Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

beste ik heb jullie laast een bericht gestuurd over dat ik halluicneer na drugs gebruik dat ik dit allemaal is gekomen door mijn badtrip van xtc met lachgas. die hypnagoge halucinaties gaan die weer weg? heel soms heb ik der ook last van terwijl ik geen drugs gebruik. ik heb er mee geleerd mee om te gaan en word der niet bang van alleen word soms gewoon irritant. is dit permanment? ik heb nooit last gehad van voor mijn badtrip. groet

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Vervelend dat je na je ervaring met xtc en lachgas nog last hebt van hypnagoge hallucinaties (droombeelden op het moment dat je net in slaap valt) Het heten hypnopompe hallucinaties als je ze ervaart als je net wakker wordt. Hoe lang is het geleden dat je de bad trip hebt gehad? Ik kan je vorige vraag niet terugvinden omdat die alleen via de website is beantwoord.
In verreweg de meeste gevallen gaan dit soort klachten uiteindelijk vanzelf weg. Je schrijft dat je er mee om hebt leren gaan. Hoe doe je dat? Hoe minder je er op focust, hoe sneller dat het herstelproces gaat.

Vertrouw je het niet? Of duurt het herstelproces al maanden? Maak dan een afspraak bij het Landelijk Medisch Spreekuur Partydrugs. Want hier worden alle factoren die jou nog stress, angst of spanning geven op een rijtje gezet. Deze spanningen vormen meestal de bron voor jouw aanhoudende ervaringen. Na het consult heb je een handvol met tips! Uiteraard kun je er zelf al mee beginnen.

Mvg,


Sjoerd

18 december 2020
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG