Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoeveel mg heroïne is 20mg Methadon Wat is de hoeveelheid van heroïne, als je 20mg Methadon gebruik 20mg Methadon is hoeveel heroïne En waar kan ik veilig cocaïne kopen in Amsterdam

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Wanneer heroïne en methadon door- of afgewisseld van elkaar gebruikt worden, komt het doseren veer nauwer. De werkingsduur is behoorlijk verschillend. Een overdosering ligt op de loer. Ook weegt de mate van tolerantie mee bij het afstemmen van een dosering. Kortom: als je antwoord wilt op deze vraag dan is een persoonlijk advies echt belangrijk. Neem contact op met Brijder als je een behandelaar of arts wilt spreken die hier met jou over na kan denken. Met je huisarts kan natuurlijk ook.

Je wilt weten waar je veilig cocaïne kunt kopen. Omdat cocaïne een illegaal middel is verstrekken wij geen informatie over waar drugs aangeschaft kan worden. Gebruik van cocaïne is nooit zonder risico's. Je bent altijd welkom bij een testservice. Daar kan je checken of er naast coke andere middelen in het poeder zitten. Hierdoor kan je risico's verkleinen.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd

10 februari 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG