Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi! Ik had een vraagje, ik heb gister 2cb gebruikt en mijn neus ging er helemaal van dicht zitten. Ik heb het nog 2x eerder gedaan en herinner me dat het de vorige keer ook zo was. Dat is opzich best vervelen, het ene moment zit mijn ene neusgat volledig dicht (echt geen adem door te krijgen) en het andere moment de andere. Ook ging 1 kant mijn klier erg opzetten en dat was ook licht gevoelig in mijn keel. Waar kan dit aan liggen? Voorderest heb ik wel een hele leuke trip gehad! Mvg

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je hebt een verstopte neus en een opgezette klier na gebruik van 2C-B. Heb je geslikt of gesnoven? Bij snuiven kan het neusslijmvlies en de keel behoorlijk prikkelen. Soms ontstaan er ook infecties. De drugs zijn meestal niet in een steriel lab gemaakt ;-). De verstopte neus en opgezette klier zou dan een logische reactie zijn.

Heb je geslikt? Dan is het lastiger te bepalen hoe de verstopte neus jou is overkomen. Een volledig verstopte neus bij 2C-B gebruik heb ik niet eerder langs horen komen. Wel horen we van gebruikers terug dat de 'body load' behoorlijk zwaar kan zijn bij 2C-B. Dat wil zeggen dat je lichaam heel zwaar aanvoelt en onprettig aanvoelt. Hier hoort bij dat het soms onprettig aan kan voelen om te ademen.

Groet,

Sjoerd

21 april 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG