Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik had 16.7g truffels genomen (dragons dynamite) en na 4u stond ik in een winkel. Geen visuals meer maar opeens werd alles wazig, hoorde ik een heftige biep in mijn oren en was mijn balans heel moeilijk. Ik ben mij op een bank gaan zetten met mijn ogen toe en ben op mijn ademhaling beginnen letten. Het voelde alsof ik elk moment kon flauwvallen als ik niet rustig bleef. Dit was na 5min voorbij en was even in shock. Wel rustig gebleven en de situatie goed gecontroleerd. Enig idee wat dit was ?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Goed om te lezen dat het weer voorbij ging tijdens de trip. Tripmiddelen hebben zowel invloed op onze visuele waarneming als onze auditieve waarneming. Het komt dan ook wel vaker voor dan mensen een harde piep of knal horen tijdens het gebruik van tripmiddelen. Maar ook andere drugs zoals xtc kan dit triggeren. Het heeft voornamelijk te maken met angst en het gevoel van outgaan tijdens een bad trip.

Hoe is het nu met je? Ervaar je geen klachten meer? Heb je nog wel klachten, neem dan gerust nog eens contact op met ons.

Informatieve groet,

Calvin

20 september 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG