Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Feestje en after van zeker 28 uur wil ik toch wel eens even paar uur slapen. Ik gebruik over de 28 uur ongeveer 30ml GHb. Ik snuif kleine puntjes pep , een keer of 8 over de 28 uur. Ook 3 kleine puntjes keta nog genomen en 2 lijnen coke. Goede combinaties allemaal, i know. Nu heb al zeker 5 uur niets gebruikt en heb 3x 20 mg themazepam ondertussen genomen met tussenpozen van een uur. Lig echt lekker in een warm bed waar ik ook lekker m'n ogen probeer te sluiten maar het blijft actief in mijn hoofd. Gebruik ik de verkeerde slaappillen? In verleden zopiclon gebruikt maar daar slaap ik gelijk 11 uur van wat weer veel te lang is. Al slaap ik 4 uurtjes heb ik voor dan even voldoende aan. Iemand ervaring of advies?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Temazepam zou je op zich goed moeten kunnen helpen. Maar kennelijk helt jouw balans nog over naar de geactiveerde kant. Zo sterk dat deze pammen je niet plat kregen.  Heel soms werken ze ook nog eens tegengesteld: als upper i.p.v. downer. Dan was 60 mg teveel.

Zopiclon in niet vaak sterker dan temazepam. Dan zit de oorzaak toch in je gebruik van GHB, speed, keta en coke. Dan ben je kortdurend helemaal ontregeld qua slaap. Ik dat in zo'n geval accepteren het beste is. Dus wachten en het eventueel bij 20 mg temazepam laten of de halve dosering Zopiclon van de vorige keer.

Met vriendelijke groet,

Gerard A

drugsarts 

 

10 augustus 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG