Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi, Morgen wil ik graag 3mmc proberen. Alleen weet ik niet precies hoe ik dit moet doseren. Op internet is te vinden dat een normale dosering ongeveer 125 tot 175 mg is. Maar moet je dit in 1 keer innemen, dus meteen (bijv) 150 mg? Of moet je beetje bij beetje nemen? En hoe zit het met bijnemen?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller, 

Het doseringsadvies is voor een lichte trip is tussen de 25 en 75mg. De gebruikelijke dosis is tussen de 75 en 150mg. Bij de eerste keer gebruik zou ik dat zeker niet overschrijden. 

Je hoeft niet alles in een keer te doseren, het kan ook in kleinere stapjes. Waar je dan wel rekening mee moet houden is dat het middel ook even moet inwerken. Dit kan wel tot een uur duren. Neem dus minimaal die tijd, voordat je mogelijk bij gaat nemen. 

Wat verder wel goed is om te weten is dat dit een nieuwe psychoactieve stof (NPS) is, waar nog niet echt onderzoek naar is gedaan. Gebruikers melden wel vaker het risico op ernstige problemen met hart en bloedvaten en sterke cravings (trek in het middel). Ook zijn er een aantal dodelijke incidenten bekend. 

Met NPS-en ben je vaak eigen proefkonijn. Wil je meer lezen over 3-MMC, dan kan dat via deze link.

Groet,

Celeste

13 oktober 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG