Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo drugsinfoteam, Heb een vraag, heb vorige weekend hele xtc pil genomen ineen keer en later mdma ik kreeg ineens onverklaarbare krampachtig hevige pijn in mijn benen, ik was zelf half bij bewust. Dus weet zelf niet meer zoveel van alleen dat ik blijkbaar wat ik hoorde van mijn vriendin dat ik uur lang op mijn buik lag en zat te roepen dat ik veel pijn had in mijn benen, later kwam ik bij ik kon niet op mijn voeten staan mijn rechter been en voet was zo krampachtig gestrekt dat ik niet op kon staan. Later bleek alles weer normaal te worden ben gewoon heel erg van geschrokken normaal heb ik dat niet als ik gebruik. Vroeg me af wat het zou kunnen zijn?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Krampen worden soms uitgelokt door intensief sporten, te weinig vocht drinken, te veel alcohol drinken of door bepaalde medicijnen tegen hoge bloeddruk.

Maar een te laag zoutgehalte kan het ook veroorzaken. Bij xtc gaat dat vaak om watervergiftiging ( =hyponatriëmie). Xtc verlaagt dat zout en als je teveel water drinkt kan het misgaan. Een te hoge dosering xtc speelt ook een rol. Hoeveel MDMA zat er in de pil? Dat moet iedereen eerst weten voordat de pil wordt ingenomen. 

Mvg,

Gerard A

drugsarts 

 

16 oktober 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG