Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste, ik heb 4 weken geleden een neuscorrectie gehad en afgelopen weekend op een feestje een aardige hoeveelheid speed tot me genomen en daarbij ook flink gedronken en gerookt. Ik heb de speed gemixt in mijn drankje, dus niet gesnoven. Ik merk dat sindsdien vooral mijn neusrug niet meer zo recht is al hiervoor. Kan het in theorie zo zijn dat dit effect heeft op mijn neus? Ik snap dat ik hiermee een groot risico heb genomen en maak me zorgen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je stelt een goede vraag. Ik kan me voorstellen dat jij je zorgen maakt. Deze vraag kan je echt het beste ook stellen aan de desbetreffende arts. Een normale hersteltijd voor een neuscorrectie is twee weken. Als de neuscorrectie gewoon hersteld is, zou in theorie het gebruik van alcohol, drugs en sigaretten geen invloed kunnen hebben op hoe je neus staat. In ieder geval niet bij incidenteel gebruik ;-)

Als je uppers gebruikt zoals speed, gaan wel al je spieren in je lijf aanspannen. Ook de gladde spieren in je gezicht. Ook kan men soms gaan klapperen met de kaak. Of knarsetanden bijvoorbeeld. Soms ga je ook vocht vasthouden waardoor je een opgeblazen gezicht krijgt. Dat is echter allemaal van tijdelijke aard, als de drugs uit je lijf is kan het dit niet meer veroorzaken.

Groet,

Dion

04 augustus 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG