Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi, Bijna 10 jaar geleden heb ik een ongeluk gehad dat het ziekenhuis beschrijft als een 'gebitstrauma". Dit houd, voor mij persoonlijk, in dat mijn 2 voorste snijtanden beide afsterven. 1 van de 2 was al afgestorven tijdens de behandelingen, de andere voel ik helemaal niks van, behalve als ik meowmeow snuif, dan zit er een klein beetje gevoel in. Dit kan nooit goed zijn voor die tand denk ik? Daarnaast wil ik binnenkort een afspraak maken voor bij de tandarts en ik vroeg me af of ik daar zou moeten aangeven dat ik mephedrone gebruik. Als ik de afspraak maak is het vermoedelijk beter dat ik 48 uur van tevoren geen verdovende middelen heb genuttigd? Ik hoor graag van jullie, Snuifduif

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Waarschijnlijk neemt je zintuiglijke waarneming zo toe door het middel, dat je daardoor het restgevoel in de tand nog waarneemt. Dat is niet persé slecht. Jouw idee is wel slim om twee dagen niets te nemen. Dan krijgt de tandarts een meer waarheidsgetrouw beeld.

Van meowmeow (4-mmc) zijn de effecten en risico's nog niet zo duidelijk. Vanuit gebruikers krijgen we veel terug, dat het voor sterke cravings (trek) kan zorgen. Mogelijk is het een behoorlijk verslavend middel. Hoe is dat voor jou? Je kan altijd vrijblijvend en zonder oordeel in gesprek gaan over je gebruik bij de preventieafdeling van Tactus.

Met vriendelijke groet,

Gerard A

Drugsarts 

27 juli 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG