Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste, Graag zou ik op twee vragen antw. willen. Ik ben een man van 41jaar en rook een aantal jaren wiet. Met een zak van 1gram doe ik er 2/3 weken mee: 1) Het gebruik van wiet doe ik soms in de middag, meestal in de avond. Nu wil ik multivitaminen en omega3 pillen in de ochtend gebruiken. Zullen deze middelen een risico kunnen vormen voor de gezondheid? 2) Tijdens het roken vind ik het heerlijk om sex te hebben, maar op het moment dat we bezig zijn, krijg ik meestal op dat moment koude voeten en het blijft aanhouden. Soms krijg ik ook koude vingers. Ben dan meestal bang dat er iets gaat gebeuren bijv. Flauwvallen. Heeft u hier een verklaring voor?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Multivitaminen en omega 3 kan je gewoon gebruiken wanneer je dagelijks blowt. Zolang je niet meer inneemt dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is er geen andere reden is om dit niet te slikken.

Wat betreft je koude handen en voeten. Dit kan veel oorzaken hebben. Het is goed om dit even met de huisarts te bespreken. Zeker als er verkleuringen zijn. Heb je normaal niet (snel) last van koude handen en voeten? Door blowen (roken) vernauwen je vaten en dat heeft een negatief effect op je doorbloeding en kan dan ook leiden tot koude handen en voeten.

Met hartelijke groet,

Dion

16 januari 2024
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG