Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, ik ga 10 december voor het eerst naar een techno feest. Ik ben erg nieuwsgierig naar drugs (vooral XTC of M) en wil dit die dag voor het eerst gaan gebruiken. Nou heb ik 6 maanden geleden voor het eerst een epileptische aanval gehad. uit de onderzoeken die ik daarna heb gehad is niets uitgekomen (ik denk zelf dat het met stress te maken had) Ik ga vaak op stap en heb nooit last gehad of een aanval gehad van de lichten. Nu is mijn vraag of het verstandig is om X of M te nemen en hoeveel dan? Of is in mijn situatie een andere drugs een betere optie? En is het überhaupt wel een optie om naar een techno feest te gaan in deze situatie? Hoeveel risico loop ik? (ik slik geen medicijnen) Hopelijk hebben jullie een antwoord. groetjesss :) ;

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Ik denk dat het risico op een epileptische aanval op een technofeest bij jou licht verhoogd is. Je zou je gebruik kunnen uitstellen tot een 2e feest en het eerste zonder drugs te ervaren.

Stimulerende middelen verlagen namelijk de drempel. Veel geluid, licht, stroboscopen ook. 

Je verlaagt de risico's weer door iemand bij je te hebben die niet gebruikt en op je kan letten. Verder door je heel goed aan het xtc voorschrift te houden: getest spul, niet meer dan 1 a 1,5 mg per kg lichaamsgewicht over de hele avond. Max 1 glas water per uur. Geen andere middelen.

Succes met je keuze,

Mvg,

Gerard A

drugsarts 

18 november 2022
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG