Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb afgelopen zaterdag voor het eerst 2cb gebruikt. Als ik op mijn telefoon aan het lezen was gingen alle letters heel erg dansen, maar het is nu maandag en als ik op mijn telefoon lees heb ik hier nog steeds een beetje last van. Gaat dit binnen een paar dagen vanzelf over of moet ik me hier zorgen over maken?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Hoe is het nu met je klachten? Dit is niet iets om je direct zorgen om te maken, maar wel iets dat je zeker in de gaten moet blijven houden.

Naar alle waarschijnlijkheid gaan je klachten in de loop der tijd vanzelf over. Probeer zo min mogelijk op de verandering in waarneming te focussen. Door er op de focussen train je de hersenen het te zien. Afleiding is de sleutel dus. Als het over anderhalve week nog niet over is, wil je dan nog een keer een vraag insturen?

Als je besluit nog eens drugs te gebruiken, dan is het wel een aandachtspunt. Het kan zo zijn dat je gevoelig bent voor het ontwikkelen voor klachten na drugsgebruik. Zorg dus dat je onze pagina's over risico's goed doorleest en weet wat je doet. Dan maakt je risico's zo klein mogelijk.

Je geeft aan dat je 16 jaar bent. Dat betekent dat jouw hersenen nog volop in ontwikkeling zijn. Hierdoor ben je ook gevoeliger voor het ontwikkelen van klachten. 

Met vriendelijke groet,

Sjoerd

14 februari 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG