Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Hoi hoi, Ik gebruik sinds deze week het antibioticum doxycicline. Mijn vraag was of je dit antibioticum samen met MDMA kon gebruiken.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, Ik moet volgende week mijn bloed laten testen. Nu ben ik 9 weken terug gestopt met dagelijks blowen. En kel heb ik 7 weken terug nog 1 jointje gerookt. Moet ik mij zorgen maken? Ik lees zoveel uiteenlopende meningen dat ik door het bos de bomen niet meer zie. Variërende antwoorden van enkele weken tot wel enkele maanden. Ik ben een man van achter in de 30, gezond, 185 lang en +/-80kilo Alvast bedankt
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste drugsinfoteam, Een vriendin van mij heeft nu zo’n 4 keer MDMA gebruikt (paar likjes gedurende de avond). In het begin gaat dat altijd goed, maar op een gegeven moment word ze duizelig en het is ook intenser als ze veel prikkels binnen krijgt(veel mensen om haar heen). Ze heeft wel genoeg slaap gehad en goed gegeten. Hoe zou je dit de volgende keer kunnen voorkomen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik ben al heel aan het overwegen om een medische+cosmetische neuscorrectie te doen. Nu ga ik graag naar festivals en gebruik ik miauw 4mmc/3mmc. Weet iemand hoelang je dit niet kan doen en of dit uberhaupt nog ooit kan? Ivm werk wil ik eigenlijk niet aan de pillen, ben daar veel slechter van dan van eens in de maand een wat poes. Als je het slikt schijnt het effect veel minder te zijn. Iemand hier ervaring mee? Vind het een beetje een bizarre vraag maar wil het toch graag weten
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Wat zijn trekremmers bij het stoppen van speed en instellen op Concerta?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi kan psilocybine(paddo’s) en het medicijn amlodipine/Valsaratan 5/80mg samen gebruikt worden? Zo niet kan het kwaad om voor 2 dagen even te stoppen met de medicijnen? Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
ik slik antibiotica amoxicilline/clavulaanzuur sandoz en ik wil mdma nemen ik voel me lichamelijk goed heb niet last van de wond
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Goeie ochtend Ik ben jaar verslaafd geweest aan cocaïne 3mmc 4mmc Gebruikte elke dag Op dit moment niet meer verslaafd Alleen heb laatst weer gebruikt En ik heb geen last van grote pupillen zodra ik 3mmc gebruik Hoe kan dit
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, ik ga 10 december voor het eerst naar een techno feest. Ik ben erg nieuwsgierig naar drugs (vooral XTC of M) en wil dit die dag voor het eerst gaan gebruiken. Nou heb ik 6 maanden geleden voor het eerst een epileptische aanval gehad. uit de onderzoeken die ik daarna heb gehad is niets uitgekomen (ik denk zelf dat het met stress te maken had) Ik ga vaak op stap en heb nooit last gehad of een aanval gehad van de lichten. Nu is mijn vraag of het verstandig is om X of M te nemen en hoeveel dan? Of is in mijn situatie een andere drugs een betere optie? En is het überhaupt wel een optie om naar een techno feest te gaan in deze situatie? Hoeveel risico loop ik? (ik slik geen medicijnen) Hopelijk hebben jullie een antwoord. groetjesss :) ;
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik twijfel of drugs heb gevonden. Een afgesloten zakje met perforatiegaatjes om te kunnen ademen lijkt. Ruikt niet sterk, kleine korrels. Lijkt organisch? Ik heb eventueel een foto. Met name het zakje en de vindplaats doet mij denken aan drugs
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hey ik heb een vraag. Laatst heb ik XTC gedaan 3 pillen van 280 mg. 23.00 uur tot 13.00 uur was ik wakker. Toen rond 15.00 uur was ik in slaap gevallen. Toen kwam iemand kijken of het wel goed met me ging en zag dat ik met ogen open sliep... Hoe kan dit en heeft dit met dissociatieve stoornis te maken?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goedenavond drugsinfoteam! Ik vroeg me af waar de 1 à 1.5 mg per kg lichaamsgewicht MDMA bij xtc-dosering op gebaseerd wordt. In de praktijk merk ik namelijk dat men ver boven deze dosering zit (rond 4 à 5mg MDMA per kg lichaamsgewicht) bij festivals. Dit kan een bias bevatten waarbij ik voornamelijk informatie haal uit mijn nabije omgeving maar zelfs als ik buiten mijn bekende kring vraag, komen mensen ook rond dit getal uit (mensen uit werk, studie) Is jullie aanbevolen hoeveelheid misschien onrealistisch laag? Dankjulliewel!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Afgelopen ADE heb ik voor het eerst XTC gebruikt, dit ging i.c.m. Alcohol, ik was echter niet “dronken”, en had ik op moment van gebruik al 2.5uur geen alcohol geconsumeerd. Op het feest had ik een lichte paniekaanval omdat ik een vriend flauw zag vallen (was ook zijn eerste keer), waarna ik er later weer uitkwam. Nu 2 weken later werd ik ineens wakker met erge duizeligheid, een zwak gevoel, en lichte vorm van evenwichtsverlies (misschien door duizeligheid). Mijn vraag is of het normaal is/kan gebeuren dat de nasleep van XTC ineens na een langere tijd inslaat? Huisarts wist me niks te vertellen over wat het zou kunnen zijn. Nu aardig in paniek, aangezien ik nog nooit zoiets heb meegemaakt.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Na 18 j. dagelijks gebruik van speed 0,3 gr. per dag probeer ik er vanaf te geraken omwille van gezondheidsproblemen . Abrupt mee gestopt en 10 weken geslapen waarna de huisarts mij dan dexamfetamine voorschreef 2x5 Mg. per dag waar ik een uurtje mee kon functioneren als een oud vrouwtje om dan terug in mijn bed te moeten kruipen . Dan maar terug speed genomen en na 1 lijntje sprong ik bij manier van spreken terug in de lucht , qua energie . Ik vraag me af mocht ik geen dexamfetamine hebben gekregen van de huisarts hoelang zou ik dan hebben geslapen vooraleer ik terug kon functioneren ? Ik moet er nu echt vanaf maar wat gedaan om te vermijden dat ik weken in mijn bed ga liggen zonder iets van energie ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik wil graag een truffleltrip doen omdat ik wil kijken of dit helpt met mijn PTSS. Echter ben ik bang voor de wisselwerkingen met mijn medicatie. Ik slik sertraline (100 mg), topiromaat (50mg) en quetiapine (100 mg). Kan dat problemen opleveren als ik truffels inneem?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Laatst met ADE heb ik miauw en een klein beetje mdma op. Tijdens de terug weg toen ik weer rustig zat ervaarde ik een drukkend gevoel op mijn linker borst en aan de zeikant van mijn linker borst. De volgende dag was dit weg. Nu heb ik vannacht alcohol op en aantal puntjes miauw. Op het moment zelf merkte ik niks. Ik heb dit gevoel nu weer een beetje. Ik ben bekend met een lage bloeddruk en op een holter onderzoek (vanwege hartkloppingen) heb ik een 1e graads AV-Blok laten zien. Ook heeft de huisarts bij het voelen van de pols gezegd dat ik extra systole heb. Nu vraag ik mij af of dit een teken is dat ik cardiale problemen heb? In mijn familie komen hartproblemen minimaal voor.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik gebruik vidalista om erectie problemen tegen te gaan. 2 keer per week ongeveer 25 mg per keer. Daarnaast doe ik 1 keer per maand xtc of MDMA. Ik heb wel eens gehoord dat erectie middelen en xtc niet goed samen gaan en slecht zijn voor je hart. Dus ik zorg er ook voor dat ik ze niet beide op dezelfde dag gebruik. Maar de ene dag de een en de volgende dag de andere komt wel voor. Als ik ze op deze manier gebruik heb ik geen vervelende bijwerkingen op korte termijn. Maar ik merk de laatste tijd dat ik me wat stressig voel over dit gebruik. Soms voel ik mezelf in paniek raken op willekeurige momenten. Wat weer de nodige bijwerkingen geeft zoals een gespannen gevoel rond mn hart, versnelde hartslag, benauwd en/of licht in mn hoofd. En ik niet goed weet waar het nou vandaan komt. Ik ben wel iemand die erg bewust is van mn lichaam, dus kleine veranderingen neem ik snel serieus. Deze klachten komen pas na een week na xtc of MDMA gebruik. Nooit vlak daarna of tijdens. Zit ik mezelf te gek te maken of zit ik mn lichaam kapot te maken? En mag ik wat meer details weten wat er slecht is aan deze combinatie? Wat doet het met je hart, bloeddruk, enz?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Kan je xtc nemen of beter mdma Wanneer je aan antibiotica levofloxacine zit ?? Of wordt het beide sterk afgeraden??
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb een feestje op 31 december (oudjaarsavond - nieuwjaarsdag) en ben van plan om XTC te gebruiken. Dit staat zo goed als vast. Nu heb ik 18 november ook een feestje waar mijn vrienden waarschijnlijk 3-MMC gaan gebruiken en ik sta er wel voor open om het dan ook (voor het eerst) die drug te gebruiken. Aangezien het wordt aangeraden om drie maanden te wachten tussen elke XTC-sessie, vraag ik me af of dit ook geldt met andere drugs, in dit geval 3-MMC.Is het "oké" om 3-MMC 18 november te gebruiken en XTC 31 december?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Ik ben voor mijn minor bezig met een verslag over drugsgebruik tijdens de zwangerschap. Ik kan niet alles duidelijk vinden, dus ik dacht ik stel hier de vraag. Ik was bezig met het stukje fysiologische veranderingen in de zwangerschap en dan specifiek het stukje samenstelling van het bloed. Ik had al wel gevonden dat er drugs zijn die een stollingsrisico met zich meebrengen, maar verder kan ik lastig info vinden over de invloed van drugs op de samenstelling van het bloed. Groetjes en alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters