Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Ik word om de 2 weken getest op drugs en mijn vraag was of ik iemand anders hun urine kan gebruiken en of het uitmaakt of dat van een meisje is van dezelfde leeftijd als mij. Met vriendelijke groeten

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Lees allereerst onze veelgestelde vraag over drugstesten. Hier vind je meer informatie over de aantoonbaarheid van middelen en over de risico's die drugstesten omzeilen met zich meebrengen.

Jongeren doen soms heel onveilige dingen om proberen een drugstest te manipuleren. Zo zijn er gevaarlijke ongelukken geweest doordat mensen gevaarlijke stoffen gingen drinken, of extreem veel water gingen drinken. Doe dit allemaal niet! Het heeft geen effect en is soms levensbedreigend. De meest veilige manier is om urine van iemand anders in te leveren, al zouden mensen die de test afnemen hier ook achter kunnen komen. Zo wordt er vaak gelet op de warmte van de urine en soms moet er ook onder toezicht geplast worden. Dat de urine van iemand anders zal de test niet uitwijzen, aangezien deze alleen op de drugs zelf test.

Vriendelijke groet,

Calvin 

22 februari 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG