Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb laatst mijn 2cb laten testen, en in deze pil zat ook 1mg fluoride. De man van de testservice zei dat het niks uit maakte, maar toch vraag ik mij af waarom het erin zit, wat het doet en of het schadelijk kan zijn.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je bent benieuwd wat de 'fluoride' in je sample precies doet. Weet je ook precies wat voor fluoride? Wij hebben het gecheckt, in het afgelopen half jaar is er geen sample ingeleverd dat ook 'fluoride' bevatte. Ik denk dat er iets in de communicatie niet goed gegaan is. Als je toch nog wat meer info wil hebben, kan je altijd nog even bellen met de testlocatie. In drugs komen regelmatig vervuilingen voor. Eén jaar geleden was de 2C-B markt zelfs behoorlijk vervuild. Waarom dat er in zit, blijft lastig. Drugs wordt niet in een schoon laboratorium gemaakt. Vaak in een schuurtje ergens op het platteland. Er wordt dus niet heel secuur gewerkt. Vervuilingen in drugs komt dus vaker voor.

Of het schadelijk kan zijn, is lastig te stellen. Ik weet namelijk niet over welke vorm van fluoride het precies gaat. Maar drugsgebruik is natuurlijk nooit zonder risico's en kan altijd schadelijk zijn. Je kan je dus afvragen of de vervuiling, schadelijker is dan de drug zelf ;-). Als je dit gebruikt, zorg er dan voor dat jij je niet zorgen maakt of angstig voelt om de vervuiling. Anders ligt natuurlijk een bad trip op de loer.

Succes en een hartelijke groet,

Dion

05 maart 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG