Pagina kop
Componence Asset List
VRAGEN
De laatste tijd als ik poppers heb gebruik heb ik de dagen erna erg veel last van vastzittend slijm Kan het zijn dat ik verkeerde poppers gebruik (ik heb verschillende soorten geprobeerd) of ben ik allergies voor alle poppers geworden? Het is net of ik een zware verkoudheid heb met veel vastzittend slijm Het duurt verscheidene dagen voor het minder wordt. Vooral na het slapen heb ik er erg veel last van
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Goede dag, Is het combineren van Clozapine met paddo's gevaarlijk? Heeft dit een wisselwerking? Bedankt.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoe slecht is de combi cannabis bij paroxetine?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
1 x.per dag 4 tabletten metronidazol mag ik drugs innemen na 48 uur
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, Ik heb een vraag over pijn in de onderrug na het gebruiken van xtc. Het begint meestal na een uurtje of 3 te hebben. Even zitten of hurken helpt voor 5 minuutjes maar daarna is het weer terug. Ik heb al geprobeerd het op te lossen met goeie schoenen en letten op mijn houding maar dag helpt tot nu toe nog niet. Is er nog iets anders wat ik hieraan kan doen en wel echt helpt?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Mijn vriend en ik zitten al bijna 3 weken aan de GHB op mo.ent ist kut kan.niet praten bewegen of zelfs een bericht versturen lukt niet
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik ben een vrouw van 20 jaar en ik heb pancolitus (colitus ulcarosa). Ik gebruik ongeveer om de 2 maanden een xtc pilletje op een feestje. Ik gebruik als medicijnen: solofalk, budenofalk. Maar sinds kort slik ik ook purinethol (hiermee nog geen drugs in combinatie gebruikt) Omdat er in purninethol gifstoffen voor je lever in zit twijfel ik nog om te gebruiken. Is het erg om de 2 maanden een pilletje te nemen in plaats van alchol. Ik neem aan als je veel drinkt op een avond (8 glazen wijn) dat het gelijk staat aan 1 pilletje. Met alchol heb ik vaak dezelfde avond of de dag erna last van mijn darmen en bij drugs gebruik nooit ergens last van gehad. Ik drink daarom bijna geen alchol.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, Eens in de zoveel tijd gebruik ik 4f, alleen slapen na dit gebruik gaat dan wat moeizamer. Wat gebeurd er als ik na het gebruik van xtc of 4fmp een temazepam neem?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, ik heb een vraag over wat er gebeurd kan zijn tijdens coke gebruik. Ik heb 3 jaar geleden ca. een halve gram coke gebruikt. Ik was thuis en had toen seks met mijn vriend. Dan ga je natuurlijk sneller ademhalen en door de coke ook waarschijnlijk al. Het was best goed spul en ik was behoorlijk high. Maar plotseling voelde ik mijn linkerbeen niet meer en linkerarm. En had ik t gevoel dat mijn ingewanden omhoog kwamen. Vooral daar waar mijn maag zit links onder ribbenkast. Ik ben toen rondjes gaan lopen en toen nam het wel iets af maar elke keer als ik ging zitten of liggen gebeurde hetzelfde. Heb zeker 2 uur gelopen door huis. Ik dacht iets met mijn hart. Het leek in ieder geval alsof er iets werd afgeknald waardoor ik mijn linkerbeen en linkerarm niet meer voelde. Ik was natuurlijk ook in paniek... Toen een maand niets gebruikt. Na een maand een klein beetje coke op een feestje genomen. Toen voelde ik me weer een beetje raar. In de periode daarna hoopte zich heel veel lucht op in mijn buik, dat maakte een raar geluid en zorgde voor raar gevoel en kortademig.. net alsof er iets in de knoop zat. Precies op die gevoelsplek waar je ook raar gevoel hebt als je hard over een hobbel heen gaat. 6 maanden later nog eens coke gebruikt. Toen gebeurde precies hetzelfde. Weer gevoel alsof ingewanden omhoog kwamen vanaf die gevoelsplek. En ook weer uitval linker been en arm. Weer uren rondjes gelopen. Daarna tijd niet meer gedaan Maar nu is het 2 jaar verder en ik heb nog steeds buikklachten en harde plekken in mijn buik..darmen volgens arts. Heb me helemaal laten checken on ziekenhuis. Niks gevonden. Spastische darm... Maar heb niet de echte klachten die daarbij horen. Ik slaap sindsdien ook.heel slecht. Er bouwt veel spanning op in mijn buik en rug en er hoopt allemaal lucht op. Hebben jullie dit wel eens eerder gebeurd en wat kan er nou gebeurd zijn en waarom is het na 3 jaar nog niet weg? Ik heb in de tussentijd nog wel s wat gebruikt maar t laaste jaar niet meer want ik heb altijd meer klachten erna.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi, Ik gebruik sinds enkele jaren escitalopram (15mg) en dit gaat prima, ik ervaar nauwelijks bijwerkingen en de medicatie doet wat hij moet doen. Ik wil graag weten of zowel 2CB als DMT (puur, gerookt) hiermee gecombineerd kan worden (niet tegelijkertijd uiteraard :) ) Ik ben me er van bewust dat het combineren van een SSRI en psychedelica regelmatig wordt afgeraden in verband met het mentale aspect, maar ik vertrouw erop dat ik inmiddels sterk genoeg ben (en voldoende bagage heb) om hiermee om te gaan. Ik heb reeds ervaring met psychedelica (truffels). Het voornaamste wat ik wil weten is of er een lichamelijk risico is aan het nemen van een van deze middelen, met name met het oog op het serotonine shock syndroom. Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hi drugs team Mijn gebruik de afgelopen maanden is erg hoog geweest. Ik heb in juni 2x xtc gebruikt, in juli 2x xtc gebruikt en de laatste keer was 18 augustus. Ik ben er tot nu toe goed vanaf gekomen en heb geen lange termijn bijwerkingen gehad. Nu vandaag op werk kreeg ik het ineens heel warm, mijn hart kloppingen gingen sneller en ik begon te trillen. Ik werd heel emotioneel en het voelde bijna hetzelfde als een bad trip van xtc alleen dan mentaal. Kan dit te maken hebben met mijn drugs gebruik? Of zou dit compleet wat anders zijn? Groetjes Anoniem
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Afgelopen vrijdagavond ben ik samen met een groepje vrienden uit geweest. We hebben toen in de club een gratis fles gekregen. Hier moet ik wel bij zeggen dat we deze van de club zelf hebben gehad. Dit was rond een uurtje of 23:00 - 23:30. Ik heb die avond goed gegeten en heb vrij weinig gedronken. Ik heb 3 glazen wodka-fanta op (dit was uit de fles) en heb later op de avond een half biertje gedronken. Ik ben vrijwel de hele tijd bij de fles geweest. Alleen eventjes weggelopen omdat een vriendin van mij buiten aan het huilen was. Alsnog stonden de rest van mijn vrienden wel nog aan de tafel. Nadat ik terug kwam heb ik nog eventjes met mijn vrienden aan die tafel gestaan om samen de fles leeg te drinken. Al vlak erna begon ik me heel erg aangeschoten te voelen en werd ik misselijk. Ik heb toen even buiten gezeten en ben weer naar binnen gegaan. Vanaf dit punt word de avond wazig. Ik herinner me dat er een hele goede vriend van mij erbij kwam. Het volgende moment wat ik me herinner is dat ik buiten door allemaal mensen werd vastgepakt en tegen me aan het praten waren in paniek. Ik heb later van vrienden gehoord dat ik aan het hyperventileren was en steeds een soort van weg viel en om die reden op een bankje was neeegezet omdat ik steeds in elkaar zakte. Ik ben blijkbaar in de tussentijd alleen op stap geweest omdat ik van plan was naar huis te gaan maar nooit bij de bushalte ben aangekomen. Die goede vriend die later erbij kwam en mij dus buiten ook aan het helpen was heeft mij toen richting huis gebracht wat ook nog een hele klus was. Toen we bij de bushalte stonden is blijkbaar mijn stiefzusje naar mij toe gekomen omdat ze van iedereen had gehoord dat het niet goed met mij ging en ze wilde kijken of alles oke was. Vervolgens heb ik haar blijkbaar uitgescholden en bijna per ongeluk geslagen. (Ik stond al om me heen te slaan omdat ik het gevoel nog had dat iedereen aan me zat). In mijn herinneringen heb ik tegen haar gezegt dat ze me even met rust moest laten en werd zij boos. Dit is dus blijkbaar niet op die manier gegaan als ik me herinner. ik heb vervolgens later ook nog gehoord dat ik met een jongen heb gezoend. Ik ben toen ik thuis kwam in bed gelegt door die vriend en heb de hele nacht/dag overgegeven. Had de dag erna bizarre hoofdpijn. Ik ben nu de dagen erna nog best moe. Ik zit er ook best mee ook omdat de politie en me ouders GHB verdenken. Ik vind het een heel naar en eng idee. Ik ben ook heel erg geschrokken van de verhalen die ik van me vrienden over de avond heb gehoord omdat ik me niks herinner of ander herinner. Later heb ik nog een appje gekregen van een vriend die die avond ook in die club was dat er mensen waren gedrogeert en dat er met flessen en drankjes geknoeit was. Zou er een mogelijkheid zijn dat er GHB in mijn drankje is gedaan? Of is de alcohol niet goed gevallen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Wiet kan blijkbaar lang aantoonbaar blijven in urine/bloed/vetweefsel, maar hoe lang ben je nog strafbaar in Nederland, maar ook in bijv. Frankrijk? Ook nog twee weken na een enkele joint? Of na drie weken onthouding als verstokte gebruiker?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste allemaal, Als jonge dertiger probeer ik nog wel eens wat uit. In augustus voor het eerst een pil xtc (160-180mg) gedaan. Een halve gebruikt eigenlijk. Heb mij eerlijk gezegd in lange tijd niet zo opgewekt en fit gevoeld als toen en de twee weken erna. Een verminderde eetlust heb ik al die tijd niet gehad. Nu een maand later zeggen mensen dat ze aan mij kunnen zien dat ik aardig ben afgevallen. 4 dagen geleden gewogen, en inderdaad: nu weeg ik 45kg, tegen 50 of 51kg eerst. Dat sommige afvallen na de xtc, hoor ik wel eens, maar dat is bij gezonde mensen die door xtc/mdma langer door blijven gaan dan dat het lichaam er kracht voor heeft. Wat bij mij minder standaard is: ik heb een spierziekte en zit in een elektrische rolstoel. Het risico van te lang doorgaan zit er voor mij niet in gelukkig!. Na de pil heb ik wel gemerkt dat ik 2 weken lang meer energie en meer plezier van het leven had dan ik toch altijd al heb. Mijn vraag is nu: Wat is in mijn geval de regelmaat dat ik xtc kan gebruiken op een zo verantwoord mogelijke manier? Voor een gezond persoon is eens in de twee of drie maanden een pil xtc of mdma goed te doen, dat weet ik, maar ik kan mij zo voorstellen dat daar voor mij een verschil in zit. Kan iemand mij verder op weg helpen? Bedankt, en groetjes...
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
ik ben afgelopen weekend op stap geweest bij een feesttent paar dorpen van mijn huis af. op de eind van de avond begon ik dingen te zien. enge dingen. als ik mijn ogen open had zag ik enge mensen en voelde ik ze. ik kon me alles van de hele avond herinneren en kon nog perfect praten. wat zou dit geweest kunnen zijn? ik heb de dag erna alleen maar kunnen slapen was de hele dag heel licht in mijn hoofd en mijn hele lichaam deed pijn. kon ook niet eten zonder pijn te krijgen. mijn zus heeft ook bijna hetzelfde meegemaakt na een avondje stappen maar weten niet of we gedrogeerd zijn.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Beste Meneer/Mevrouw, Ik heb een vraagje over het combineren van drugs waar ik niets over kan vinden op het internet en ik hoop dus dat u mij misschien kunt helpen nadenken hierover. Weet u of er een wetenschappelijke verklaring is voor het volgende effect: na het gebruik van XTC (een kwartje van een 200mg pil, voor een 85kg persoon) voelt Jantje zich slap zoals het gevoel van een hypo wanneer je bloedsuiker tekort komt (zwak, rubberen benen, trillerige handjes). Echter, als hij vervolgens een biertje drinkt verdwijnen deze klachten meteen en voelt hij meteen (enkele seconden) de warme gloed van de XTC werking. Zij vriend pietje heeft PRECIES hetzelfde. Hun hypothese is dat XTC op sommige mensen het effect geeft dat de bloedsuikerspiegel in 1 klapt doet kelderen, en dat de koolhydraten van het biertje de bloedsuikerspiegel weer naar een normaal peil brengen. Heeft u hier vaker van gehoord? Heeft u hier wetenschappelijke verklaringen voor? Want als het inderdaad de koolhydraten zijn dan zouden Jantje en Pietje net zo goed Cola kunnen drinken voor dezelfde doeleinden. Ik zou uw gedachten hierop erg waarderen. Hartelijk dank!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
hay, ik ben nu bijna 18, en heb vorige week een feestje gehad. En daarbij heb ik XTC gebruikt en 2 2/4 pil getikt met een dosis van 220 Mg. De volgende ochtend en de dagen daarna heb ik niet kunnen slapen omdat ik nog steeds aan hallucineren was. weet u misschien wat ik daaraan kan doen en iets waardoor die druk van XTC gebruik weggaat ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Donderdag operatie aan de knie gehad. Trombose spuitjes meegekregen. Kan ik dan 2 dagen later een halfje coke nemen?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
kan ketamine terug gevonden worden in een haartest ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Is er een maximum leeftijd voor drugs gekomen in Amsterdam? Heb nog nooit een joint gerookt, dit ook aangegeven bij de koffieshop. Tot 2 maal toe geweigerd omdat ik volgens verkopers te oud zou zijn om te expirimenteren. Iedereen krijgt alles mee, mij word het elke keer geweigerd omdat ik te oud zou zijn. Vind dit heel bizar, vandaar deze vraag. Ben 48.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Filters