Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Is het mogelijk om 2c-b poeder anaal met een plug (booty bump) in te nemen?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je wilt 2C-B poeder met een plug anaal inbrengen (booty bumpen). Drugs anaal inbrengen wordt ook wel boofen genoemd. Een aantal dingen zijn belangrijk om te weten bij het booty bumpen van drugs. Hieronder beschrijf ik ze.

Je kunt jouw 2C-B poeder anaal inbrengen met een butt plug maar hier zitten onnodige risico's aan.  2C-B poeder kan de darmwand irriteren of beschadigen. Door het poeder op te lossen in water en vervolgens met een spuit zonder naald anaal in te spuiten verdeelt de 2C-B veel beter over de darmwand. Hierdoor ondervind je een minder branderig gevoel, blijft de darmwand beter beschermd en kan de 2C-B beter opgenomen worden.

Wanneer drugs anaal worden gebracht zijn de effecten doorgaan veel sterker en intenser, maar van kortere duur. Dit is bij 2C-B ook het geval. Gebruikers geven aan met een zelfde dosis zo'n 1,5 tot 2,5 keer sterker te trippen dan wanneer 2C-B wordt geslikt. Het nauwkeurig doseren wordt dus ook wat lastiger op deze manier.

Het effect komt ook veel sneller op, de piek is intenser en korter en het effect neemt daarna ook weer sneller af. Heb je meer ervaring met 2C-B? Het snelle opkomen van het effect kan erg wennen zijn en wordt meer dan eens als onprettig ervaren.

Ik hoop dat je hiermee genoeg informatie hebt over booty bumpen.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd

29 oktober 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG