Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo allemaal ik ben de afgelopen weken aan het microdoseren met LSD en ik moet zeggen dat ik zeer positief ben over het effect , nu heb ik dit weekend 2C-B gedaan en ik vroeg me af of ik mijn microdose kuur nu moet voortzetten of niet? kan dit een nadeel op mijn brein of tolerantie hebben ? of kunnen de 2 stoffen nog met elkaar interacten?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

In de wetenschap is er over dit onderwerp meer onbekend dat bekend. Dit antwoord is dan ook meer gebaseerd op gebruikerservaringen dan op wetenschappelijke feiten. Dat gezegd hebbende, lsd en 2c-b delen tolerantie. Dat betekent dat 2c-b nog maar weinig effect zal hebben een dag na dat je lsd hebt gebruikt. Andersom is de tolerantie minder sterk. Een dag na 2c-b zal lsd nog wel effect hebben, al zal het wel minder zijn. Welk effect een microdosering dan nog heeft is onduidelijk.

Voor langere tijd microdoseren kan een beste intensief zijn voor de hersenen. Daar een volle trip tussendoor doen maakt die belasting alleen nog maar groter. Er zijn geen wetenschappelijke artikelen over deze precieze kwestie. Voor de zekerheid zou je het microdosen kunnen pauzeren om mogelijke extra risico's te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd

 

14 februari 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG