Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste, Ik heb een afbouwtraject achter de rug van 240 mg oxycodon. Afgelopen dinsdagmorgen rond 08:00 was mijn laatste inname moment. Er zit dus nu een ruime 75 uur tussen mijn laatste inname en nu ( clean ). Overdag ben ik futloos, nergens zin in, heel erg veel niezen, hoofdpijn, rugpijn en moe. Dat laatste komt vooral omdat ik in de nacht heel onrustig slaap. Ik krijg na 2 uur liggen een heel stijf en onrustig gevoel in mijn rug waar ik door wakker word. Pijn is het niet te noemen. Ik herken dit wel van het afbouwen, daar had ik het ook bij elke stap die ik deed. Ik vraag mij af, nu is het dan 75 uur vanaf mijn laatste inname moment.... hoe lang duurt het ongeveer tot ik verbetering moet merken ? Psychisch heb ik vrijwel geen last, geen graving naar oxycodon. Dit komt omdat ik al weken terug heel duidelijk had dat ik hiermee wou stoppen, een soort knop omgezet! Ik hoor graag van jullie.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Fantastisch gedaan. Je bent er bijna.

Ik denk dat je nog wel op een weekje klachten kan rekenen. Je hebt toch nog wat klassieke ontwenningsklachten maar daar ga je goed mee om.

Sommigen nemen nog even het supplement 5-HTP. Dat zou je kunnen doen, maar wat ook goed werkt is : accepteren. je omgeving, collega's op de hoogte stellen, en doen wat je kan aan afleiding en ontspannen beweging zoals wandelen. 

Succes met je laatste stap!

Vriendelijke groet,

Gerard A

drugsarts 

14 september 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG