Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hey! Ik ben sinds nu en 1 maand dagelijks aan het gebruiken. Cocaïne…. Puur… (blauw) met 3 gram doe ik iets langer als 24 uur. Ik merk dat ik nu alleen met plassen klachten krijg en ben dus ook ff gestopt. ( ff is nu 3 uurtjes geschreven om 21:41.) Zijn er mensen die hier ook mee te maken hebben gehad? Hebben jullie tips voor mij. Klachten gaat over vaginale zenuwpijn en echt stekende/ brandende kramperende pijn bij en na plassen. Heb sowieso besloten paar dagen te stoppen in de hoop dat het lukt :(

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je gebruikt een maand dagelijks coke. Je hebt op dit moment last van vaginale zenuwpijn en een stekende brandende pijn tijdens en na het plassen.

Pijn bij de vagina en het plassen kan verschillende oorzaken hebben. Ga langs bij de huisarts of uroloog om uit te sluiten wat de oorzaak is bij jou. Je moet eerst weten waar de pijn vandaan komt, voordat je er een passende oplossing voor hebt.

Stoppen of minderen met gebruik van coke kan sowieso helpen. Veelvuldig gebruik van cocaïne vergroot de kans op ontstekingen. Je schrijft: "Heb sowieso besloten paar dagen te stoppen in de hoop dat het lukt :(". Stoppen of minderen met gebruik van coke kan lastig zijn maar het kan heel veel opleveren. Check onze pagina "tips om te stoppen of minderen" hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Deze informatie hoort niet bij je vraag en is daarom misschien helemaal overbodig. Gebruik nooit ketamine wanneer je problemen hebt met blaas of urinewegen. Zelfs eenmalig gebruik van ketamine is in verband gebracht met onherstelbare schade. Dit gebeurde bij mensen die al problemen ervaarden met de urinewegen.

Sjoerd

10 juni 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG