Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi, Een dikke 15 jaar geleden toen DSM IV uit kwam, diagnostische instrumenten een hype was, speciaal onderwijs was geboren en ik toen ben bestempeld werd met PDD-NOS en ADHD. Waarvan ik zelf altijd dacht dat ik ADD en Asperger heb, ben ik nu klaar met die stempels. Mijn vraag is: Hoe kan het eigenlijk dat als ik coke snuif ik ontzettend moe word, hangerig en mellow?Terwijl de anderen zo energiek worden? Als ik 3-MMC gebruik voel ik juist heeeel erg veel veel geluk, wat uiteindelijk een killer is na een paar uur. Maar meerdere soorten coke heeft mij altijd doen slapen, later doen slecht voelen of gewoon een depri gevoel gegeven. Komt dan nu omdat ik misschien toch anders ben? En die gediagnotiseerde stempels toch waar zijn? Zou het graag willen horen, thanks!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller, 

Bedankt voor je vraag. Je wilt weten hoe het komt dat je moe wordt van cocaïne.

De meest voor de hand liggende reden is dat het inderdaad te maken heeft met ADHD. Mensen die ADHD hebben worden regelmatig juist gedempt door uppers. 

Een andere verklaring zou kunnen zijn dat je lijf al erg moe is (van bijvoorbeeld gebruik daarvoor) en dan werkt het minder goed. Zou dat een reden kunnen zijn?

Het kan ook een persoonlijke reactie zijn op coke; elk middel kan net weer even anders vallen bij verschillende mensen. 

Hopelijk brengt dit je wat helderheid. Heb je nog een vraag? Stuur me dan nog een bericht. 

Groet,

Celeste

02 mei 2023
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG