Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Speed klapt veelste laat in 1x in. Gebruik best wel vaak maar nu Heb 3 keer gehad niet achter elkaar maar wel de laaste 15 tot 25 avonden . dat ik weinig van speed voel en dan meer pak om de 1 tot 3 uur meestal om de 1.5 uur En dan over de hele avond nacht en dag 0.25 tot 0.5 echt Max opsnuif en dan nog wijnig van voelen en dan amper ervan strak staan of grote ogen niet echt gevoel van meer energie voel er echt wijnig en dan van 2 eerste keren dat ik na 4 tot 6 uur niks meer gepakt te hebben ik in 1x vol strak stond echt veel ste stak hartkloppingen krijgen energie of ik een hele marathon kan gaan renenen adrenaline op 100+. temperatuur stijgt gevaarlijk oftewel normalen effecten maar in 1 klap en dan 10x erger ongeveer 1 tot 2.5 uur lang wou bij alle keren bijna naar 112 bellen maar hield me rustig en is ook niet dat ik me zelf dan paranoia aan het maken ben heb dat sowieso nooit echt gehad ook bij schimmen in de ooghoek of buiten of je achtervolgd word heb het weinig en doet me eigenlijk niks denk er een seconde over na en weet zit achter me oren zijn echt puur die effecten. Had dit paar uur geleden ook voelde er niet veel van ook niet na 7 x bijpakken denk 0.3 op 1.5 uur later en wou al weer bijpaken had daar de tijd niet voor of klapte in 1x weer in en al die effecten beginnen in 10 tot 15 min en is echt alleen als ik vanbegin bijna niks voel heb aardig vaak gesnoven en altijd rond de zelfde dosis haal altijd bij de zelfde dealer En Weet nu wel hoe minder ik voel hoe minder ik bij moet nemen hoe raar het ook klinkt. Weet iemand hoe dit kan en of het vaker gebeurd

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller, 

Bedankt voor je vraag. Het kan met een aantal factoren te maken hebben. De eerste is vrij gemakkelijk te achterhalen. Laat de speed eens een keer testen bij een testservice bij jou in de buurt. Dan kun je erachter komen hoe zuiver de speed is en hoe sterk het ook is. 

Daarnaast zou het kunnen dat je tolerantie hebt opgebouwd voor speed, waardoor je meer nodig hebt om hetzelfde effect te kunnen voelen van het middel. Je kunt dit bijvoorbeeld uitzoeken voor jezelf door eens een pauze in te lassen van gebruik. Gebruik eens twee of drie maanden geen speed om te kijken of je daarna verschil merkt in het effect van de speed. 

Tot slot kan het simpelweg te maken hebben met persoonlijke gevoeligheid. Van xtc horen wij ook vaker dat het bij mensen erg lang duurt voordat het middel pas begint te werken en het risico daarvan is dat mensen dan extra gaan bijnemen en het vervolgens allemaal tegelijk begint te werken, net als in jouw situatie. Dat kan soms voor onvoorziene reacties zorgen en vergroot dan ook de risico's van het gebruik van een middel. 

Lees onze tips over het beperken van risico's nog even door.

Vriendelijke groet,

Calvin 

11 januari 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG