Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo ik heb de laatste keer xtc gedaan en toen werd ik een ander persoon een dirigent na die week kon ik bijna 2 weken niet slapen omdat ik dingen zag in me kamer nu is dat gelukkig weg maar ik deze week truffels proberen maar is dat verstandig om te doen na dat ik hallucinaties heb gekregen van xtc trouwens ik wil graag anoniem blijven dus noem me maar truffel

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je hebt een keer xtc gebruikt en daarna nog lang klachten gehad. Je wilt weten of je nu meer risico loopt bij het gebruik van truffels.

Hoe lang is het geleden dat je xtc had gebruikt? Waren die klachten na twee weken echt helemaal klaar? Op het moment dat je een keer klachten hebt gehad na drugsgebruik, is de kans groter dat het je nog eens kan overkomen. Ook als het de volgende keer om truffels gaat in plaats van xtc.

Jouw vraag is of het verstandig is om truffels te gebruiken. Zoals ik hierboven beschrijf heb je een groter risico om klachten na drugs te krijgen.

Als je er voor zou kiezen te gebruiken, zorg dan dat je ten minste drie maanden helemaal klachtenvrij bent en doseer dan erg laag. Op die manier kan je de risico's wat kleiner maken.

Verder moet je je wel bewust zijn dat jouw verhaal voor ons niet als een normale bijwerking van xtc klinkt. Mensen die bizar heftig reageren op drugs dienen echt extra voorzichtig zijn. Soms hebben mensen een gevoeligheid om op latere leeftijd problemen te ontwikkelen zoals psyschische klachten. Deze gevoeligheid weten mensen soms niet van zichzelf. Soms wel, wanneer bijvoorbeeld psychische klachten in de familie voorkomen. Wil je geen risico lopen, gebruik dan niet.

Sjoerd

11 mei 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG