Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb in 2 a 3 maanden 25 pillen van 350mg ingenomen door allerlij problemen in mijn leven. nu al weer 3 weken later heb ik pijn in mijn recterborst en beweegt alles nog stted een beetje heen en weer en op en neer

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je hebt ons een tijd geleden benaderd en toen had je ook last van je hart. Dit gevoel heb je dus helaas nog steeds... Vervelend om te lezen dat je dit nog ervaart. Dit is echt het effect dat je nog ervaart van het xtc gebruik dat je in de afgelopen maanden hebt gedaan. Het heeft tijd nodig om hiervan te herstellen, want je hebt je eigen lichaam behoorlijk overbelast. Als je het niet vertrouwt, raad ik je aan om naar de huisarts te gaan en hem of haar te vertellen over wat je hebt gedaan en ook over hoe het met je gaat. Een huisarts kan jou helpen en misschien voor hulp kijken met de problemen die je ervaart of ervaren hebt.

Voor nu is het vooral echt heel belangrijk dat je geen drugs meer zult gebruiken, om je lichaam echt tot rust te laten komen. In drie maanden tijd 25 pillen is namelijk zeer heftig voor je lichaam en geest en daarvan zul je ook moeten herstellen. Neem daarom veel rust, slaap regelmatig en eet gezond de komende tijd. Drugs of alcohol gebruik raden wij dan in jouw situatie echt af.

Mocht je wel met dingen zitten en de stap naar de huisarts te groot vinden, er is in Nederland een organisatie waarbij je anoniem je verhaal kunt doen en er mensen naar jou kunnen luisteren. Dat is de Luisterlijn en daar kun je 24/7 jouw verhaal kwijt.

Hopelijk gaat het snel beter met je.

Vriendelijke groet,

Calvin

04 juni 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG