Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Ik gebruik sinds vorig jaar af en toe Cocaine ( gebruik ene keer meer dan andere keren maar niet belachelijk veel) alles gaat dan goed maar de dag erna of als ik ga slapen en ik word 2 uur later wakker zit me neus zo erg verstopt dat ik er geen lucht door heen krijg en als ik slik voelt het alsof mijn keel zo dicht zit van de slijm en heb ik het benauwd (eerste keer heel erg maar je went er een beetje aan..) Volgende dag ben ik zo beroerd als wat niezen, krijg geen lucht door me neus dus snuiten en neusspray helpt niet als ik heb gedoucht heb ik heel even lucht en daarna niet meer. Dit duurt zo'n 3 a 4 dagen . de 1e 2 dagen zijn het ergst. ligt dit aan mij? want niemand van mijn vrienden heeft hier last van. in het begin dat ik begon met snuiven had ik er nooit last van en nu al de derde keer achter elkaar. Heeft u misschien tips voor mij en een reden waardoor dit komt? Ik was er namelijk niet van plan om er mee te stoppen want zo vaak doe ik het niet en het is gewoon gezellig! maar langzamerhand heb ik het er niet meer voor over om 4 dagen ziek ervoor te zijn.. Ik ga liever niet naar de dokter dat is geen optie. En nog een vraag, Is het raar dat ik wel tegen Cocaine kan en niet tegen wiet? als ik wiet rook raak ik in paniek word ik misselijk en ga ik alles raar zien. Ik word momenteel getest op ADD kan het daar aan liggen? alvast heel erg bedankt!

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: Cocaine1234

Beste vraagsteller,

Het komt  vaak voor dat het snuiven van coke irritatie geeft aan het neusslijmvlies en daarmee een soort verkoudheid geeft. Maar als het dagen duurt zoals bij jou dan is er waarschijnlijk sprake van een allergische reactie. Dat kan op de coke zelf zijn, maar ook op een versnijding.   Warme lucht uit de douche maakt het slijmvlies even minder dik. 

Cannabis kan goed gaan en fout gaan. Ja, het zou kunnen zijn dat ADD je iets gevoeliger maakt, maar dat is niet zeker. Faktoren  die je laten flippen op cannabis  zijn bv de sterkte, je eerdere ervaring, een angstig karakter of een controle freak zijn. Een onbekende omgeving  en gewoon je conditie.  

Inderdaad kom je in aanraking met de voor  en nadelen van drugs.  De keuze is aan jou

Mvg 

Gerard A 

02 januari 2015
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(3 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG