Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik gebruik nu sinds paar manden drugs in combinatie met kamagra nou neem ik ongeveer 2 uur van te voren mijn kamagra in en daarna pas mijn 1e xtc maar zodra de xtc in werkt word mijn penis weer slap hoe kan ik dit voorkomen of heeft er iemand tips

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Veel drugs geven vaak (tijdelijke) erectiestoornissen. Bij xtc kan het te maken hebben met effecten in het brein (serotonine, adrenaline) en ook plaatselijk rond de bloedtoevoer van de penis. Wanneer adrenaline toeneemt in het lichaam, neemt de bloedsomloop drastisch af waardoor er ook veel minder bloed naar de penis toegaat. Dit zorgt ervoor dat deze krimpt en dat een erectie krijgen moeilijk tot onmogelijk is. In principe gaat kamagra dit niet verhelpen, omdat kamagra een middel is dat de bloeddruk verlaagt. Wel is het zo dat kamagra de bloedtoevoer naar de penis verhoogt. Alleen dit wordt tegengehouden door het inkomende effect van de xtc en de adrenaline die vrijgegeven wordt in je lijf. Hoe zit het bijvoorbeeld bij jou na een paar uur, als de xtc wat afneemt? Vaak horen wij dat wanneer het effect afzwakt van xtc een erectie wel weer mogelijk is.

Ik wil ook vanaf deze plek voorzichtigheid in acht nemen vanwege de tegenstrijdige effecten die deze combinatie heeft op het hart-vaatstelsel. Xtc upt, kamagra en viagra kunnen bloeddruk verlagen. Dit kan soms nare bijwerkingen geven zoals hartklachten. De combi is dus risicoverhogend. Mensen mogen geen hartaandoeningen hebben als ze dit gebruiken. Ook lever en nieren moeten goed werken en er mogen geen oogafwijkingen zijn vanwege de risico's voor het netvlies. Tot slot mogen nooit poppers erbij gebruikt worden vanwege de gevaarlijke snelle daling van bloeddruk.

Met vriendelijke groet,

Calvin

08 november 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(3 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG