Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hi, Ik heb vermoedelijk online 1P-LSD gekocht, vroeger kon je dit testen op www.meldpuntnd.nl . Deze site bestaat echter niet meer, waar kan ik dit nog laten testen? Alvast bedankt!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Per ingang van vandaag dinsdag 18 augustus 2020 is het (tijdelijk) niet meer mogelijk om 1P-LSD te laten testen.

Het lab heeft namelijk moeite om deze stof met voldoende zekerheid te kwalificeren. Het kwantificeren (de sterkte bepalen) van 1P-LSD is bovendien een zeer kostbare analyse. Dit soort dure analyses gaan ten koste van analyses van andere drugs. Vanwege deze twee redenen accepteer de testservice op dit moment geen 1P-LSD meer. Dat geldt ook voor analyse via Meldpunt Nieuwe Drugs.

Normale LSD is ook een dure en bijzondere analyse. Voor normale LSD geldt daarom ook een maximum per maand. Op dit moment is dat 20 per maand in heel Nederland. Dit maximum van 20 zal bovendien weer naar beneden afgesteld worden als de drukte op de testservice verder toeneemt.

Waarschijnlijk gaat het testen van 1P-LSD in de nabije toekomst wel weer mogelijk worden. Het is nu niet duidelijk wanneer dat is. Om op de hoogte te blijven kun je het beste bellen met de testservice bij jou in de buurt.

Mvg,

Ronald

Testservice

18 augustus 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG