Ketamine - Feiten

Feiten

 

 

Wat is ketamine?

Ketamine staat ook bekend onder namen zoals: Keta, Special K en K. Ketamine is eigenlijk een narcosemiddel dat vooral in de (dier)geneeskunde wordt toegepast. Ketamine is er in poedervorm en als vloeistof. Het schijnt er ook in pilvorm te zijn maar deze komen wij nooit tegen. Ketaminepoeder ziet er ongeveer uit als snuifcoke.  Ketamine heeft echter een wat meer kristalachtige structuur. Het verdooft ook op de tong en smaakt bitter.

Het komt wel eens voor dat gebruikers zich vergissen en denken dat ze coke snuiven. De dosering van ketamine ligt echter veel lager waardoor het risico bestaat op overdosering.  Ketaminepoeder kan versneden zijn. Laat daarom je ketamine testen.

Hoe wordt ketamine gebruikt?

Ketamine wordt meestal gesnoven. Je voelt de effecten na snuiven binnen enkele minuten tot een kwartier. De effecten van ketamine houden ongeveer een uur aan. Je kunt vloeibare ketamine spuiten. Je merkt de effecten dan nog sneller. De effecten zijn dan heftiger en de trip duurt iets korter. Injecteren van ketamine leidt sneller tot verslaving

Prijs Ketamine

Je betaalt voor een gram ketamine meestal 30 tot 40 euro. 

Aantoonbaarheid

Ketamine is maximaal tot 48 uur na gebruik aantoonbaar in urine. Lees meer over de effecten bij Werking van ketamine.

 

 

Werking

Risico's

Tips