Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi, Mijn bericht is aan Sjoerd nav bizarre ervaring speed en salvia. Bedankt voor je bericht. Het gaat nu stukken beter met mij. Ik ben bijna 3 jaar van de drank en drugs af. Ik gebruik antipsychotica en benzo's. Wat je zegt over herbeleving flashbacks; kan kloppen. Ik had daarvoor een droom dat er een plant in mijn oog zat, soortgelijk met navel verhaal. Ik zag toen ook iets bruins in mijn oog voordat ik wakker werd. Ik weet wel; deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik geen salvia meer heb gebruikt, dit zal ik ook niet weer doen. Wat pep betreft heb ik FOIR gebruikt. Dat is Frans voor echte zooi. Waarschijnlijk drugsafvalproducten met pep vermengd. Ik spuug vandaag de dag nog klodders gele zooi uit. Geel spuug. Ik lees dat de politie voor een raadsel staat wat makers van drugs met het afval doen, omdat er minder drugsafval gevonden is. Door psychoses, en misschien nu nog steeds dacht ik dat er een plant in mijn lichaam groeide, doordat ik misschien een soort bio-activator had gebruikt. Maar het was een hallucinatie. Ik heb vele hallucinaties gehad, maar deze waren echt fucked up. Wat nog wel zo is; als ik iets gezonds eet en drink, bijvoorbeeld verse vruchtensap of groentesoep, de volgende ochtend heb ik het idee dat er vergif uit mijn mond komt. De smaak, het gevoel, een soort gif. Kan de ander zich geen voorstelling van maken. De dokter neemt mij niet serieus. Die zegt, ach, meeste stoffen verdwijnen uit het lichaam. Dat noemen ze klaring. Maar de zooi welke ik heb gebruikt valt door het lichaam niet af te breken. Mijn lichaam heeft de grootste moeite, al jaren, om deze zooi kwijt te raken. Ik denk dat mijn lymfeklieren het er moeilijk mee hebben. Ook zie ik er ouder in mijn gezicht eruit. Ik krijg rimpels, en ben nog geen 40. Dat was het. Met vriendelijke groet

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wat goed te horen dat het nu beter met je gaat en dat het je is gelukt om al drie jaar geen drank en drugs meer te gebruiken.

Ik lees dat je meerdere vervelende ervaringen hebt gehad dan je in je eerdere vraag beschreef. Wat vervelend dat je deze ervaringen hebt gehad. Ik lees dat je sommige van die ervaringen toeschrijft aan een psychose die je hebt gehad. Ik lees: "Door psychoses, en misschien nu nog steeds dacht ik dat er een plant in mijn lichaam groeide, doordat ik misschien een soort bio-activator had gebruikt." Klopt het als ik denk dat je twijfelt of je nog in een psychose zit of niet?

Ik kan me voorstellen dat het je de dingen die je mee maakt erg heftig voor je zijn geweest. Zoals ik in het vorige antwoord ook al schreef, blijft het belangrijk om de dingen die hebt ervaren te checken met je naasten. Check of anderen die dingen ook zo ervaren. Zo kan je er achter komen of de ervaring echt is geweest, of is ontstaan in de hersenen door een psychose. Voorbeelden hiervan zijn: ervaren dat er gif uit je mond komt als je vruchtensap of groentesoep hebt gegeten, of het gevoel hebben dat er een plant actief is in je lijf. Dit zijn doorgaans dingen die anderen niet ervaren.

In je laatste zin schrijf je dat je nu voor je 40e al rimpels krijgt. Helaas moet ik je teleurstellen. Ik ben 35, en het blijkt dat rimpels er op onze leeftijd al gewoon bij horen...

Met vriendelijke groet,
​​​​​​​Sjoerd

 

 

 

29 maart 2024
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG