Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ken je ook coke in een flesje neuspray gedaan om dat moet niet pot dicht zitz. Werkt dat nog een beetje of had ik die gram beter in de willig kunnen en . Die neuspray blijft goed binnen maar vraag me al op die zooi niet oplost in waren. Hoor graag van jullli. Sorry her wachten clonatjescbeginnen er in te halen? Hoor vraag van jullie! Met vriendelijk groep !!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Het is mij niet helemaal duidelijk wat je met de neusspray bedoelt. Heb je het over neusspray als medicijn? Of als leeg flesje? Het gebruik van neussprays als medicijn brengt op zich zelf al risico's met zich mee, namelijk kans op verslaving en schade aan het neusslijmvlies. Cocaïne heeft in zekere zin hetzelfde effect. Cocaïne is sterk verslavend en kan zorgen voor schade aan het neusslijmvlies. 

Het zou kunnen zijn dat cocaïne en eventueel versnijdingmiddelen gaan klonteren in de neusspray. Waarschijnlijk zal het effect van de cocaïne hetzelfde zijn. Maar afhankelijk hoe je het mengt met de neusspray, kan het ook verdund raken. Dus dan merk je er niet zo veel van. Als je neusspray hebt met medicijnen, ligt natuurlijk het gevaar dat je teveel medicijnen binnen krijgt.

Verder schrijf je over het wachten van clonatjes, heb je het toevallig over Clonazepam? Dat is een medicijn. Heb je daar nog vragen over? Of heb je nog andere vragen? Dan horen wij het graag.

Vriendelijke groet,

Calvin

15 juli 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG