Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Goedenavond, Ik moet in Mei een psychiatrisch onderzoek ondergaan + een drugstest omdat ik ben aangehouden vorig jaar Mei met Speed & Ghb op achter het stuur. Nu gebruik ik af en toe nog eens Ghb, vooral in het weekend zo rond de 30ml maar Speed of andere middelen niet. Ik gebruik ook geen alcohol sinds een paar jaar. Ik lees online dat er vooral word gekeken naar leverwaardes. Vanaf wanneer is het verstandig om helemaal geen drugs of alcohol te nemen wanneer ik zo’n test moet doen? Ik ben wel van plan rond die tijd eens een keer wat Ghb te gaan gebruiken maar ik zou graag willen weten wat reëel is. Word de leverwaardes enkel getest? Of is het een combinatie van wat er eventueel in het bloed wordt aangetroffen? Op internet kom ik er niet helemaal uit en ik wil graag weten wat ik kan verwachten. Alvast bedankt voor jullie hulp! Mvg 

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Ghb is snel uit je lichaam. Bij het cbr wordt er een bloed- en urinetest gedaan. Na ongeveer 12 uur is het niet meer aantoonbaar in het bloed en urine. Maar dit is al bij hoge doseringen. Hou er rekening mee dat elk lichaam anders is en het korter of langer kan duren bij jou. Wil je het zeker spelen, gebruik dan een langere periode niet. 

Er is geen invloed op de leverwaarden.

Alcohol heeft dat wel.

Wij adviseren om 3 maanden niet te drinken als het gaat om onderzoek bij CBR vanwege de beruchte test op de CDT-waarde (alcoholmisbruik).

Met hartelijke groet,

Dion

14 februari 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG