Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo ik gebruik sinds 2 maanden weer ghb ben er 3 jaar zwaar verslaafd geweest en ben 3 jaar clean geweest sinds 2 maanden weer een terugval gehad ben ook 1 maand in coma gehouden om af te kicken van de ghb en gelukkig volledig hersteld wel 2 maanden moeten revalideren Mijn vraag ik heb nu tintelingen en doof gevoel in mijn wijsvinger en duim kan dit door de ghb komen heb dit nooit eerder gehad

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wat een heftige weg voor je met die verslaving. Ik hoop dat je je bron vindt zowel van de verslaving als van het herstel!

Tintelingen in een omschreven gebied zoals deze 2 vingers komen meestal door een zenuwbeklemming of een 'zenuwkneuzing'. Net zoals dat je arm slaapt, zeg maar. Kun je daar een reden voor vinden? Bijvoorbeeld in een verdoofde staat op een arm gelegen? Het is niet direct gekoppeld aan een GHB effect. Verder zijn er veel oorzaken voor tintelingen maar dan zijn ze vaker verspreid over het lichaam.  Kijke even of het wegtrekt (ik lees niet hoe lang je het al hebt) en anders ga je naar de huisarts.

Mvg,

Gerard A

drugsarts 

19 september 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG