Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Hallo! Ik heb een weekje geleden een avondje xtc gedaan met mijn vriend, we hebben beide niet veel genomen, beide ongeveer anderhalve pil. Na dit avondje merken wij beide dat we een constante hongergevoel hebben, zelfs na het eten stopt het niet en dit is bij ons begonnen na die avond. Ook zijn we vaak beroerd/misselijk. Kan dit te maken hebben met xtc? We gebruikten eerder altijd vaker en een hogere dosis maar aangezien we t een jaar niet hebben gedaan pakten we t dit keer wat rustiger aan
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik gebruik sinds een half jaar geen alcohol meer. Daarvoor 10 glazen per week. Ik heb een alat van 44. Is dit normaal voor een man van 51 ? Hun referentiewaarde is
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste, Vorige week ben ik dus voor het eerst geintroduceerd met de drugs mephedrone. Allemaal leuk en wel maar toen ik het nam kreeg ik dus een intense rush voor seks wat echt super voelde maar ik nam het dus met mijn beste vriend. Dus geen seks gehad natuurlijk. Ik vraag mij af als ik binnen een maand na mijn reis op zee terug mephedrone neem samen met mijn vriendin zou ik dezelfde rush feeling krijgen. Aangezien ik weet dat de dopamine het hoogst ligt bij eerste keer gebruik. Zo niet is er iets plaatsvervangend dat het zelfde effect heeft maar geen speed of xtc is.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Als je vroeger veel xtc hebt gebruikt rond de 16 jaar heeft het invloed als je nu heel gezond leeft enzo
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hey! Ik neem PrEP (Pre-Exposure Prophylaxis) dagelijks om een HIV besmetting bij een eventueel fout seksueel contact te vermijderen. Is het geweten of de stoffen hierin een wisselwerking kunnen hebben met XTC en het gebruik van beide tolereerbaar is?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi, ik gebruik sinds 2 jaar elke ochtend 30mg citalopram (antidepressiva) en hier had ik nauwelijks tot geen bijwerkingen van. Ik kreeg dit voorgeschreven vanwege een depressie en moet dit waarschijnlijk mijn hele leven blijven nemen, omdat er een bepaald gen mist in mijn systeem, maar nu naar 2 jaar en de medicatie voel ik me goed. Nu heb ik veel interesse om eens iets te gebruiken als 3mmc of 4mmc (voor de eerste keer om te kijken hoe het is). Ik heb hier al veel over gelezen en ook al veel vragen en antwoorden op jullie site, maar dit ging voornamelijk over mensen die nog in een bepaald traject zaten of net waren begonnen. Ik vraag me dus af hoe het in mijn situatie is.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik gebruik sinds 3 weken in overleg met mijn psychiater Keta als behandeling van PTSS. Het helpt mij om de nachten zonder nachtmerries door te komen. Ik vind echter het effect van de ketamine gedurende de twee uur na inname erg onprettig. Is er een manier om dit gevoel te verminderen? Suiker eten, innemen op volle maag? Psychiater kon er niets over vertellen. Bij voorbaat hartelijk dank
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi! Ik ben een meisje van 17, ik heb een keer een psychose gehad van LSD. Ondanks dat ik het buitengewoon te gek vond was dat ook de eerste en laatste keer dat ik dat gebruikt heb. Nou had ik daarna nog een keer 2-cb gedaan, zat vanaf het begin op het randje van een psychose.. trippen niet meer voor mij dus. Nu had ik met oud en nieuw voor het eerst in een kwart jaar weer xtc gebruikt, aan het einde begon ik te hallucineren en kreeg ik weer het gevoel alsof ik in een psychose terecht ging komen, het leek alsof ik de hele tijd weg dwaalde van de realiteit en daarna weer in een keer terugviel. Nu is dat uiteindelijk goed gekomen maar soms als ik blow krijg ik datzelfde gevoel weer, alsof ik dus aan het begin zit van een psychose. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik dat gevoel niet meer krijg? (Als dat uberhaupt wel kan) en mijn vriend heeft precies hetzelfde met blowen, hoe kan ik hem daar uit helpen op zo’n moment? Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Ik heb voor de eerste keer een slam laten zetten en iedereen doet er zo wouww over. Ik heb enkel eventjes gevoeld dat ik in een andere dimensie zat of zo maar was van korte duur. En de anderen waren dat heel lang. Ik voel ook niks meer met xtc. Bij speed kan ik enkel slecht plassen. Coke merk ik ook niks van. Ben ik immuun tegen drugs of hoe kan dit?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Beste, Ik heb 3 weken geleden 4Fmp gebruikt ( 2 pillen). Ik ben toen het aan het uitwerken was erg ziek geworden ( duizelig/hoofdpijn) dit heeft 1 hele week flink aangehouden. Nu heb ik na 3 weken nog steeds last van stuiptrekkingen in mijn hele lijf. Kan ik hier iets aan doen? Ik gebruik 3/4 keer per jaar iets. 4fmp heb ik in ieder geval al van m’n lijst geschrapt.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
hoi, ik heb eergisteren xtc gebruikt. nu gaan een aantal vrienden van mij morgen ook speed gebruiken. ik heb dit zelf nog nooit gedaan en ben er wel benieuwd naar. Ik weet dat het gebruik schadelijk is, maar is het erg schadelijk is ik dit nu ga aan aangezien het feit dat ik eergisteren xtc heb gebruikt?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Onder welke milieucategorie valt lachgas als je dat in opslag hebt onder grote hoeveelheden.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Goedemorgen! Ik ben [naam verwijderd] en werk bij de GGZ-NHN te Heiloo en heb de volgende vraag. Kan je amfetamine ook op waarde testen? Een kwantitatieve test. Ik hoor het graag. Met een groet [naam verwijderd]
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo ik heb gister met 2 andere vrienden blue 69 gedaan, 1 vriend van mij dacht dat hij imuum was voor het effect waarbij ik hem zei dat het effect nog in moest werken. Hij was zo koppig om nog meer te pakken. Toen het effect eenmaal in begon te werken ging hij op de grond liggen waarna hij opeens op sprong en rondjes ging rennen. Dat was niet het gedeeldte waar ik me zorgen over maakte, maar na die rondjes ging hij tegen de muren aanslaan met zijn handen waardoor zijn handen helemaal open lagen, en hij bonkte met zijn hoofd tegen de muren,grond en vuilnisbak aan waardoor zijn voorhoofd helemaal open ligt. Die andere vriend van mij en ik hadden nergens last van dus weet iemand waar het aan kan liggen???
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Heyy, ik had op oud en nieuw met mn bff (lol) xtc gebruikt. en ik heb vaker xtc gebruikt zij niet, het was haar eerste keer. maar het was dus 300 mg en we besloten allebei een kwartje te nemen. en o mijn god het was fk leuk. we waren zo blij nog nooit waren we zo blij geweest. we voelden ons ook fk lekker XD. later namen we nog een kwartje(pas toen het effect weg was, ja) en toen later nog een kwartje maar daar voelden we niks van dus dat was onze laatste voor die avond. maar nou is het al een paar dagen en ik had geen dip ofzo (ik heb Nooit een dip, alleen met coke). wel voel ik me heel zweverig en soms alsof ik niet in mn lichaam zit ofzo, een beetje licht in mn hoofd. en mijn vriendin ook. en we voelen ons ook een beetje blij alsof de xtc nog licht in ons zit ofzo. als ik mn ogen dicht doe en naar muziek luister is het ook echt leuk ofzo idk. maar idk of dit normaal is of niet? want ik heb me voorheen nooit zo gevoeld na xtc. en dit was ook echt de beste xtc ervaring tot nu toe van mij. want ik heb alleen soms last van dat ik licht duizelig ben. ook heb ik een ander vraagje, zijn er andere dingen die net als xtc/mdma werken om je die gevoel te geven? zonder dat je 2 weken (of een maand) moet wachten? iets dat 1x per week kan ofzo. en geven opdoen ook zo een gevoel?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik en een maat hebben tien pillen voor twintig euro gehaald. De persoon van wie we het hebben gekocht, zei dat iedere pil 240mg bevat. Mijn maat en ik hebben nu beide drie en een halve op deze nacht, maar we voelen niks. Zijn er tips om de werking van xtc te versterken? Zoals in beweging blijven of een joint erbij roken?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hallo, ik heb afgelopen week zon 5 gram speed pasta, gesnoven en gedronken met water ik heb dat vanaf maandag tot en met woensdag gebruikt. Ik heb ook 3 dagen niet geslapen in heb nu last van wat hoofdpijn tintelingen in mn benen en voeten, en het lijkt alsof ik mn aders voel langs mn rug linkerkant en bij mijn arm. Vooral als ik op bed lig dan heb ik hier last van ik voel dat langs mn rug en bij mn benen ik ben nu benieuwd of ik permanente schade heb toegericht aan mijn hart en vaten, en of ik uberhaupt schade heb gericht aan mijn lichaam, gaan deze klachten weg door bijvoorbeeld niet meer te gebruiken gezond te eten en te sporten? Ik ben 27 jaar oud en ben een man.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb gisteren lachgas gebruikt en ook best wel veel rond de 50 ballonnen. Nu voel ik me vandaag een beetje wazig wat ik begrijp maar ook heb ik last van een kramp achtig gevoel in mijn benen. Nu heb ik online heel veel enge verhalen gelezen over verlamming kan dit zijn dat ik daar nu last van krijg. Ik maak me erg zorgen
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hallo, sinds 15 jarige geblowd tot 24 jaar (ong 5 joints verspreid over de dag) nu drie jaar gestopt. ook met andere dingen. Blijvend somber en moe werken is hierdoor heel zwaar en soms niet mogelijk. is er een manier om je hersenen weer goed fit te krijgen verder geen last van concentratie of vergeetachtigheid uren lezen en gamen gaat prima. misschien dopamine systeem kapot ? Niemand kan hierbij helpen en weet het niet. hopelijk jullie wel groetjes
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Vorige week met oud en nieuw had ik XTC gebruikt, een half pilletje van 140mg. Het was een leuke trip en er was niks aan de hand. Ongeveer 3,5 uur later begon ik met wiet roken en een uurtje later ging ik weer wiet roken. Ik had toen ook anderhalf biertje op. Alleen de laatste keer wiet roken ging het mis. Ik kreeg opeens het gevoel dat ik dood ging en dat ik veelste stoned was. Daarbij kwam het mdma gevoel ook nog een beetje terug. Ik kreeg een zware paniekaanval en wist niet wat er gebeurde. Ik kwam thuis en heb gewoon goed geslapen maar die dag erna werd ik wakker en had heel veel last van DPDR die dagen daarna en ik had weer een paniekaanval. Dus ik had besloten om een tijdje te stoppen met blowen, want ik blowde daarvoor bijna elke dag. Een week later toen ik me weer helemaal goed en normaal voelde had ik weer geprobeerd te blowen en het was voor 5 minuten leuk en daarna kreeg ik weer een paniekaanval. Nou ben ik bang dat ik dus nooit meer kan blowen of alcohol drinken aangezien dat een trigger is voor een paniekaanval. Nou heb ik nog niet alcohol gedronken sinds die paniekaanval maar ik wil dat volgende week wel weer drinken. En ik voel me nu weer gewoon normaal. Is het nog mogelijk om uiteindelijk toch weer normaal alcohol te kunnen drinken en te blowen zonder paniek te krijgen. Want ik wil nog wel gewoon gezellige avonden kunnen hebben met wat alcohol erbij want ik ben net 18.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters