Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo. Ik heb na de laatste keer ghb ineens last gekregen van zenuwpijn in mijn voeten. Kan dat door de ghb komen? En wat doe ik eraan? Of is het puur toevallig dat het direct na de ghb is begonnen? Ik gebruik al 5 dagen pregabaline van de dokter, maar merk niet zoveel verbetering. Vooral als ik tot rust kom dus slapen gaat bijna niet daardoor. Ik hoor graag uw opinie Alvast bedankt

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller, 

Wat vervelend dat je dit ervaart! Van ghb is het niet bekend dat deze mogelijk zenuwpijn zou kunnen veroorzaken, dat is een bijwerking die niet aan het gebruik van ghb gelinkt wordt. Wel heeft ghb bij langdurig gebruik effect op spieren en dan met name dat je na het gebruik last kunt ervaren van spierpijn. 

Jouw situatie zal hoogstwaarschijnlijk toeval zijn dat de zenuwpijn is ontstaan na het gebruiken van ghb. Belangrijk is wel om terug te gaan naar jouw dokter en daar ook aan te kaarten dat de medicatie nog niet helpend is. Het hebben van zenuwpijn kan allerlei verschillende oorzaken hebben zoals overmatig sporten, gordelroos, een slechte houding, problemen met de doorbloeding of een ongeluk. Het zou goed zijn als er eerst met jou gekeken wordt naar de mogelijke oorzaak van de zenuwpijn. 

Hopelijk gaat het je goed.

Vriendelijke groet,

Calvin

27 februari 2024
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG