Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hi, ik ben een ghb gebruiker, maar ben 2 maanden geleden lichamelijk afgekickt van de ghb en moet 6 mei naar een detox. Er is tegen mij gezegd dat ik geen ghb meer mag gebruiken, omdat ik nu naar een detox ga voor drank, basecoke en wiet. Ik denk dar dat te maken heeft met de afkick van ghb die veel zwaarder is, Maarja ik heb zoiets van, ik wil nog 1 keer hard gaan voor de detox, maar dan haal ik niet te veel. Bij de detox nemen ze bij binnenkomst een uc af, en de eerste word altijd naar t lap gestuurd, dus nu is mijn vraag, weten jullie of het in de uc die naar t lab wordt gestuurd ook maar tot max 12 uur te zien is dat je ghb hebt gebruikt?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Het klopt dat GHB wanneer je één avond gebruikt tot 12 uur traceerbaar is in urine. Ik begrijp dat je nog één keer los wilt gaan voor je helemaal clean wordt. Toch is het een risicovolle keuze om juist vlak voor je detox nog eens GHB te gebruiken. Hieronder schrijf ik een stukje over hoe dat zit.

Wanneer je gaat detoxen is het belangrijk dat je vooraf zo stabiel mogelijk in het leven staat. Door vooraf nog één keer hard een feestje te pakken aan de GHB bereik je het tegenovergestelde. Het gedeelte in de hersenen waar de verslaving zit wordt opnieuw geactiveerd, net nu er twee maanden wat meer rust is. De detox van GHB is namelijk niet alleen lichamelijk, ook geestelijk. Dit zal de detox van de andere middelen ingewikkelder maken.

Sjoerd

 

29 april 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG