Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

ik heb voor de eerste keer lachgas gedaan en dat was twee dagen geleden ik heb het ook twee dagen achter elkaar gedaan na de eerste keer was ik moe maar ik voelde me voor de rest oke na e tweede dag voel ik mij super raar het voelt alsof ik droom ik hoor veel lawaai en dat heb ik meestal wanneer ik net wakker word lijkt het alsof ik uit mijn space kom ik heb dit nu al bijna twee dagen en ik weet niet of dit normaal is en ik hoop dat dit gevoel snel weg gaat ik heb ook een ballon smaak

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Hoe gaat het nu met je? Je hoeft je geen zorgen te maken. De klachten die je hebt, zijn niet erg. Wel vervelend natuurlijk. Maar voor de duidelijkheid: er is niets stuk of kapot in jou.

Het lijkt er op alsof jouw lichaam nu even vol in spanning staat. Dat komt wel vaker na drugsgebruik. Je lichaam denkt dan in gevaar te zijn. Maar dat ben je niet. Door die spanning ga je allemaal vage klachten krijgen. Zoals een dromerig gevoel.

Probeer dus even goed je rust te pakken, gezond eten en afleiding te zoeken. Ga vooral door met je gewone leven. Piekeren hierover helpt vooral niet. Ga ook niet verder op internet lezen, dat is allemaal info wat niet voor jou aan de orde is.

Je klachten zullen met deze aanpak snel minder worden. Het kan soms wel even duren voordat het helemaal weg is. Gun jezelf de tijd hiervoor. Blijf je toch klachten houden? Neem dan nog even contact op. Wil je in de toekomst weer drugs gebruiken? Lees dan even goed de informatie hierover op onze site. Het kan zijn dat jij wat gevoeliger bent voor angstklachten.

Met hartelijke groet,

Dion

28 augustus 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG