Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste, Sinds een tijdje gebruik ik wel eens 3-mmc. Nu merk ik dat ik soms naar de wc ga en het gevoel heb dat ik moet plassen, maar ik dan niet plas, maar een zaadlozing krijg. Ik voel hierbij niks speciaals in mijn lichaam of ballen. Het is slechts het gevoel dat ik moet plassen, en als ik dit doe er geen plas maar wat zaad uit druipt. Ik had dit eerst niet maar laatste tijd wel. Ik vroeg me af of dit een probleem is, of normaal iets? Groetjes en bedankt.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wij horen dit voor het eerst. Dat er invloed van dit middel is op de werking van de urinewegen en op seksualiteit dat staat wel vast. Maar er is ook nog veel onbekend. Dat komt omdat 3-mmc een nieuwe psychoactieve stof (NPS) is. Hier is nog maar weinig onderzoek naar gedaan. De precieze risico's en gevolgen zijn nog onduidelijk.

Als dit herhaalt, met name als het buiten gebruik om gebeurt, zou ik het zeker met je huisarts bespreken. Om te kijken of een consult met een uroloog uitkomst kan bieden. Dan kun je ook je eigen gevoeligheid onder de loep nemen. Zo komt er een fenomeen voor dat iemand veel te snel klaarkomt, dat heet ejaculatio praecox.

Mogelijk willen andere lezers met soortgelijke ervaringen deze ook op deze site melden. Hier kunnen we van leren.

Met vriendelijke groet,

Gerard A

Drugsarts 

23 juli 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG