Pagina kop

Componence Asset List

VRAGEN
Kan je anabolen combineren met hoge dosering truffels? Of levert dit mogelijk gezondheidsrisico's op?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goeiemiddag, Ik heb vorig weekend twee keer xtc gebruikt en heb nu last van schokjes in me hoofd en lichaam. Ik heb hier best last van tijdens het werken.. Wat raad je me aan dat ik hier zo snel mogelijk van af kom? Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
beste drugs info team, ik was vrijdag op een feestje met een paar vrienden in den haag, er waren een paar mensen bij die ik niet kende maar voor de rest waren ze best wel aardig en was er niets verdachts. Ik heb een paar drankjes gedronken (3 glazen wijn) en ik begon na 2 uit intens te braken, schuimbekken, bloed over te geven, kon niet meer op mn benen staan en was niet aanstreekbaar. Heb van vrijdag nacht tot zondag ochtend in het ziekenhuis gelegen maar het ziekenhuis wilde geen test doen op drugs of wat dan ook. Is er een mogenlijkheid dat ik gedrogeerd zou kunnen zijn? groetjess
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Beste medewerker, Ik heb zojuist een bericht via jullie website verzonden over 1P-LSD. Ik heb wat klachten met betrekking op deze analoog van LSD-25. Een drukkend gevoel op de borst, beetje hartkloppingen, sinds 4 dagen na gebruik. De bloeddruk/hartslag is 100/70/77. Ik heb liever dat uw mij antwoord op mijn emailadres Dit ben ik vergeten erbij te vermelden bij het vorige bericht. Ik meld mijn emailadres hieronder. Met vriendelijke groet, (naam verwijderd)
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
is paracetemol een soort drugs of een verslaafende middel
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Akton: was een super tranquilizer: heb dit 15 jaar genomen(tot 2 mg). ben na 15 jaar op 2 weken volledig kunnen stoppen, zonder bijwerkingen.Dit in tegenstelling tot vele andere tranquilizers,waar het bijaanvang een zoejen is van jewelste om te kijken wat bib je past,en met alle narighefen vabdien Zeer jammer dat ze regelmatig goed werkende medicatie uit de handel nemen.(idem voor keelpijn:orophar). Maar ja ,de pharmaindustrie,is een wereld op zich,en wetten worden daar gemaakt.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb een milde urineweg infectie en eigenlijk sinds dag 2 van mijn antibiotica kuur er al bijna geen last meer van. Verder voel ik me ook erg fit en gezond, dus ik was benieuwd of het mogelijk was om een avondje te spacen aan de drugs? (hoef niet heel hard te gaan) De kuur is Furabid en bevat 25mg nitrofurantoïne microkristallen en 80,7mg nitrofurantoïne monohydraat, overeenkomend met 75 mg watervrije nitrofurantoïne. De eventuele drugs die ik zou willen nemen zou Ketamine, xtc of mdma zijn
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Goedemiddag. Ik heb afgelopen weekend gebruik gemaakt van amfetaminen(speed) en nu heb ik bloed tijdens het poepen nou maak ik mezelf niet echt zorgen want het is vers en er is geen pus of andere verontreiniging aamweezig. Maar vanmiddag schrok ik even ik ben bestwel veel bloed kwijt geraakt. Is er een connectie tussen gebruik van speed en dit probleem?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik slik nu drie weken lorazepam 1 mg nu wil ik afbouwen , kan ik ze nu halveren ? Dus 3 maal een halve ? En als dat goed gaat , hoe dan verder ?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Hoi, ik vroeg mij af of het gebruiken van mdma invloed kan hebben op het herstel van een wond. Ik heb afgelopen dinsdag hechtingen gekregen onder mijn knie, dus ik vroeg mij af of ik vrijdag (dus 3 dagen nadat de hechtingen erin zitten) rustig aan mdma kan gebruiken. Het zal in een rustige setting gebeuren, bij iemand thuis met een kleine groep. Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik heb mijn LSD laten testen. Het testresultaat geeft aan dat er naast LSD ook een methoxy van LSD in zit. Ik heb hier online vrij weinig over kunnen vinden, en begrijp ook geen biochemie. Moet ik mij zorgen maken over de aanwezigheid hiervan? Ik heb gelezen dat een metoxy metaboliseert naar LSD-25, maar kan niet bevestigen of dit klopt. Alvast bedankt!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Flashbacks na LSD? Hoi ik heb een vraag over flashbacks die ik heb na eenmalig LSD gebruik bijna 5 weken geleden. ik heb met vrienden LSD gedaan en hebben de LSD getest met een kitje, we hebben aan het eind van de middag 1 zegeltje genomen. De trip was grotendeels prima tot dat ik wou slapen en dit niet lukte, ik moest de volgende avond werken en maakte me daarom zorgen en heel angstig. Ik wist dat LSD heel lang kan duren en dat het misschien beter was om in de ochtend of middag te nemen. De dagen erna ging het redelijk goed tot dat ik bij mijn diploma uitreiking een angstig gevoel kreeg en alles weer begon te bewegen. Ik schrok hier erg van en maakte me weer opnieuw zorgen en angstig. Nu 5 weken later heb ik gelezen over mensen die 30 jaar last hebben van flashbacks en altijd zorgen maken hierover. Nu vraag ik me af of ik hier ook een hele lange tijd zal voor moeten oppassen. Alvast erg bedankt voor jullie antwoord!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hoi, ik had vorige week zondag in de ochtend rond 5:00 tot 10:00 aan de MDMA gezeten en nu heb ik al dagen last van dat ik een zwevend gevoel heb in me hoofd. Gisteren voelde ik me duizelig maar vandaag weer zweverig. Is dit normaal? Of moet het nog allemaal uitwerken. Wat kan ik ertegen doen en wat kan ik eten en drinken?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Lachgaspatronen voor slagroom lossen hun lachgas dus in de slagroom en die is wel voor menselijke consumptie. Metaaldeeltjes die meekomen blijven dan net zo goed in de slagroom achter, dus dat is dan een zaak voor de voedsel- en warenautoriteit. Ik heb ook na het lezen van het stuk eigenlijk geen idee wat lachgas nou eigenlijk doet en wat dan dat 'neurologische klachten' moet betekenen.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Ik ben bang dat ik chronische hyperventilatie heb opgelopen door het gebruik van drugs. Tijdens een zaterdagavond heb ik een lijntje coke, ongeveer 10 lachgas ballonnen en een hashjoint gerookt. Daarnaast was ik een beetje dronken van alcohol. Ik voelde me die avond goed, ging niet slecht en heb daarna prima geslapen. Zondag was ik wel brak maar dat is logisch. Nou heb ik sinds die avond last van een ademhalings probleem; om de 4 minuten heb ik het gevoel dat ik een diepere ademhaling moet nemen (een soort luchthonger). Als ik dit niet doe voelt dat ongemakkelijk en benauwd. Als ik dat heb gedaan, is het een soort zucht waarna ik weer normaal kan ademen voor even. Ik heb echter niet het gevoel dat ik te weinig lucht krijg. Ik doe deze drugs ongeveer 1 keer in de 3 of 4 maanden; normaal drink ik alleen alcohol en neem ik geen harddrugs. Ik heb hier nooit last van gehad en ben bang dat dit door de drugs komt, of zou het ergens anders door komen? Ik heb er dagelijks last van en hoop niet dat ik dit heel m'n leven ga hebben..
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Zaterdagavond (3 dagen geleden) heb ik xtc gebruikt, 2,5 pil. Veelste veel natuurlijk maar ik heb nu ontzettend erge last van m’n maag. Ik heb wel is vaker deze hoeveelheid genomen maar de klachten namen na een dag of 2 gewoon af. Ik had wat moeite met eten en stemmingswisselingen maar meer niet. Nu heb ik heel erg last van mn maag, krijg ik met moeite iets binnen en ben ik constant misselijk. Het enige wat ik binnen krijg is fruit en ik slaap wel goed. Tips om snel van de misselijkheid af te komen en m’n maag te helpen wat rustiger te worden?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Hey ik heb last van extreem zweten als ik net heb geblowd dus zeg 10 min daarna is dat normaal dat is al vanaf 1 sterk jointje
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
Goeiedag! Door mijn 3mmc gebruik kan ik steeds lastiger klaar komen en ook van penetratie voel ik weinig. Heeft u tips die zorgen dat het makkelijker gaat? Snap dat niet gebruiken het best is, maar is er nog iets anders aan te doen. Bedankt alvast als u mijn vraag wilt beantwoorden!
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
Na het gebruik van mdma wordt ik altijd erg misselijk helaas. Kan je dan metoclopramide aan het einde van de avond slikken om de misselijkheid tegen te gaan? Of is het slim om dit medicijn van tevoren al in te nemen om misselijkheid tegen te gaan? Kan je een anti-emetica überhaupt combineren of is dat gevaarlijk? Ik heb ook maagbeschermend geprobeerd maar dit werkt ook niet. Hebben jullie misschien ook andere tips tegen deze misselijkheid?
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
Een goede vriendin gebruikt al een jaar antidepressiva. Ze heeft de afgelopen tijd ook redelijk wat drugs gebruikt (speed, 3-mmc, 2cb). Ik merk dat ze de laatste tijd heel erg (ongepast) boos reageerd op situaties. Kan het zijn dat haar antidepressiva niet meer goed werkt? En hoe kan ik haar daar op aanspreken/ mee helpen? Als ze zo door gaat stoot ze veel mensen van haar af.
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)

ZOEKEN

Enkele suggesties

    Filters