Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Beste medewerker team, A.k. Zaterdag heb ik een chcobliss workshop gepland staan. Nu heb ik het idee dat mijn schildklier weer te snel gaat. In het verleden had ik ziekte. Van Graves en heb dit via de natuurlijke weg genezen. Nu moet ik bloedprikken om te weten of de schildklier inderdaad weer te snel gaat maar red ik niet meer voor zaterdag. Graag hoor ik of er risicos zijn wanneer mijn schildklier te snel gaat. Sinds een tijdje veel last van trillende handen en sinds gisteren ook weer wat hartkloppingen.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je vraagt wat de risico's zijn van een versneld werkende schildklier en het gebruik van Chocobliss. We konden je helaas wegens drukte niet op korte termijn antwoorden.

Het is niet goed bekend wat er in Chocobliss zit. Waarschijnlijk psilocybine en caapi (dat is een zogenaamde MAO-remmer) en verder nog diverse onbekende ingrediënten. Hierdoor is het niet goed mogelijk een duidelijk antwoord te geven over de risico's, maar we vertellen je wat we weten.

Een verhoogde schildklier kan hartkloppingen, trillende handen geven en een nerveus en vermoeid gevoel geven. Chocobliss kan de hartslag en bloeddruk verhogen, dus net als een verhoogd werkende schildklier. De bestaande gevoelens kunnen versterkt worden. Als je al wat angstig en onrustig bent door de eventueel verhoogde schildklier kan dit door Chocobliss versterkt worden. Wanneer je lichamelijk of geestelijk niet lekker in je vel zit, is de set eigenlijk niet goed en heb je meer kans op angstklachten door drugs: een bad trip. Als de setting kalm en veilig is en de dosering laag, dan verhoogt weer de kans dat het goed gaat.

Het weekend is inmiddels al een poosje voorbij. Mocht je toch Chocobliss gedaan hebben, laat je ons dan weten hoe het gegaan is?

Met vriendelijke groet,

Trijntje E

drugsarts

 

 

 

 

 

 

 

28 februari 2024
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG