Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik snuif heel soms, 0,5 gram. Twee vette lijntjes. 1 keer per 2 weken of 3 weken. Het meeste irrante is de nawerkingen. Was het goede of slechte ? 14 dagen met een loopneus en constant niezen van de snot kriebelingen. Nu had ik er ene gesnoven die maar 4 dagen loopneus gaf, maar nu tandarts verdoving, vlak daarna. Kleine tintelingen aan mijn mond. En snot blijft kleverig vast zitten. Welke medicatie helpt best tegen die nawerkingen ? Ik neem Multi-Vitaminen in, eet goed, drink goed, Niocitran. Die loopneus en continue niezen moet snel ophouden aub. Welke coke was het beste ? Die met lang snuiten of met tandarts verdoving ?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Als ik het goed begrijp gebruik je eens in de twee à drie weken een halve gram cocaïne en heb je hier een lange periode na gebruik nog last van. Je geeft aan dat je een loopneus hebt en dat je continu moet niezen. Dit heeft niet zo zeer met goede of slechte cocaïne te maken, maar het heeft te maken met een irritatie of beschadiging aan het neusslijmvlies.

Als je cocaïne op regelmatige basis gebruikt raakt het neusslijmvlies geïrriteerd en kan het zelfs beschadigd raken. Het neusslijmvlies zal moeten herstellen. Het neusslijmvlies kan alleen herstellen wanneer er geen cocaïne meer gebruikt wordt. Gezond eten en drinken helpt daarbij en de mulitvitaminen zijn prima.

Als je vraagt welke coke het beste was, dan was het de tweede, want daar had je korter last van. Cocaïne geeft altijd plaatselijke verdoving net zoals bij de tandarts. Alleen gebruikt die daar lidocaïne voor. Soms vermengen dealers dat expres door slechte coke heen om het echter te doen lijken. 
Niocitran kan even helpen maar dat mag maar kort. Want je kan er aan gaan wennen en dan houd je steeds langer een verstopte neus. Sommigen zijn er allergisch voor dan krijg je een gezwollen keel of een rood gezicht.

Succes met je beslissing,

Vriendelijke groet,

Calvin

18 november 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG