Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb mijn LSD laten testen. Het testresultaat geeft aan dat er naast LSD ook een methoxy van LSD in zit. Ik heb hier online vrij weinig over kunnen vinden, en begrijp ook geen biochemie. Moet ik mij zorgen maken over de aanwezigheid hiervan? Ik heb gelezen dat een metoxy metaboliseert naar LSD-25, maar kan niet bevestigen of dit klopt. Alvast bedankt!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je hebt het over een methoxy variant van LSD. Dat zegt ons zo ook even niets. Het komt wel eens voor dat er in drugssamples, onbekende stoffen gevonden worden. Dat zijn dus stoffen, waarvan we nog niet weten wat het precies is en wat voor effect het heeft. Bij die onbekende stoffen, kan het soms wel een beetje lijken op een stof die al wel bekend is. Maar dan blijft het wel heel vaag. Zoals een 'methoxy achtige lsd'. Kortom, het is eigenlijk niet een gewenste uitslag van een drugssample. Meestal worden bij zulke uitslagen het gebruik ook afgeraden.

Ik schat dat het bovenstaande, de info is die je bij de uitslag hebt gekregen. Je mag voor de uitslag van je sample maar één keer bellen. Maar, ik denk dat je best nog wel even een keer kan bellen. Vraag dan niet opnieuw naar de uitslag van je sample, maar geef aan dat je al een uitslag hebt gehad. Maar dat je graag nog een keer de uitleg wil. Benoem dan duidelijk welke uitslag je al gehad hebt. Ik denk dat het geen probleem is om nog eens uitleg te krijgen.

Succes en een hartelijke groet,

Dion

28 juli 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG