Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik neem bij een kennis drugs testen af om te testen of hij cocaïne heeft gebruikt. Dit om te helpen bij het stoppen, want hij is verslaafd. De laatste twee testen waren positief, terwijl hij naar eigen zeggen al twee week niet heeft gebruikt. Hoe lang blijft cocaïne zichtbaar bij het meten in urine? Zijn eigen verklaring is dat het bij veelvuldig gebruik langer zichtbaar is in urine en dus de 3dagen die de beschrijving vd testen geeft niet klopt.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

De meeste urinetesten zijn redelijk betrouwbaar, hoewel er natuurlijk altijd iets mis kan gaan. Ik weet niet welke test je gebruikt hebt maar mogelijk kun je contact zoeken met de fabrikant over mogelijke vragenover mogelijke vals-positieve uitslagen.

Cocaïne blijft ongeveer twee tot vier dagen zichtbaar in urine. Als er heftig en langdurig gebruikt wordt kan dit enkele dagen langer zijn. Twee weken is in urine dus eigenlijk niet mogelijk, behalve als de test onjuiste informatie geeft. 

Zijn er opvallendheden aan het gedrag van de kennis te merken? Gaan er dingen anders dan anders? Ik zou nogmaals het gesprek proberen aan te gaan met deze kennis. Zie hiervoor ook onze tips op de site. 

Ik hoop dat je hiermee verder kunt. Zo niet, stuur dan nog een vraag in via de site.

Groet,

Celeste

24 juli 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG