Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Goedenavond, Ik heb afgelopen week een zakje van 10 gram pure kristallen 3mmc gehaald en denk binnen 4 dagen opgemaakt plus nog ongeveer 3 gram coke. 3mmc is echt de satan hemzelf nooooit aan beginnen want als je eraan begint dan moet t ook op. Mijn vraag ik ben van plan nu te stoppen met t spul wat zijn goede voedingswaarde en is sporten erbij regelmatig ook goed? Ik denk dat t verstandig is dat ik eerst maar even een goede nachtrust pak. Is er Nog iets wat ik kan doen om me lichaam te kunnen herstellen ? Mvg, -

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Wat knap dat je van plan bent om te stoppen. Volgens mij heb je ook al een plan voor jezelf gemaakt, je wil goed voor je lichaam gaan zorgen. Regelmatig sporten is een goed idee. Probeer het wel rustig op te bouwen en kijk wat je lichaam aan kan. Luister dus goed naar de signalen die je lichaam geeft. Wat betreft voeding, is een gevarieërd eten voldoende. Je kan altijd even de website van het voedingscentrum bekijken voor wat meer informatie.

Stoppen met gebruik kan soms wel moeilijk zijn. Dit is niet erg. Wist je dat er mensen zijn die je graag wat verder willen helpen? Bijvoorbeeld de huisarts. Maar ook de preventieafdeling van de Jellinek denkt graag met je mee. Als je verder nog vragen hebt, mag je die ook hier altijd nog stellen.

Succes en een hartelijke groet,

Dion

05 januari 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(3 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG