lichaam vertelde me dat ik zo dood zou gaan op de bank. Ik heb haar ook verteld dat ik dacht dat ik dood aan het gaan was. Alsof dit het moment was dat 'mijn tijd gekomen was' en nu ineens uit het leven getrokken zou worden. Echt ontzettend griezelig en met woorden bijna niet te beschrijven. Mijn vriendin gaf aan dat het goed zou zijn om wat zoete dingen te eten, die wou ze wel voor me halen. Ik was zo ontzettend bang dat ik haar heb vastgepakt toen we naar de keuken liepen, en wou haar ook niet meer loslaten. We merkten beide dat ik ook een behoorlijk hoge hartslag had op dat moment. We zijn toen weer op de bank gaan liggen, ik voelde me totaal nog niet lekker. Kreeg allemaal andere nare gedachten in mijn hoofd en was bang dat ik iets erg zou gaan doen. Ook had ik een heel raar gevoel rond mijn hart. Geen kloppingen o.i.d. maar een heel onbeduidend gevoel. Even later had ik dat zelfde gevoel in mijn hoofd. Ik begon het inmiddels koud te krijgen en begon ook heel erg te trillen. Mijn hele lichaam had ik niet meer onder controle en mijn vriendin zei dat ik me op haar ademhaling moest concentreren. Gelukkig ging dat goed en zo werd ik uiteindelijk rustiger en kwam er een einde aan deze nare ervaring. Hoewel ik me de dag erna weer goed voelde merk ik wel dat het me een beetje bezig houd... Was dit gewoon een bad trip of zat ik echt op het randje, zo voelde het namelijk wel. Achteraf ontzettend blij dat ik niet alleen thuis was en mijn vriendin heel erg rustig is gebleven en heel erg lief voor me is geweest. Achteraf gezien hebben we beide op het moment gestaan om 112 te bellen maar dit is uiteindelijk niet nodig geweest. Nu lees ik onlangs berichten over vervuilde cannabis met MDMB-4enPINACA. Er is nog zeker 2/3 zakje van de 'blue cheese' over, is het raadzaam dit te laten testen? Zijn jullie bekend met zulke heftige ervaringen n.a.v. iets wat zo relatief onschuldig lijkt als cannabis?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Kan het kwaad om extacy te nemen op de dag van je corona vaccinatie?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, ik ben van plan dit weekend 2cb met xtc en ketamine te gaan doen alleen weet ik niet hoeveel ik dan van ieder moet pakken.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Beste infoteam, ben voor paar maanden terug, in Eindhoven uit geweest, had paar biertjes op , voelde me om 22 00uur beetje raar en wou naar buiten. Hierna ben ik de rest van de film kwijt. Tot 4uur in de ochtend, wordt ik in een soort baddream, soort van wakker, en loop als een zombie door de stad op blote voeten, uiteindelijk schut een taxichauffeur mij bij het station wakker, volledig verbijsterd. En zonder mijn Pyton laarzen kom ik weer langzaam bij mijn positieven. Heb hier nog dagelijks last van, vooral met de vraag wat zou er nu gebeurd kunnen zijn. Groet B
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hey daar! Ik zou graag een keer 3mmc willen proberen. Ik zie alleen ontzettend veel sites die dit verkopen, maar ik heb geen idee welke betrouwbaar zijn. Weten jullie toevallig een betrouwbare site?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hi, Ik neem soms een lijntje coke. Zo’n drie gram op jaarbasis. Ik denk dat dat niet veel is. Wat me opvalt is dat ik wat vermoeid raak als ik het gebruik ipv dat het opwekkend is en me energie geeft. Ik heb de coke laten testen. Hij is oké behalve dat er 5% levamisol bevat. Wat zou dit kunnen zijn?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik vraag me af waar precies het risico ligt op het oplopen van ziekten bij het delen van snuifbuizen. Komt het doordat de slijmvliezen in de neus in aanraking komen met de snuifbuis en vervolgens met de slijmvliezen van een andere persoon? Of gebeurt de besmetting via bloedwondjes in de neus? En hoe groot is de kans dat je je neus verwondt bij het snuiven?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters