Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

2 weken geleden ben ik gedrogeerd. Hierna ben ik out gegaan en heb ik geen herinnering aan een tijd van zo’n 13u. Ik weet helemaal niks meer. Niet dat ik buiten ben geweest, auto, douche. Helemaal niks meegekregen. Degene die het gedaan hebben is ook bekend. Gelukkig ben ik de hele tijd in goede handen geweest bij bekende. Buiten mentale klachten ervaar ik pijn rechts onder mijn ribben en is mijn eetlust niet meer zoals die was. Kan drogeren zulke heftige gevolgen hebben voor je lichaam?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Ten eerste wil ik je mijn excuses aanbieden. Er is wat mis gegaan bij ons en daarom is je vraag niet eerder beantwoord. Ik hoop dat je er nog steeds iets aan hebt.

Wat vervelend dat je dit is overkomen.  Ik hoop dat je je inmiddels iets beter voelt maar ik kan me voorstellen dat dit nog erg speelt. Hoe gaat het nu met je?

Toen je het bericht stuurde was het zo'n twee weken terug gebeurd. Je gaf aan nog pijn in de ribben te hebben en geen eetlust. De klachten kunnen veroorzaakt worden door het gebruik van drugs, maar lichamelijke klachten zijn meestal wel weg binnen twee weken. Ik denk ook, gezien je niet meer weet wat er is gebeurd die avond, er een aanzienlijke kans is dat je bijvoorbeeld bent gevallen en daarbij je ribben beschadigd zijn. Dat kan ik vanaf hier niet beoordelen, maar het is een mogelijkheid. 

Wat mij aannemelijk lijkt is dat je staat van zijn: Het niet hebben van eetlust, last van je maag etc kan erop duiden dat je niet lekker in je vel zit. Mogelijk is dat je (nog) angst of stress ervaart. Wat niet zo gek is als ik lees wat je is overkomen. 

Zijn de klachten er nu nog steeds? Ben je inmiddels naar een arts geweest met de klachten? Drogering kan een heftige en traumatische ervaring zijn. Dat kan weer hele andere klachten veroorzaken. Als je last blijft houden, kan een bezoek aan de huisarts of slachtofferhulp mogelijk helpen. 

Ik hoop dat dit je vraag beantwoord. Heb je nog een vraag? Stuur me dan nog een bericht.

Groet,

Celeste

10 maart 2023
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG