Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

ik heb eergister ketamin gesnoven alleen nu moet ik vandaag naar de dokter voor een algemene bloedtest. gaan ze zien dat ik ketamine heb gesnoven? en gaan ze er iets van tegen mijn ouders zeggen?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je hebt ketamine gebruikt vlak voor een algemene bloedtest. Je wilt weten of dit te vinden is en of je ouders hiervan op de hoogte worden gesteld.

Ketamine wordt alleen gezien in bloed als er specifiek naar gezocht wordt. Wat voor algemene bloedtest onderga je? Wanneer er wordt gekeken naar de kwaliteit van je bloed en of er mogelijk ziekmakers of signalen van ziekte in zitten, dan vinden ze de ketamine niet.

Is het een algemene bloedtest voor drugs en/of medicatie, dan vinden ze de ketamine mogelijke wel (ketamine wordt in medische setting ook wel eens als pijnstiller gebruikt).

Jouw tweede vraag luidt: als ze het vinden, worden jouw ouders dan ook ingelicht. Je hebt ingevuld dat je 16 jaar bent. Vanaf je 16e heb je recht op geheimhouding en hebben je ouders toestemming van jou nodig om jouw medische gegevens in te mogen zien.

Sjoerd

01 september 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG