Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo! Ik ga zaterdag overdag xtc gebruiken maar ik slaap achteraf altijd super slecht. Nu heb ik melatonine pillen van 1.99mg maar ik weet niet hoeveel ik moet innemen. Ik ben een man, ben 21 en weeg 89. Hoeveel mg zou ik kunnen innemen?

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 18041997

Beste vraagsteller,

Melatonine na xtc is okee. Bovendien is het een anti-oxidant dat mogelijk (dat is dus niet zeker) een positief effect heeft op vrije radicalen en oxidatieve stress in de hersenen na xtc. De ideale dosering Melatonine is een punt van discussie. Lage doseringen zijn mogelijk verstandiger dan hoge dosering omdat melatonine ook wat isico's heeft bij een klein gedeelte van de gebruikers: hoofdpijn, overgevoeligheidsreacties van de huid, duizeligheid, spierkramp, misselijkheid, hartkloppingen, droge mond, buikpijn, pijn op de borst, gewichtstoename, slaapwandelen, nachtmerries, hyperactiviteit, nervositeit, rusteloosheid, zweten, zwak gevoel, veel en vaak moeten plassen, bloed in de urine en ’s nachts moeten plassen.

Een dosering is over het algemeen ergens tussen de 0,1 - 3 mg. Meestal neemt men in de praktijk 1 of 2 mg. Merk je bijwerkingen? Beperk je dosering dan een volgende keer.

Mvg,

Ronald

14 augustus 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG